Νέα καταγγελία για Παναγιωτόπουλο από τραγουδίστρια όταν ακόμα ήταν ανήλικη

 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απαντά πρώτη φορά μετά την καταγγελία - «Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απάντησε για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για διαρροή «ροζ βίντεο» πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα και στο «Πρωινό», ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη δήλωσε:

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής. Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως» έγραψε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» συνέχισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

Μια νέα καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες.

 

Μια νεαρή τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram περιέγραψε τη δική της εμπειρία από την επαφή που είχε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν ακόμα ήταν ανήλικη.

 

«Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα με κοίταξε και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη. Δε φοβάμαι πια, είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα καθάρματα δε θα τη γλιτώσετε. 

Τώρα λοιπόν που βγήκαν όλα στη φόρα, έχω λοιπόν να πω και γω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα γνωστό beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο που μου φάνηκε αστείο και γέλασα. 

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη καθώς διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο bar όπου βρισκόταν και ο ίδιος. Στη συνέχεια δε δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου που ήμουν ανήλικη και δε μπορούσαμε να “περάσουμε καλά” περνώντας από μπροστά μου και λέγοντάς μου ¨πολύ κρίμα”.

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρυσα σοκαρισμένη και εκείνος με ρώτησε “ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα”. Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δε θέλω να αναφέρω λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε» έγραψε η νεαρή μουσικός.

Θυμίζουμε πως χθες ήρθε στο φως μια καταγγελία που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να διέρρευσε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια μια πρώην σύντροφό του κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος με δήλωσή του σήμερα το πρωί.

 

    

 

 

 

Η νεαρή τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά βγήκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα όσα βίωσε όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον παρουσιαστή.

«Είναι μία τραυματική εμπειρία, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όταν είσαι ανήλικος. Όταν είχε γίνει το σκηνικό είχα μάρτυρες και όταν με είδε έκανε ότι δεν με ήξερε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Chrysa.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπάθησε να με προσεγγίσει ευγενικά στην αρχή αλλά στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα που δεν λέγονται. Ήμουν 17 στα 18, αυτό που θέλω να πω ότι για όλες τις κοπέλες που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα να βγουν να μιλήσουν. Αυτό μπορεί να σε στιγματίσει για πάντα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»