Ο Chris Noth απολύθηκε από τo #TheEqualizer – Η δήλωση της Sarah Jessica Parker

 

 
Πανικό στο Hollywood έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σεξουαλικών επιθέσεων από τον Chris Noth, τον διάσημο «Mr. Big» της σειράς «Sex and the City» - «Κρέμεται από μια κλωστή» ο γάμος του με την Tara Wilson – Τον εγκατέλειψε πριν τα Χριστούγεννα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει καταγγελθεί μέχρι στιγμής από τρεις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μετά τις δυο καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, σύντροφός του Chris Noth αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό της: «Απείλησε να με σκοτώσει»

 

Μάλιστα, μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Chris Noth απολύθηκε από την αστυνομική δραματική σειρά του CBS «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση. Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα επτά νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς.

«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του «The Equalizer», με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS. 

Πριν λίγες ώρες, οι συμπρωταγωνίστριές του στη σειρά «Sex and the City» – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis – έκαναν επίσημη τοποθέτηση μέσα από τα social media, όπου έδειξαν την πλήρη συμπαράστασή τους στα θύματα. 

«Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί εις βάρος του Chris Noth. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος και τις επαινούμε για αυτό». 

Η επίσημη δήλωση του Chris Noth, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. 

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι-. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες»  

Όπως είναι φυσικό, οι καταγγελίες για βιασμό έχουν επηρεάσει και την οικογενειακή ζωή του γοητευτικού ηθοποιού. Μπορεί ο Chris Noth να βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ωστόσο η σύζυγός του Tara Wilson τον εγκατέλειψε και πήγε στο Los Angeles για να περάσει εκεί τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Η 39χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η εμπιστοσύνη της προς τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της έχει κλονιστεί.

Σύμφωνα με το Page Six, ο γάμος τους «κρέμεται από μια κλωστή» ενώ η Tara Wilson φαίνεται να έχει αποχωριστεί τη βέρα της.

«Η μοναδική προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει τα δυο παιδιά της» αναφέρει η πηγή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων