Έρωτες και πάθη στο τελικό του #SurvivorGR! Ερωτευμένα αγόρια Σάκης και Ηλίας

 

 

Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις στον τελικό του #SurvivorGR;  Το κορίτσι του Ηλία ή το κορίτσι του Σάκη;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η αναμέτρηση των δυο φιναλίστ αυτή τη φορά δεν είχε στίβο μάχης, αλλά ψηφοφορία και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν ντέρμπι. 

Ένα ντέρμπι που ανέδειξε νικητή με μικρή διαφορά  τον Σάκη Κατσούλη.  Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας εκτός από τις εμπειρίες που σύλλεξε από τη συμμετοχή του στο πιο σκληρό ριάλιτι έφυγε και με 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου βρίσκεται η σύντροφός Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η ξανθιά καλλονή στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον αγαπημένο της και δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για εκείνον.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά από 6,5 μήνες που πέρασαν χωριστά, μετά το τέλος της σημερινής βραδιάς, οι δυο τους θα είναι πάλι μαζί και ευτυχισμένοι!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να φωνάξει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου να κατέβει και να βρεθεί στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους και τον αγαπημένο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ψέμα αυτό που ζω. Τρέμω πάρα πολύ. Καθόμουν και τον παρακολουθούσα, τον στήριζα και του μετέφερα τη θετική μου ενέργεια. Περίμενα αυτή τη στιγμή. Έχει απίστευτη ενέργεια, απορώ από που την αντλεί. Μερικές φορές πρέπει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Δεν είχα κανένα θέμα, ήταν ο εαυτός του. Δεν ήθελα να καταπιέζεται. Όλα τα έβλεπα… Πρέπει να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμασταν πέντε χρόνια. Ήξερα που μπλέκω».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ για άλλη μια φορά πόσο με εκπλήσσει αυτό το κορίτσι! Με κάνει να νιώθω ότι είναι αυτός ο άνθρωπος που πιστεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor.

«Σκεφτόμουν τις διακοπές που θέλω να κάνω με την Αλεξάνδρα και έπαιρνα δύναμη όλη την ώρα. Επειδή δεν έχουμε προλάβει να ζήσουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί, όταν έφυγα αυτό που ένιωθα ήταν πολύ δυνατό και αυτό που με κράτησε ήταν το πόσα πράγματα θέλω να κάνουμε μαζί».

 

Κατά τη διάρκεια του live, ο Γιώργος Λιανός γύρισε πολλές φορές πίσω και θύμισε στους δύο άνδρες ξεχωριστές στιγμές από την πορεία τους στο παιχνίδι. Για τον Σάκη Κατσούλη, το πιο σημαντικό κεφάλαιο του reality ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έλυσε τις διαφορές του παρελθόντος και γύρισε σελίδα στη σχέση του. Τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μαζί και αγαπημένοι. Ο ένας αποτελούσε το στήριγμα του άλλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ζητήσει να προβληθούν οι καλύτερες στιγμές τους, προσκάλεσε την 25χρονη γυμνάστρια να καθίσει δίπλα στον φιναλίστ.

Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τη διαδρομή τους στο παιχνίδι. Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επαναλαμβάνει ότι εκείνη και ο Σάκης Κατσούλης είναι μόνο φίλοι, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που  δεν αποκλείεται να τους δούμε πάλι μαζί. 

 

Λίγο μετά τη 1:00 το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός έκανε την αποκάλυψη και ο Σάκης Κατσούλης δεν έκρυψε την τεράστια χαρά και τη συγκίνησή του! Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, όλοι οι παίκτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν, ενώ οι γονείς και οι φίλοι του άρχισαν τους πανηγυρισμούς.

Έχοντας αγκαλιά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Όταν λέμε ότι στήριξε, στήριξε. Δεν το λέμε για το τρόπαιο, αυτό ένιωσα, αυτό είπα. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Σε αυτό το παιχνίδι περνάνε έτσι οι μέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά αντιμετωπίζεις την κάθε ημέρα ξεχωριστά, προσπαθείς να επιβιώσεις και οι σκέψεις σου μένουν εκεί.

Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε ξανά μαζί, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω να φύγει από τη ζωή μου, γι’ αυτό κρατάει το τρόπαιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου»

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι