Ο διαπληκτισμός του πατέρα του Σάκη στον τελικό του #SurvivorGR

 

 

 

Ο «πόλεμος» στο live του #SurvivorGR για καλύτερη θέση!  Κάτσουλέοι εναντίον Μπογδαναίων - Ποιο μέλος της οικογένειάς του αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να παρακολούθησε μια όμορφη βραδιά με εκπλήξεις, συγκινήσεις και εξομολογήσεις, ωστόσο παρασκηνιακά και λίγο πριν την έναρξη της ζωντανής αναμετάδοσης έγινε το «έλα να δεις».

Ποιος είναι ο λόγος;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρθηκε πως ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη ζήτησε από την παραγωγή να κατέβει η οικογένεια και οι φανς λίγο πιο κάτω, δηλαδή να είναι πιο κοντά στον Σάκη, καθώς οι πρώτες θέσεις είχαν γεμίσει με φανς του Ηλία Μπόγδανου με αποτέλεσμα ο νικητής να ακούει μόνο συνθήματα υπέρ του Ηλία και να νιώθει άσχημα ψυχολογικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 «Οι θέσεις παιδιά, μέσα στο θέατρο δεν είναι αριθμημένες. Πέρα από τους παίκτες και του γονείς που γνωρίζουν πού θα καθίσουν γιατί πρέπει να έχουν τα πλάνα όλα τα υπόλοιπα είναι free. Πας και κάθεσαι όπου θέλεις»

Αυτό το σκηνικό ήταν ένα «μελανό» σημείο, ωστόσο σίγουρα έχει ήδη ξεχαστεί αφού ο Σάκης Κατσούλης παρά τη μικρή διαφορά αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

 

Η Μίνα Κατσούλη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» που ήταν εκεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Δικαιώθηκε ο αγώνας του», είπε η μητέρα του φανερά συγκινημένη.

«Δεν το περιμέναμε. Μέχρι και χθες είχαμε πολύ μεγάλη αγωνία και μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού είπε και ο Γιώργος ότι είναι ντέρμπι, περιμέναμε να δούμε το αποτέλεσμα. Μεγάλη χαρά.», συμπλήρωσε η αδερφή του, Μίνα.

«Από την πρώτη στιγμή που πήγε, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά αθλητικά και είμαι μαζί του από τα 7  του χρόνια, τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν πάρα πολύ σίγουρος», δήλωσε ο πατέρας του.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η αδερφή του Σάκη Κατσούλη απάντησε: «Δεν απαντάμε για τα προσωπικά του. Τώρα με το καλό το παιχνίδι τελείωσε, οπότε όλα θα τα απαντήσει ο Σάκης. Θέλω να είναι καλά και τα δύο παιδιά. Δεν μίλησαν οι γονείς μου με την Μαριαλένα. Εγώ μίλησα μαζί της. Της είπα συγχαρητήρια για εδώ που έχει φτάσει, γιατί είναι και εκείνη νικήτρια. Την πήρα μια μεγάλη αγκαλιά, τη φίλησα και της είπα θα τα πούμε έξω».

 

Ο Κωνσταντίνος Μπόγδανος, ο πατέρας του μουσικού μίλησε σήμερα στο «Happy Day» και δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ υπερήφανος, που ο γιος του έφτασε τόσο κοντά στον στόχο του.

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, ο Ηλίας έφτασε πολύ κοντά στον στόχο του. Ο στόχος του ήταν να πάρει μέρος στο παιχνίδι και να προχωρήσει όσο γίνεται. Είχε να αντιμετωπίσει έναν καταπληκτικό παίκτη και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» ανέφερε ο μπαμπάς του Ηλία Μπόγδανου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι με τη γυναίκα μου. Ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε και την περίπτωση που θα έχανε. Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα παίκτης πολύ δυνατός και θέλω να πιστεύω ότι είχε απόλυτη ανάγκη αυτή τη νίκη. Είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια και του ζητάμε να μας θυμάται με καλή άποψη και να μπορέσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για τη σύντροφο του γιου του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, αποκάλυψε ότι τη γνώρισε με τη σύζυγό του στον ημιτελικό. «Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι και πολύ ντροπαλό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες