Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Γαρδέλης εκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του Αρναούτογλου

  22/12/2021 08:12
O Γαρδέλης εκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του Αρναούτογλου

O Γαρδέλης εκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του Αρναούτογλου

  22/12/2021 08:12

Αποκάλυψε γιατί έφυγε από τη «Φάρμα» - Τι είπε για τη γυμνή φωτογράφισή του στο Playboy; - Ο Γρηγόρης τα βρήκε σκούρα με τον Σταμάτη… 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τον Σταμάτη Γαρδέλη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή #The2nightShow.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα χρυσά χρόνια της βιντεοκασέτας μίλησε για τις επιτυχίες του κι δήλωσε πως σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του δεν αποποιείται την εποχή και τα βήματα που έκανε τότε.

«Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα».

«Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου» τόνισε.

Στα νιάτα του υπήρξε μεγάλος γόης και καρδιοκατακτητής. Εκείνος όμως βλέπει τα πράγματα αλλιώς.

«Δεν το βλέπω έτσι. Βλέπω μία αμοιβαιότητα στη σχέση του ηθοποιού με το κοινό» σημείωσε και συνέχισε: «Είχα σχέσεις, ήμουν σχεσάκιας».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να τον «στριμώξει» για τον λόγο που τελευταία έχει ακολουθήσει μία πιο ποιητική οδό και αν και πήρε απαντήσεις ο ηθοποιός κατάφερε και να του «κάψει» και πάλι τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Μιλώντας για τα παιδιά του δήλωσε πως τον έχουν «υιοθετήσει» κανονικά και ότι πάντα τον προσέχουν και του δίνουν συμβουλές.

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει» απάντησε στην ερώτηση αν τα παιδιά του τον καταλαβαίνουν, όταν μιλάει ποιητικά.

Σκοπός του δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ τα χρήματα αλλά η έκφρασή του. «Έχω κάνει μία περιουσία, δεν είμαι φτωχός, δεν είμαι πλούσιος. Είμαι αυτάρκης» υπογράμμισε.

Όσο για το αν θα άλλαζε κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω: «Θα άλλαζα κακές συνήθειες που είχα και στενοχώρησα κάποια άτομα».

Επαναστατική δήλωσε στο τέλος τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν από χρόνια για το Playboy και που από εκεί τον γνώρισε πρώτη φορά η σύζυγός του.

«Έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα».

Τέλος, αν και δήλωσε εκστασιασμένος με τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» δεν μπόρεσε να εκδηλώσει και τη δυσαρέσκειά του με ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, τα οποία και εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως ευθύνονται και για την αποχώρησή του.

«Είμαι εκστασιασμένος με τη “Φάρμα” αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας