Βροχές, λιποθυμίες, τραυματισμοί και η Αθηνά το βιολί της με την Μυριέλλα

 

Κουρεντή για τον σύντροφό της: «Θα βλέπει όλα αυτά που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται»! - Ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο! - Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση! - Οι Διάσημοι διαλύθηκαν και οι Μαχητές ζήτησαν να μην ψηφιστούν από το κοινό να αποχωρήσουν από το #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Στο επεισόδιο του #SurvivorGR (10-1), είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να προχωράει σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον σύντροφό της, John.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση… ματ από τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λυγνό

 

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, το ζήτημα που πρωταγωνιστεί είναι η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη και το πόσο φιλικό είναι όλο αυτό μεταξύ τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, εκείνοι αντάλλαξαν κάποια φιλιά, μετά τον αγώνα ομαδικής ασυλίας και αυτό ήταν κάτι, που έδειξε σε όλους ότι έχουν ερωτική σχέση και ότι όλα αυτά, που είχαν ειπωθεί στην αρχή για μια απλή συμπάθεια, ήταν στην ουσία ένα μεγάλο ψέμα.

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, μίλησε για πρώτη φορά, από την στιγμή που έχει ξεκινήσει στο Survivor, για τον σύντροφο και συνεργάτη της, ο οποίος την περιμένει πίσω στην Ελλάδα, για να είναι και πάλι μαζί.

Η ίδια, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, που ήταν πριν από λίγες ημέρες του έστειλε ένα μήνυμα, λέγοντας: «Όταν είμαι μαζί του, είναι σαν να είμαι με τον εαυτό μου. Μου λείπει πολύ και θέλω να τον αγκαλιάσω όσο τίποτα. Θέλω να ξέρει ότι δεν ξεχνώ καμία από τις υποσχέσεις μας και όλο αυτό που έχουμε μεταξύ μας. Ξέρω ότι βλέπει όλα αυτά, που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται και δεν μπορώ, δεν θέλω να τον σκέφτομαι έτσι. Ξέρει ότι είμαι πολύ δυνατή.»

 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε για ακόμα μια φορά εναντίον της Μυριέλλας και για την σχέση που έχει με τον σύντροφό της. Η ίδια είπε ότι με όλα αυτά, που κάνει, η Μυριέλλα εκτίθεται απέναντι του και ότι είναι δική της καθαρά επιλογή για το τι θα κάνει στη συνέχεια και το πως θα διαχειριστεί.

 

Στο επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, μια νίκη που οι διάσημοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο, μιας και ήδη πέντε από τους παίκτες τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και κινδυνεύουν. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές, αλλά και το στοιχείο του νερού, που ζητούσε την απόλυτη ταχύτητα. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα και χωρίς πολλά πολλά.

Οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και οι κακουχίες τους έχουν στοιχήσει την ενέργειά τους. Μάλιστα, η Σοφιάνα και η Παρασκευή, παραδέχτηκαν ότι είχαν ένα πολύ δύσκολο βράδυ και ότι δεν ξέσπασαν σε κλάματα, με όλη την κατάσταση που επικράτησε με την έντονη βροχή και το κρύο, καθώς δεν είχαν καν στεγνά ρούχα να φορέσουν.

 

Ο Θανάσης Μπέλλος, από τους Μαχητές είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και αναγκάστηκε να μην συνεχίσει στον αγώνα ασυλίας, μιας και με εντολή γιατρού, έπρεπε να επισκεφθεί τους ειδικούς, διότι τραυματίστηκε στο κεφάλι, από μια κατασκευή του στίβου μάχης. Μπορεί, παρά τον τραυματισμό του να κέρδισε τον αντίπαλό του, αλλά είδαμε ότι μετά κατέρρευσε και εκεί ήταν και η στιγμή που αποχώρησε από τον αγώνα με σκάφος.

 

Όσον αφορά την απόδοση των παικτών, είδαμε από την αρχή τους μαχητές να είναι καταβεβλημένοι και οι Διάσημοι πιο ανεβασμένοι σε διάθεση, για αυτό μάλιστα αγωνίστηκαν με όλη τους τη δύναμη. Η Ασημίνα μάλιστα, από τους μαχητές, που είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες, είδαμε ότι κατέρρευσε με το νερό, καθώς, όπως είπε, ένιωσε ότι το νερό την τραβούσε προς τα κάτω και ότι δεν μπορούσε να δώσει καθόλου δύναμη.

 
 
Η ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν εκείνη των Διασήμων με τελικό σκορ 10-7 και είναι εκείνοι, που θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ως απλοί θεατές.
 

 

Μετά την λήξη του αγωνίσματος ασυλίας και τη νίκη των διασήμων, ο Σταμάτης Καλαφατάς, επίσης από την ομάδα των Μαχητών, ένιωσε έντονη δυσφορία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αφού λιποθύμησε. Εκείνος, με τη σειρά του έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με την βοήθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον μετέφεραν στους ειδικούς, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, είδαμε την Ευριδίκη να κάνει ανοιχτή επίθεση στον Απόστολο Ρουβά, τον οποίο μάλιστα θεώρησε και κύριο υπέυθυνο για την τελευταία διαφωνία που είχαν στη καλύβα, σχετικά με το φαγητό. Η ίδια πήρε τον λόγο και του είπε ότι αρχικά σέβεται την δουλειά του και ότι είναι ένας διακεκριμένος σεφ, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να μαγειρεύει στην καλύβα και ότι ο καθένας μπορεί να φροντίζει μόνος του για τον εαυτό του. Η ίδια ανέφερε το περιστατικό με το ρύζι, που κάποιοι ήθελαν να το φάνε με καρύδα, ενώ οι υπόλοιποι όχι. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν λόγο για φαγητό με μενού και ότι ο καθένας κοιτάει τι αρέσει σε εκείνον, χωρίς να ασχολείται με το τι κάνει ο διπλανός του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από το συμβούλιο στην καλύβα, όταν ο Απόστολος ξεκίνησε το θέμα, λέγοντας πάντα χαρακτηριστικά ότι μπορεί να μαγειρέψει και κάποιος άλλος και ότι το να φτιάξεις ένας ρύζι δεν είναι επιστήμη, αλλά κάτι αρκετά εύκολο, που μπορεί ο ο οποιοσδήποτε να το αναλάβει.

 

Το συμβούλιο του νησιού του Survivor ζήσαμε φοβερές εντάσεις, μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ως υποψήφια για αποχώρηση από την Αθηνά Ευμορφιάδη, που είχε κερδίσει και την ατομική ασυλία. Όλα ξεκίνησαν από αυτό το γεγονός και φυσικά μετά τα πράγματα πήραν εντελώς άλλη τροπή, με εντάσεις και τσακωμούς, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή κατηγόρησε ανοιχτά την Αθηνά Ευμορφιάδη για την υποψηφιότητα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και το ότι κάτι τέτοιο έγινε ξεκάθαρα, επειδή διαφωνεί με τις προσωπικές της απόψεις και ότι δεν σκέφτεται αγωνιστικά. Μάλιστα, τόνισε πως η Αθηνά ενώ τονίζει συνέχεια το ότι δεν πρέπει κανένας να σκέφτεται ατομικά, η ίδια είναι εκείνη που όταν κέρδισε την ατομική ασυλία, έκανε στροφή 180 μοιρών. Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για τις νίκες της Ναυσικάς, που είναι πολύ περισσότερες από της Αθηνάς και ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν.

Η Αθηνά από την πλευρά της, χαρακτήρισε την Μυριέλλα απαράδεκτη και ότι όλα αυτά που λέγονται είναι παιδικά. Επίσης, ανέφερε και το παράδειγμα της Βρισηίδας και το ότι ψηφίστηκε επειδή απλά φώναξε λίγο παραπάνω. Για άλλη μια φορά βέβαια, αυτό που συζητήθηκε ήταν το θέμα της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη, αφού η λέξη «ερωτοτροπούσε» της Αθηνάς, ήταν κάτι που ενόχλησε την Μυριέλλα και ένιωσε ότι προσβλήθηκε.

Μάλιστα, η Αθηνά, ενώ ήταν άρρωστη και είχε 39 πυρετό είπε ότι αγωνίστηκε, φέρνοντας νίκη στην ομάδα της και παρ΄ όλα αυτά η Μυριέλλα την κατηγόρησε ότι δεν χάρηκε για την νίκη στην ομάδα της και ότι το μόνο που έκανε ήταν να γκρινιάζει. Η Αθηνά έγινε έξαλλη και της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή σου. Είσαι απαράδεκτη. Σιγά σιγά όλοι θα καταλάβουν ποια πραγματικά είσαι και το τι κρύβεις μέσα σου.»

Ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν εκείνος που ενώ δεν θέλησε να μιλήσει στην αρχή, μετά πήρε θέση κατά της Μυριέλλας, μόνο και μόνο για το θέμα που έθιξε για την υγεία της Αθηνάς και το γεγονός ότι εκείνη δεν έδειξε καθόλου τη χαρά της μετά την νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα των Διασήμων όπως είπε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει διαλυθεί και τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει και πάλι να είναι μια χαρά μεταξύ τους, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν και να φέρνουν νίκες στην ομάδα τους.

 

Μετά από την ήττα τους, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και έπρεπε να καταψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους, ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι, από την προγούμενη εβδομάδα, υποψήφιοι είναι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης, που το αποτέλσμα για εκείνους έχει ήδη κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση, μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του στην ομάδα των Διασήμων.

 

Οι Μαχητές έκριναν ότι η Παρασκευή Σταματοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς θα είναι οι δυο υποψήφιοι από την ομάδα τους, μια απόφαση που πάρθηκε από όλους, όχι για αγωνιστικούς λόγους ή για λόγους συμπάθειας, αλλά κυρίως λόγω ψυχολογίας των ίδιων των παικτών, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τα περισσότερα σκαμπανευάσματα.

 

Τα νεύρα τους είναι τσιτωμένα και θα γίνει χαμός στην καλύβα των Διασήμων με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Οι δύο άντρες θα έχουν έναν έντονο καβγά στο νέο (11/01) επεισόδιο του ριάλιτι.

Οι συμπαίκτες του τον κατηγορούν: «μας κατηγόρησε όλους ότι δεν δουλέψαμε» και ο Βαλάντης απαντά σε αυτές τις κατηγορίες και ξεσπά κατά της Μυριέλλας: «είσαι πολύ αχάριστη».

Και εκεί που ο Βαλάντης τα χώνει, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν αντέχει και ξεσπά και εκείνος!

Ο Λάμπρος όταν ακούει τον Βαλάντη να λέει «εγώ θα κοιμηθώ στο κρύο και μπορεί να πάθω πνευμονία», του απαντά σε έντονο ύφος: «Αν δεν σου αρέσει φύγε είναι παιχνίδι. Δεν είναι σκάκι αλλά παιχνίδι»!

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης καθώς οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της