Οι πρώτες δηλώσεις Σάκη και Μαριαλένας μετά τον τελικό του #SurvivorGR

 

 

 

Η Mαριαλένα δήλωσε ελεύθερη, χωρισμένη από τον Λιβάνη και έτοιμη να ζήσει τον έρωτα... Τι είπε για τη μαμά της και τα όσα είπε; - Τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ o Σάκης;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor, στον χθεσινό τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και η νίκη κρίθηκε στον πόντο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης έχοντας στα χέρια του το τρόπαιο του Survivor 2021 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: 

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο έπαθλο. Αν και έπαθλο μας ήταν όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο Survivor. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε. Θέλω τόσα πολλά να σας πω. Είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά την κατάκτηση του τρόπαιου. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένος και αυτό οφείλεται σε εσάς».

 

 

Λίγο μετά το τέλος του reality επιβίωσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι είναι ελεύθερη! Φαίνεται πως η πρώην παίκτρια του Survivor χώρισε με τον Γιώργο Λιβάνη, για τον οποίο δάκρυσε χθες μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love It».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης ήταν το άλλο μου μισό, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου» «Εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα» - Δάκρυσε on air για τον Γιώργο Λιβάνη

 

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια. Η φωνή μου έχει κλείσει από τις φωνές. Είμαι το γούρι του, έτσι φαίνεται. Είμαι συγκινημένη. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα με τον Σάκη. Ο ένας στήριξε τον άλλον, ο ένας βοήθησε τον άλλον. Ποια πρόταση γάμου; Είπαμε ρε παιδιά! Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση εννοείται. Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο…» αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες, όπου τον ρώτησαν για την πρόταση γάμου και τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν κλεισμένοι σε μια ζούγκλα και ξαφνικά έχουμε βγει στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν έχουμε πιάσει κινητό, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Παιδιά δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα την λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε, ήρθαμε πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, ούτε εμείς το ξέρουμε. Με το έπαθλο θα στηρίξω τις επιχειρήσεις μου. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα. Ήρθα κοντά της γιατί ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο απ’ όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

«Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

 

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβασε ένα βίντεο με μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές τους μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. «Τα ‘λεγα εγώ. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τη στήριξή του» έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της