Οι Αudition, οι κριτές και οι βασικές αλλαγές στην πρεμιέρα του #MasterChefGR

 

#MasterChefGR Πρεμιέρα:Παίκτρια από άλλο ριάλιτι πήγε στο παιχνίδι - Ο άνδρας της είχε κερδίσει στο Hell's Kitchen - Πάρτι στο Twitter με την εμφάνιση για μπουζούκια, τον παίκτη με αμνησία, τον ερωτικό μετανάστη που ήρθε από το Μιλάνο, την παίκτρια που ξέσπασε σε λυγμούς: «Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω» κ.α.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/1) το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής που κάθε χρόνο σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι τηλεθεατές το περίμεναν πώς και πώς και από τα πρώτα κιόλας λεπτά στήθηκαν στο Twitter για να αφήσουν τα ευφάνταστα σχόλιά τους.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες που σίγουρα δεν περίμεναν. 

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ενημέρωσε για το golden pin το οποίο ο παίκτης που θα καταφέρει να το εξασφαλίσει από την οντισιόν κερδίζει απευθείας μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

«Κρατάμε στα χέρια μας το golden pin, είναι το εισιτήριο που σας στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Έχουμε ο καθένας μας από ένα. Θα το δώσουμε σε αυτόν/ή που αξίζει και το θέλει περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά την έναρξη του MasterChef.

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλλον ενδιαφέρεται να γίνει μεσίτης! Τρελό γέλιο στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

«Πού μένεις;» είναι η αγαπημένη ερώτηση του κριτή όπως φαίνεται φέτος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν σταμάτησε να ρωτάει τους παίκτες πού μένουν ενώ κάποιον τον ρώτησε μέχρι και αν είναι ακριβό το ενοίκιο που πληρώνει.

Ακόμα και όταν κάποιος του είπε ότι μένει σε ένα ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef τον ρώτησε αν είναι ακριβό.

Όπως ήταν φυσικό, ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τις ερωτήσεις του Σωτήρη Κοντιζά προβλήθηκε στον αέρα, το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα, και πέσαμε κάτω από τα γέλια.

 

Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι πραγματικά ένας κι ένας και ο καθένας είχε να πει τη δική του ιστορία.

Και όπως ήταν φυσικό, η κάθε ιστορία έγινε viral στα social media και γράφτηκαν απίθανα σχόλια.

Μία από τις διαγωνιζόμενες, που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, πήγε εκεί με εμφάνιση για μπουζούκια ενώ ένας άλλος ανέφερε ότι έχει γίνει πολλές φορές θύμα τροχαίου και μάλιστα είχε και αμνησία.

Ο Ηλίας ήρθε να κυνηγήσει το όνειρό του στο MasterChef κι είχε να πει στους κριτές την δική του ιστορία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, είχε να μαγειρέψει τόσο για τον ίδιο όσο και για τα υπόλοιπα έντεκα αδέρφια του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπορούσε να το πιστέψει και τότε όχι μόνο τον ρώτησε για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά του ζήτησε να πει και τα ονόματα όλων των αδερφών του.

 

Μία παλιά μας γνώριμη διαγωνίστηκε (10/1) στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής.

Πρόκειται για την Ελπίδα Μορφούλη η οποία στο παρελθόν συμμετείχε και στο Hell's Kitchen ενώ ο σύζυγός της είχε αναδειχτεί νικητής.

Ο νικητής του #HellsKitchen, Ραφαήλ Τσακίρης, σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συμπαίκτριάς του, Ελπίδας Μορφούλη.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά! Κάτι γίνεται... Είμαι ερωτευμένος! Βέβαια, είναι μια γνωριμία σε αρχικό ακόμη στάδιο και δεν θα ήθελα να πω περισσότερα προς το παρόν» είχε εξομολογηθεί ο μάγειρας στη συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Φαίνεται όμως πως η σχέση τους πήγε από το καλό στο καλύτερο και σήμερα είναι και επίσημα μαζί.

Η Ελπίδα στάθηκε απέναντι από τους κριτές του MasterChef και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ενώ αναφέρθηκε αρκετές φορές και στον σύντροφό της, λέγοντας πως κι εκείνος είναι του χώρου και είχε παλαιότερα κερδίσει σε ένα αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής.

 

 

Μία από τις διαγωνιζόμενες κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές. Τόσο πολύ που πήρε και το golden pin.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη όμως στο τέλος της είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Έβγαλε από την τσέπη του το golden pin που την στέλνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef και εκείνη δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα αυτό που συνέβη.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω», φώναζε η παίκτρια και έκλαιγε με λυγμούς.

Η ίδια συγκίνησε και με την προσωπική της ιστορία αφού νωρίτερα είχε αναφέρει ότι πριν από χρόνια έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με δύο παιδιά.

Έχοντας τη δική της επιχείρηση στον χώρο της αισθητικής, η Βασιλική που χήρεψε σε πολύ νεαρή ηλικία, κατάφερε μόνη της να μεγαλώσει τις δύο κόρες της.

Η 47χρονη μαγείρισσα αποφάσισε να κλέψει τις εντυπώσεις στην audition του MasterChef 2022 φτιάχνοντας ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ, όντας ενθουσιασμένη και η ίδια με τη συνταγή της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ξεκίνησε να φοιτά σε σχολή μαγειρικής, αφού ούτως ή άλλως σκοπεύει να ασχοληθεί με την κουζίνα.

 

Από το Μιλάνο προσγειώθηκε ο Βολιώτης Νίκος στις auditions του φετινού MasterChef.

Ο νεαρός σεφ που δήλωσε ερωτικός μετανάστης αφού πήγε στο Μιλάνο για τη γυναίκα της ζωής του, την Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, έφτιαξε το αγαπημένο πιάτο της κόρης του, ένα ριζότο με κολοκύθα με αμαρέτο και πανσέτα καπνιστή.

Ο Νίκος σύστησε τον εαυτό του στους κριτές, με τον Πάνο Ιωαννίδη που έχει ειδίκευση στο ριζότο, να του κάνει… ανάκριση σχετικά με τη συνταγή του.

«Θέλω να το κερδίσω το παιχνίδι. Θέλω να φτάσω στον τελικό. Έχω έρθει με σκοπό να μάθω, να πειθαρχήσω, θέλω να τα δώσω όλα», είπε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα.

Οπτικά το πιάτο άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που δοκίμασε πρώτος. Απλό και νόστιμο χαρακτήρισε ο Σωτήρης Κοντιζάς το πιάτι δίνοντας του το πρώτο «ναι». Δεύτερο «ναι» πήρε κι από «Θείο Λεωνίδα», αλλά και το τρίτο από τον ειδικό Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος καταενθουσιάστηκε.

 

O Δημήτρης ήταν ένας από τους μάγειρες που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

O 47χρονος διαγωνιζόμενος είχε μεγάλη προϊστορία με τη μαγειρική, καθώς είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, που πλέον, δυστυχώς, έχει κλείσει με… λουκέτο.

Ο Δημήτρης, όπως είπε μιλώντας με τους κριτές, θέλει να κερδίσει το MasterChef για να ξανανοίξει το εστιατόριό του, στο οποίο είχε μάλιστα φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς και θυμόταν ακριβώς τι είχε επιλέξει και πόσα χρήματα είχε πληρώσει.

Το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ο Δημήτρης ήταν γαριδομακαρονάδα. Το φαγητό του άφησε ευχαριστημένους του ειδήμονες του διαγωνισμού και έτσι, πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση!

Ωστόσο, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών δεν άντεξε και λύγισε on camera.

 

H Audition του Νίκου

 

H Audition του Κωνσταντίνου

 

H Audition του Χρήστου

 

Το trailer 2ου επεισοδίου - Τρίτη 11.1.2022

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες