«Δεν ήθελα να φύγω από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά έπρεπε...»

 

Η αντίδρασή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, αδελφό του Αποστόλη Τότσικα - Βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που μετά τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» σαρώνει φέτος στον «Σασμό» υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα γούρια της, για το γεγονός ότι τη θεωρούν σνομπ, τον «θάνατό» της στις «Μέλισσες» αλλά και την εμπειρία της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Δεν ήθελα να φύγω από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά» είπε αρχικά.

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους.

Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» συνέχισε για τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

Για τα δύο της επίθετα ανέφερε πως:

Ακόμη, περιέγραψε τα έντονα συναισθήματα που βίωσε γυρίζοντας τη μικρού μήκους ταινία της Lacta που έγινε viral με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ».

«Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες».

Αποκάλυψε ακόμα ότι χρησιμοποιεί και τα δύο της επίθετα μετά την απώλεια της μητέρας της καθώς το Φαμέλη ήταν το πατρικό της.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα με τον οποίο και κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.   

«Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας διαβάσει καλά τις συνεντεύξεις της καλεσμένης τους.

Και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε γεμάτη αμηχανία: «Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!