«Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια»

 

Το #GNTMgr 4 τέλειωσε και ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» απασφαλίζοντας. «H Κυβέλη το άξιζε ένα τσικ παραπάνω. Ο Στυλιανός, ο Ναπολέων, είναι υπερκούκλοι» - Έξαλλοι η Καινούργιου και ο Μικρούτσικος - Πως σχολιάζουν Καγιά, Μαζαρί, Σκουλός, Παπάβλασσοπούλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Και με τα τρία παιδιά που έφτασαν τελικό νιώθουμε δικαιωμένοι. Αλλά σαφώς νομίζω ότι η Κυβέλη το άξιζε ένα τσικ παραπάνω. Κι άλλα παιδιά περιμέναμε στον τελικό και δεν τους είδαμε. Ο Στυλιανός, ο Ναπολέων, είναι υπερκούκλοι.

Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν» απασφάλισε ο Άγγελος Μπράτης.

Οι δηλώσεις του κριτή του GNTM προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην εκπομπή του Alpha.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια» ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου.

«Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε,

«Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις.

Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

 

Και η Βίκυ Καγιά σχολιάζει τις καυστικές δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert σχολίασε την ατυχή δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια, ενώ μίλησε και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Dancing with the Stars. Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι θα χορέψει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Jason Ροδίτη!

«Έλα μωρέ ο Άγγελος! Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας.

Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα» απάντησε η Βίκυ Καγιά. 

«Είναι άδικο να συγκρίνουν εμένα με την Ισμήνη. Πήγε στο GNTM να κάνει τη δουλειά της όχι να γεμίσει τη δική μου θέση. Το παρακολουθούσα όταν μπορούσα και είχα χρόνο.

Για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι και αν είναι αυτό άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματική πορεία, επαγγελματικός δρόμος δυσκολεύομαι πολύ. Έχω και την κολίτιδα, πρήζομαι ξεπρήζομαι. Πονάει η κοιλιά μου, πονάει η πλάτη μου, έχω ψυχοσωματικά. Άπαξ το βγάλω από μέσα μου δεν με ξαναβλέπεις» είπε η παρουσιάστρια του #DWTS.

 

Η άποψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και της Ισμήνης Παπάβλασσοπούλου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!