Η στιγμή που Πηλίδης και Κατσαούνης πιάνονται στα χέρια! Η παρέμβαση του Λιανού!

 

 

Ένταση στην παραλία των Μαχητών: Σπύρος σε Σοφιάννα: «Είσαι πονηρή και απαράδεκτη»! - Βαλάντης εναντίον όλων: «Είστε τεμπέληδες, δεν έχετε καταλάβει πού είστε» - Η αντίδραση της Κουρεντή, όταν διάβασε τα Tweets για τη σχέση της με τον Κατσαούνη! - Double score για τους Διάσημους στο #SurvivorGR!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Στο επεισόδιο, από την αρχή είδαμε να υπάρχουν ρίξεις, τόσο στην παραλία των Μαχητών, όσο και σε εκείνη των Διασήμων.

Στο επεισόδιο του Survivor (11-1) είδαμε, ίσως για πρώτη φορά, στην παραλία των Μαχητών να εκτυλίσσεται ένας μεγάλος τσακωμός. Αφορμή στάθηκε η κατηγορία της Σοφιάνας έναντι του Θανάση Μπέλλου, ότι εκείνη τη νύχτα που οι κοπέλες ήταν μέσα στη βροχή και δεν μπορούσαν να αντέξουν τις κακουχίες, εκείνος με τους υπόλοιπους άνδρες, κοιμόντουσαν μια χαρά σε στεγνό έδαφος, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

Ο Σπύρος Μαρτίκας την χαρακτήρισε απαράδεκτη και έγινε έξαλλος με την επίθεση που του έκανε, στο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, της είπε ότι ο Θανάσης δεν είναι ο πατέρας της, γιατί εκείνη τον "φωτογράφισε" ως πατρική φιγούρα και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να φέρεται σε όλους με αυτόν τον τρόπο. Οι γυναίκες μάλιστα, τόνισαν ότι εκείνες δεν χωρούν στο σημείο που κανονικά πρέπει να κοιμούνται και ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτό.

Οι ίδιες τους κατηγόρουσαν ότι, ενώ το γνωρίζουν αυτό, στην ουσία δεν δίνουν καμία σημασία και αποσιωπούν.

 

O Βαλάντης, μετά από μια εξαντλητική νύχτα στην καλύβα, έκανε επίθεση στους συμπαίκτες του, αποκαλώντας τους αδιάφορους για το οτιδήποτε συμβαίνει εκει. 

Οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν εδραιωθεί πλέον αφού, σε κάθε επεισόδιο, βλέπουμε να συμβαίνει και κάτι καινούργιο, που διογκώνει το ήδη τεταμένο κλίμα.

Λίγο μετά την διαφωνία στην καλύβα των Μαχητών, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι, που έγιναν «μαλλιά κουβάρια» στη καλύβα τους, με αφορμή κάποια από τα λεγόμενα του Βαλάντη. Ο ίδιος έγινε έξαλλος με την ομάδα του και κατηγόρησε ανοιχτά, σχεδόν τους πάντες, ότι δεν ασχολούνται καθόλου με τις δουλειές και ότι όλα τα περιμένουν έτοιμα.

Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται από όλους μας. Τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Νομίζουν ότι έχουν έρθει εδώ, μακριά από τα πάτρια εδάφη και το μόνο που θέλουν, είναι να έχουν τους υπηρέτες τους. Πέφτω το βράδυ να κοιμάμαι με την βροχή, παίζω κάθε μέρα με την υγεία μου. Εχθές το βράδυ δεν χώραγα να κοιμηθώ και αναγκάστηκα να είμαι όρθιος και εκτός της καλύβας να βρέχομαι. Είναι απαράδεκτο. Είπα να πάμε να μαζέψουμε κάποια φύλλα, να καλύψουμε ένα μέρος, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε και δεν ήρθε κανένας. Το έκανα μόνος μου.»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του απάντησε ότι έχει έρθει σε ένα παιχνίδι και ότι οι συνήθειες είναι ίδιες για όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε, κάτι το οποίο θεωρείται και αρκετά σημαντικό, λίγο πριν από το αγώνισμα της επικοινωνίας.

 

Στο επεισόδιο, απολάυσαμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που απαιτούσε ομαδικότητα, δύναμη και πολύ καλό στόχο. 

Eίδαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται στον αγώνα, για να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο περιελάμβανε ένα τραπέζι γεμάτο φρούτα και δροσιστικά αναψυκτικά, αλλά και μηνύματα από το Twitter, που ο κάθε παίκτης θα διάβαζε για τον εαυτό του.

 

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερος και έκρυβε πολλές δυσκολίες και απαιτήσεις δύναμης, αφού ήταν μια ξεκάθαρα ομαδική δουλειά. Οι παίκτες αγωνίζονταν μαζί, μιας και ένα κινούμενο βαρέλι ήταν εκείνο που πρωταγωνίστησε. Ο στόχος ήταν απαιτητικός και ζητούσε την απόλυτη συγκέντρωση των διαγωνιζόμενων. Όπως είναι λογικό, κάποιοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να το βρουν περισσότερο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν, με τον τρόπο που ήθελαν.

 

Τόσο οι διάσημοι, όσο και οι μαχητές έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους και προσπάθησαν να κατακτήσουν το έπαθλο. Αν και ο αγώνας είχε σκαμπανεβάσματα στην αρχή, οι Διάσημοι φάνηκε ότι είχαν την απόλυτη ομαδικότητα, αν και το κλίμα στην ομάδα τους δεν δείχνει να είναι και ιδιαίτερο καλό.

Η Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με double score 10-5 και ήταν και εκείνοι που απόλαυσαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

 

 

Μετά τη νίκη των Διασήμων, η ομάδα απόλαυσε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor, με τροπικά φρούτα και αναψυκτικά για συνοδευτικό.

 

 

Στο  sports game είδαμε πολλές εντάσεις να εκτυλίσσονται κατά την διάρκεια του αγώνα, μιας και το έπαθλο ήταν πολυπόθητο. 

 

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν, για ακόμα μια φορά, στον αγώνα για την κατάκτηση ενός επάθλου, που και οι δυο ομάδες το είχαν πραγματικά ανάγκη. Αυτό δεν ήταν άλλο από το φαγητό, μιας και το έπαθλο θα ήταν 8 μπρουσκέτες για τον κάθε παίκτη, με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό. Ο Γιώργος Λιανός, όταν ανακοίνωσε το έπαθλο, είδαμε τα πρόσωπα των παικτών να χαίρονται και να λαχταρούν να αγωνιστούν, για να κερδίσουν.

Η Ασημίνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, φάνηκε να γίνεται έξαλλη κατά την διάρκεια του δικού της αγώνα, μιας και η Αθηνά Ευμορφιάδη την "έκλεισε" και δεν μπόρεσε καν να σηκωθεί από το έδαφος εύκολα. Η παίκτρια των Μαχητών είδαμε ότι πήρε κάποια δευτερόλεπτα χρόνο, μιας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και ξεκίνησε να φωνάζει δίχως προηγούμενο. Από την άλλη πλευρά, είδαμε και την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει μετά το τέλος του αγώνα, αφού έχασε το χρώμα της και κόντεψε να λιποθυμήσει.

 

Οι εντάσεις που είδαμε στο sports game δεν είχαν προηγούμενο, αφού μετά από την Ασημίνα, που λίγο έλειψε από το να φύγει από τον αγώνα εξαιτίας της Αθηνάς Ευμορφιάδη, είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Γιωρίκα Πηλίδη να τσακώνονται και να βγαίνουν εκτός εαυτού. O Γιώργος Κατσαούνης ξεκίνησε να του επιτίθεται λεκτικά, ενώ ο Γιωρίκας του απάντησε και σχεδόν οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Καίρια ήταν η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος επενέβη και έδωσε το σήμα, για να συνεχιστεί ο αγώνας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη