«Έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη… έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο»

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Όσα είπε για την ανθρωποφαγία αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της και τις κόρες της - Περιέγραψε την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και την υπερακουσία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Εντυπωσιακή παρουσία, ταλαντούχα ηθοποιός και καλλίφωνη η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε στο πλατό του #The2nightShow και μίλησε για τον γάμο της με τον Φώτη Μπενάρντο, την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αλλά και τη σχέση της με τις κόρες της.

Πρώτα από όλα, όμως, αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία από την οποία βρίθουν τηλεόραση όσο και social media. «Ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο Facebook. Σταμάτησα να μπαίνω στο Facebook εξαιτίας της ανθρωποφαγίας» αποκάλυψε.

Με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο είναι φουλ ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη. «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά».

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη.

Πέρασε δύσκολα όμως νοσώντας με κορωνοϊό όπου επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της».

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα» δήλωσε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τις κόρες της και τις αξίες που θέλει να τους περάσει.

«Η Λυδία μου έχει μεγάλη ενσυναίσθηση. Είναι πολύ γλυκιά και τα δύο μου παιδιά είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αξίες και δανείστηκα κάποια ωραία ρητά και τους τα λέω. Το τρίχρονο μου λέει “η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή” και τρελαίνομαι» είπε.

Της λείπει η τηλεόραση; «Μου λείπει η καλή η τηλεόραση μία ωραία συνθήκη στην τηλεόραση που έχει χαρά, που περνάμε ωραία, μου λείπει το #Booth. Ήταν μία ωραία στιγμή της τηλεόρασης νομίζω για πολλλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε» είπε.
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν