Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παίρνει ξεκάθαρη θέση για τους παίκτες στο #SurvivorGR

 

Ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το #SurvivorGR  - Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο Μυριέλλας & Κατσαούνη - Το twitter δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Βαλάντη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το #SurvivorGR, το μεσημέρι της Τρίτης εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, σχολίασε τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ αποκάλυψε αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή που Πηλίδης και Κατσαούνης πιάνονται στα χέρια! Η παρέμβαση του Λιανού! - Σπύρος σε Σοφιάννα: «Είσαι πονηρή και απαράδεκτη»! - Βαλάντης εναντίον όλων: «Είστε τεμπέληδες, δεν έχετε καταλάβει πού είστε» - Η αντίδραση της Κουρεντή, όταν διάβασε τα Tweets για τη σχέση της με τον Κατσαούνη! - Double score για τους Διάσημους στο #SurvivorGR!

 

«Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, αποκαλύπτοντας εμμέσως τον λόγο που τον ανάγκασε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, υποστήριξε: «Πέρα από την κρίση που έχουμε, έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και ο μόνος τρόπος για να έρθουμε σε εκπομπές να φανούμε στην τηλεόραση ξανά και για να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε το έργο μας, ήταν ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor».

«Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς. Στην ομάδα μου έβλεπες τέσσερα άτομα φυσιολογικά και έβλεπες τους υπόλοιπους που είχαν τα δικά τους και συγκεκριμένα ένα άτομο παρείχε τα δικά του και είχα παραπονεθεί και στην παραγωγή για αυτό», τόνισε, επίσης με νόημα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όσον αφορά το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε: «Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε και εγώ της έλεγα θα είσαι στη φάρμα σου, θα έχει της κατσίκα σου και γελάγαμε. Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα τσαντίστηκαν με μία δήλωση της Αθηνάς από την ομάδα των Μαχητών και ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση στη Μυριέλλα. Ξεκινάει να κλαίει η Μυριέλλα και έρχεται ο Γιώργος και της δίνει ένα βραχιόλι και λέω έχει πλάκα. Τι λέω σε παρακαλώ είσαι η μόνη λογική εδώ μέσα, σε παρακαλώ».

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει, λέγοντας: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό που γινόταν μέσα και ότι άρχισε να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία πολύ σοβαρά. Γιατί είχα τραυματισμούς, πονούσα πολύ και στο στομάχι. Εγώ έχω και μία μικρή πάθηση στο στομάχι, οπότε ήταν διπλάσιος ο πόνος που είχα. Και ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστείς ένα ριάλιτι που έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να έχεις και τον Τζένγκις Χαν δίπλα σου στη σανίδα. 

 

Μπορεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου να αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και τις σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του.

Μετά και τη χθεσινή ψηφοφορία από την οποία προέκυψαν τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τους ήδη υποψήφιους Βαλάντη, Μυριέλλα Κουρεντή, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την άποψή του για το ποιοι πρέπει να παραμείνουν στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μυριέλλας Κουρεντή, του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου γράφοντας πως αυτοί είναι οι παίκτες που πρέπει να παραμείνουν.  

  

 

 

 Και το twitter δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Βαλάντη

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»