Τραγουδιστές έκραξαν την Θεοδωρίδου που συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε θέατρο

 

«Mε ενοχλεί που όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» - Θεωρούν απαράδεκτο που έκλεισαν τα νυχτερινά κέντρα και η Νατάσα Θεοδωρίδου όπου εμφανίζεται σε θέατρο, συνεχίζει - Ζητούν να κατεβάσει τις παραστάσεις της, για συμπαράσταση στους άλλους που δεν δουλεύουν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 10/1 η Ελένη Καρουσάκη. Η τραγουδίστρια κλήθηκε φυσικά να σχολιάσει και το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών στο πλαίσιο των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία και τον περιορισμό της διασποράς του covid-19.

Με αφορμή αυτό μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει και την απορία της σχετικά με το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου εξακολουθεί να τραγουδά στο «θέατρο Παλλάς».

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε και εμείς μετά από δύο χρόνια τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Βέβαια, το θεωρώ "άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται ότι έχουμε πληγεί οικονομικά. Ο καθένας στο σπίτι του, αλλά και οι επιχειρήσεις. Τώρα αυτό που η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει κάποια live στο θέατρο, δεν ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, θεάτρου ας πούμε. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή, αυτό με ενοχλεί».
 
Ακολούθησε τσουνάμι αντιδράσεων από διάφορους τραγουδιστές με αναρτήσεις και δηλώσεις στην κάμερα. Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:
 

 

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εξήγησέ την θέση της δηλώνοντας: « Δεν τα έχω με την Νατάσσα Θεοδωρίδου. Δεν είμαι απ’ αυτούς που θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα επειδή δεν έχω δική μου»

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»