Η ανάρτηση του Ιάσονα Μανδηλά μετά την αποκάλυψή του για την ομοφυλοφιλία

 

 

«Και ναι, αυτή την στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μια βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα.» - Όσα δεν γνώριζες για τον 29χρονο τραγουδιστή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε μια ξεχωριστή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνος Αρτσίτα μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και την ομοφυλοφιλία.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να ζητήσει ανοιχτά συγγνώμη για τις φορές που επέλεξε να πει ψέματα σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα προσωπικά του και τις σχέσεις του με το άλλο φίλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ομοφυλόφιλος ζητάω συγγνώμη για όσες φορές είπα ψέματα» 

 

Μετά την προβολή της συνέντευξής του στην εκπομπή «Love it» ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram.

«Κάτι τόσο απλό, κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά τόσο δύσκολο να το πεις. Σήμερα σπάω την σιωπή μου και λέω την δική μου αλήθεια. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω.

Για να βοηθήσω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ να φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και ίσως μια μέρα να μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτή λίγο πιο ελεύθεροι. Και ναι, αυτή την στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μια βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα. Και σε κάθε παιδί εκεί έξω που νιώθει μόνο, φοβισμένο να είναι ο εαυτός του, κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει σε ποιον να μιλήσει, να ξέρεις ότι έχω υπάρξει στη θέση σου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο εύκολη. Με αγάπη, Ιάσονας», ήταν το μήνυμά του.

 

 

Tο μεσημέρι βρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά ζωντανά για το πως ένιωθε τόσα χρόνια που έκρυβε την σεξουαλικότητα του αλλά και τις αντιδράσεις της ανάρτησης του.

«Όταν για τόσα χρόνια κρύβουμε κομμάτια του εαυτού μας, νιώθουμε τόσο εγκλωβισμένοι  και λίγο λίγο όλα αυτά, μας ανοίγουν μια πληγή μέσα μας», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Και πρόσθεσε: «Μετά την αποκάλυψή μου έχω μια ένταση, λίγο τρακ, θέλω όντως να βοηθήσω κι άλλους που βρέθηκαν στην ίδια θέση, νιώθω την ευθύνη να το κάνω. Στη δική μου ζωή δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι, επαγγελματικά και προσωπικά γιατί οι δικοί μου το ξέρανε και με αγαπάνε, με αποδέχονται ακριβώς για αυτό που είμαι».

 

 

O Ιάσονας Μανδηλάς περιέγραψε και τις πρώτες αντιδράσεις των δικών του ανθρώπων όταν ενημερώθηκαν για τη συνέντευξή του στην εκπομπή Love It στην οποία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Η συγκάτοικός μου αλλά και η σχέση μου, ήξεραν ότι έδωσα τη συνέντευξη. Η οικογένειά μου το έμαθε αφού την έδωσα. Υπήρχε μια σιωπή στο τηλεφώνημα , αλλά μετά μου είπαν: “Τέλεια θέλω να πάμε να το γιορτάσουμε και να πάμε να φάμε όλοι μαζί”» είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

 

Ιάσoνας Μανδηλάς – Όσα δεν γνώριζες για τον 29χρονο τραγουδιστή

Γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα έχει να θυμάται μόνο ευχάριστα από την παιδική του ηλικία αλλά και τους πρώτους διαλόγους με τους γονείς του γύρω από την ομοφυλοφιλία. Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, η μουσική και ο αθλητισμός υπήρξαν οι μεγάλες του αγάπες. Ο Ιάσονας Μανδηλάς συνδύασε την ενόργανη γυμναστική με το πιάνο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με Εμπόδια.

Το 2008 ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό και την υποκριτική. Το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει musical theater.

«Έκανα πρωταθλητισμό μέχρι τα 17 μου και στην πρώτη λυκείου γνώρισα κάποιους παλιούς φίλους των γονιών μου που ήταν χορευτές και έτσι με παρακίνησαν να ξεκινήσω χορό. Ερωτεύτηκα αμέσως τον χορό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν σε ένα προάστιο του Λονδίνου για τρία χρόνια», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς στους «Συμμαθητές»

Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από μερικά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές» στον ANT1εκεί όπου υποδύονταν τον Κυριάκο τον γόη του Λυκείου. Το σενάριο της σειράς ήθελε τον ρόλο του Κυριάκου ως έναν σκληρό χαρακτήρα ο οποίος έκανε τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ανακατεύοντας συχνά τις σχέσεις με της παρέας με τους συμμαθητές του.

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς στο «So You Think You Can Dance»

Το 2017 ο Ιάσονας Μανδηλάς συμμετέχει στο So You Think You Can Dance του ANT1. Σε ηλικία τότε 25 ετών καταφέρνει να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο χορευτικό σόου μιας και εκείνη την περίοδο υπήρξε μέλος της ελληνικής αποστολής μας για τη Eurovision 2017.

Ο πολυτάλαντος χορευτής ήταν ανάμεσα στους 40 του 2ου Final Bootcamp, που αναμετρήθηκαν στην πιο δύσκολη δοκιμασία του διαγωνισμού.

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς βρέθηκε στο Κίεβο και στο πλευρό της Demy ανάμεσα στους χορευτές για την ελληνική συμμετοχή με το τραγούδι «This is Love».

«Για μένα ήταν ένα μαγικό παραμύθι, ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να κάνω και δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα. Το απόλαυσα 100%! Επίσης, το ότι χόρευα σε ένα show που το έβλεπε όλη η Ευρώπη -και όχι μόνο- μου προκαλούσε μια ανατριχίλα, και πραγματικά νιώθω ευλογημένος που το έζησα», δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή του στο «Down Town» για την εμπειρία του στη #Eurovision.

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έχει συμμετάσχει στις ελληνικές διασκευές των μιούζικαλ «Η Μελωδία» της «Ευτυχίας και West Side Story», ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα.

 

Ο Ιάσονας Μανδηλάς τραγουδιστής

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ιάσονας Μανδηλάς έχει ξεκινήσει solo πορεία ως τραγουδιστής κυκλοφορώντας pop κυρίως τραγούδια στα οποία μάλιστα έχει ενεργό ρόλο και στις χορογραφίες του αφού και τα video clip σου βγάζουν αμέσως την θετική του ενέργεια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια