Χαμός στην τηλεόραση με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο!

 

 

Σκόρδα, Λιάγκας, Καινούργιου, Αλεξάνδρου, Αρναούτογλου, Μπιμπίλας, Περρής, Παυλόπουλος, Μενεγάκη, Μαλέσκου και Γιώργος Παπαδάκης παίρνουν θέση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και στον τρόπο που ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» διαχειρίστηκαν το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε πως τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και όλη η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα ήταν σοκαρισμένη και σε συντριβή με αυτό που έχει συμβεί και τους προέτρεψε να μη σταματήσουν τις εκπομπές τους.

«Δε περίμενα από τον Παναγιωτόπουλο να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2018 και θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου του 2022. Αυτή η υπόθεση δε δημοσιοποιήθηκε, δεν αποκαλύφθηκε, είχε καταφέρει να την κρύψει. Ίσως είναι αυτό που κάνουν τα προνόμια που έχουν αυτή που θεωρούν ότι μπορεί να κρύψουν κάποια πράγματα. Δε ξέρω με ποιο τρόπο είχε καταφέρει να την κρύψει.

Δεν το ήξερε και η παρέα των Αρβυλαίων. Πραγματικά, χωρίς να έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ το κανάλι το οποίο δουλεύω και τα παιδιά είναι εδώ, σε αυτό το κανάλι, τους ξέρω χρόνια, ξέρω την ακεραιότητα του Αντώνη, του Σερβετά, του Κιούση. Πραγματικά χθες ήταν σε συντριβή. Παρά τα όσα άκουσαν από το διαδίκτυο… δεν έχουν ανάγκη από υπερασπιστές αλλά πραγματικά και μετά από έρευνα που έκανα, δεν το γνώριζαν, έπεσαν από τα σύννεφα, αιφνιδιάστηκαν.

Χθες δεν ήταν Ράδιο Αρβύλα αυτό, ήταν κάτι άλλο… Δεν ήταν απλά μαγκωμένοι. Εμένα μου θύμιζε εποχές από σήριαλ του Φώσκολου και όχι μια σατυρική εκπομπή. Χθες ο Αντώνης Κανάκης άφησε κάποια υπονοούμενα για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν ή όχι. Αυτό το γεγονός δε θα πρέπει να τους κάνει να σταματήσουν, το χρωστάνε στον κόσμο που τους ακολουθεί τόσα χρόνια. Η αντίδρασή τους ήταν ειλικρινής» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», στο Open, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη έκαναν τη δική τους τοποθέτηση στην υπόθεση του Παναγιωτόπουλου:

«Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο. Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ. Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο», είπε η Ευλαμπία Ρέβη.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι κτήμα σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες», τόνισε ο Άκης Παυλόπουλος.

 

Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε παρακολουθώντας το θέμα…

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

 

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του «Happy Day». To μοντέλο δε δίστασε να τοποθετηθεί για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την αποκάλυψη πως ότι διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έκρυψε τον θυμό και την ενόχλησή του με όλο αυτό κατακρίνοντας το περιστατικό που του θυμίζει τα όσα είχε ζήσει η δική του σύντροφος Ιωάννα Τούνη.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον «Sfera 102,2», μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για αυτό που συνέβη και που καταγγέλλεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έτσι κι αλλιώς έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, δεν έχω επαφές», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά, είναι και μια κόντρα που νομίζω ότι δημοσίως τη γνωρίζουν. Δεν πιστεύω ότι το ήξεραν. Δεν έχω καλή άποψη για πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι επί προσωπικού, γι’ αυτό κι έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως. Είναι άλλο το ένα, γιατί έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από εκείνη την παρέα και άλλο το άλλο».

«Κάποια πράγματα δεν γουστάρω καθόλου από εκείνη την πλευρά, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, έτσι όπως λίγο το θυμάμαι στο μυαλό μου,  δεν πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι δεν θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου, είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο! Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Το θέμα έπαιξε, φυσικά, και στο «Πρωινό», με την Φαίη Σκορδά να έχει σαφή άποψη.

Μετά την ανάγνωση της δήλωσης που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Φαίη Σκορδά μίλησε έξω από τα δόντια…

«Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο «ατόπημα», είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα», είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η κοινωνία πρέπει να διορθωθεί. Για τον ίδιο λόγο ξέρετε ότι διαγράψαμε κι έναν ηθοποιό από το σωματείο των ηθοποιών», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Καλά έκανε ο Αντώνης Κανάκης και τον έδιωξε από το Ράδιο Αρβύλα. Όπως διώξαμε κι εμείς τον ηθοποιό επειδή παρουσίαζε έναν ανάλογο περιστατικό σε πρόβες και η γενική μας συνέλευση τον εκδίωξε».

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο ραδιόφωνο εξήγησε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοιες περιπτώσεις αποκάλυψης των προσωπικών στιγμών ενός ζευγαριού, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε στο «Myradio 104,6» πως ο ίδιος δεν έχει πειστεί ακόμα για το αν γνώριζαν ή δεν γνώριζαν οι υπόλοιποι «Αρβύλα» για την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την προβολή διαφόρων βίντεο με τις εξελίξεις στην υπόθεση, έκανε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο οποιοσδήποτε, ειδικά όταν έχει το βήμα του δημόσιου λόγου, μιλάει και κρίνει ανθρώπους και παρουσιάζεται ως σχολιαστής των πάντων κουνώντας το δάχτυλο για άλλους ανθρώπους, τη στιγμή που ξεχνάμε ότι το δάχτυλο κοιτάζει εμάς. Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε καθαροί.

Κάποια πράγματα, από όπου και αν τα εξετάσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλάμε… ενοχλούμαι από αυτές τις συμπεριφορές και ενοχλούμαι από τον τρόπο που μπορεί ως δικαιολογία να παρουσιάσει ένας άνθρωπος επικαλούμενος μια χρονική συγκυρία, μια κακή στιγμή. Δεν είναι κακές στιγμές, οι πράξεις είναι συνειδητοποιημένες.

Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και έπαιξε το αντίστοιχο βίντεο από εκπομπή.

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Πρόσεχε, όποιος είσαι, ό,τι είσαι, αυτό το οποίο λες και κουνάς το δάχτυλο σε άλλους ανθρώπους να φροντίσεις να είσαι εσύ καθαρός, γιατί καμιά φορά τελικά και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, με την ίδια ευκολία που μπορεί κάτι να διοχετευθεί, να πάρει μια μεγάλη διάσταση, με την ίδια ευκολία που η τηλεόραση εφόσον είναι καθημερινό όλο αυτό το υλικό περνάμε παρακάτω, ξεχνάμε ίσως προσωρινά κάποια πράγματα. Παραμένουνε. Παραμένουν κι έρχονται κάποια στιγμή στην επιφάνεια», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου και ολοκλήρωσε το θέμα.

 

Η Ελένη Μενεγάκη, αφού άκουσε όλες τις εξελίξεις για το θέμα, σχολίασε στη συνέχεια τα εξής:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είναι σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό.

Ως μητέρα που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί».

«Εμείς εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε πάντα μαζί με όλα τα θύματα, με όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια θέση 100%. Κανείς δεν δικαιούται να ζήσει κάτι τέτοιο. Κανείς. Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της