«Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή Παναγιωτόπουλου» λέει ο Απόστολος Λύτρας

 

Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Aυτό το κορίτσι τον εμπιστευόταν από παιδί» - Νέα καταγγελία σοκ από δημοσιογράφο της ΕΤ3!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η σύλληψή Στάθη Παναγιωτόπουλου και μέσα στην ημέρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της, ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος.

 

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην Καινούργιου είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

    

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση σε δημοσιογράφους

Όπως θα δεις στο βίντεο, που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο «T-live», o Στάθης Παναγιωτόπουλος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν στις αρχές του Νοεμβρίου με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο.

 

Το πρωί της Τρίτης, έγινε γνωστή μια νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία αφορά σε βίντεο και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας που διέρρευσαν από τον παρουσιαστή. Πρόκειται για μία κοπέλα που είναι κόρη οικογενειακού φίλου του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο «Πρωινό», μετά από συνομιλία της με τον Απόστολο Λύτρα, δικηγόρο της καταγγέλλουσας, κατατέθηκε μήνυση εις βάρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όπως με ενημέρωσε ο κύριος Λύτρας, χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση. Η μήνυση αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μου εξηγούσε πόσο φορτισμένο ήταν το κορίτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ήταν και συναισθηματικά πολύ άσχημα, γιατί αυτό το κορίτσι εμπιστευόταν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από παιδί» είπε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Χεινοπώρου στο «Πρωινό».

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, όταν η κοπέλα σύναψε σχέση με τον παρουσιαστή, δεν ήταν ανήλικη.

 

Νέα καταγγελία σοκ από δημοσιογράφο της ΕΤ3!

Η Κ. έκανε την πρακτική της άσκηση το 2003, στην ΕΡΤ3 και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν ο λόγος που δεν επέστρεψε ποτέ στο κανάλι – Το περιστατικό που περιγράφει στο Marie Claire.

«Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για το Στάθη Παναγιωτόπουλο, έλαβα κάποια μηνύματα στο κινητό μου που με ρωτούσαν: Εσύ δε θα μιλήσεις; Κι έτσι σκέφτηκα να το αναφέρω, περισσότερο για να δούμε την απαξίωση που δείχνουμε σε τέτοιου είδους θέματα εδώ και χρόνια», περιγράφει η Κ. κάνοντας τη δική της καταγγελία στο marieclaire.gr.

«Ήταν το 2003, όταν ως φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφασίζω όπως και άλλες συμφοιτήτριές μου να κάνω πρακτική εξάσκηση σε ένα καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο στην ΕΡΤ3, στο section της παραγωγής της εκπομπής. Η εκπομπή ήταν η «Μια και καλή» και την παρουσίαζε η Χρύσα Σάμου Μητρέγκα. Ο κος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε τότε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ευγενική και φιλική με όλες μας θα έλεγα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτήν.

Προς το τέλος της σεζόν και το μήνα Μάιο, σε έναν από τους διαδρόμους της ΕΡΤ3 κι ενώ μιλούσαμε για διαδικαστικά της εκπομπής, τον χαιρετώ και καθώς γυρίζω την πλάτη μου για να φύγω μού δίνει μια στον κ*λο και με χαιρετά. Πάγωσα, κοκκίνισα, αισθάνθηκα προσβολή και ταπείνωση. Οφείλω να υπογραμμίσω πως παρών ήταν και ένας άλλος κύριος, δεν θυμαμαι αν ήταν φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ή συνεργάτης της ΕΡΤ3, ο οποίος και δεν αντέδρασε, ούτε καν λεκτικά. Ρώτησα τον κύριο Παναγιωτόπουλο ειρωνικά αν είναι μ*λάκας και αποχώρησα. Φυσικά εκείνος μόνο γέλασε και δεν απάντησε. Δεν επέστρεψα ξανά στην ΕΡΤ3. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο λόγος που διέκοψα την πρακτική μου.»

Πάγωσα, κοκκίνισα, αισθάνθηκα προσβολή και ταπείνωση.

Αυτό είναι ακόμη ένα περιστατικό που αποδεικνύει πως η σεξιστική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν γνωστή, όχι μόνο σε ανθρώπους του περιβάλλλοντός του αλλά και σε γνωστά μέσα μαζικής ενημέρωσης με τα οποία συνεργαζόταν, όπως επεσήμανε πρόσφατα και πρώην εργαζόμενη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

 

Η Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία τον κατήγγειλε για διαρροή ροζ βίντεο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που διακινούνται αυτά τα βίντεο σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. 

«Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες γυναίκες που είχαν σχετιστεί ερωτικά με τον κ. Παναγιωτόπουλο και έχουν υπόνοιες ότι μπορεί να κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ό,τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να “κατέβουν” τα βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν μόνο από την εντολέα και από εμένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν “κατέβει” όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες, γιατί έγιναν αναδημοσιεύσεις και από άλλες ιστοσελίδες. 

Ο καθένας που μπαίνει σε αυτές τις σελίδες μπορεί να κατεβάσει τα βίντεο, να το αποθηκεύσει και στη συνέχεια να το αναδημοσιεύσει. Επομένως κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει με βεβαιότητα αν έχουν κατέβει» τόνισε η δικηγόρος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη