Μεγάλος νικητής του #SurvivorGR ο Σάκης Κατσούλης! Μάχη στήθος με στήθος

 

Ο Σάκης πήρε την δόξα, τα χρήματα και ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στο κορίτσι του στον μεγάλο τελικό του #SurvivorGR - Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανου στον αγώνα διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ - Όλα όσα έγιναν στο άλσος Γαλατσίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα εκτός από αγωνίσματα. Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν μέσα σε λίγες ώρες μπροστά από τα μάτια των survivors που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που κράτησε το Survivor 4 στην κορυφή των μετρήσεων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι απουσίες του τελικού

Τρεις επιπλέον απουσίες από τον τελικό εκτός από τις πέντε του ημιτελικού. Απόψε απουσίαζαν  οι Αννα Μαρία Βέλη, η Αγγελική Λάμπρη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Η αναμέτρηση των δυο φιναλίστ αυτή τη φορά δεν είχε στίβο μάχης, αλλά ψηφοφορία και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν ντέρμπι. 

 
 
Ένα ντέρμπι που ανέδειξε νικητή με μικρή διαφορά  τον Σάκη Κατσούλη.  Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας εκτός από τις εμπειρίες που σύλλεξε από τη συμμετοχή του στο πιο σκληρό ριάλιτι έφυγε και με 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

 

 

 

Οι δηλώσεις του νικητή του φετινού Survivor

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο Περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά».

 

 

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου. Του 29χρονου τραγουδιστή που έφτασε στην πηγή και για λίγο δεν ήπιε νερό.

 

 

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4

Ο Σάκης Καστούλης ήταν από τους παίκτες που δεν μπήκαν από την πρώτη μέσα στο Survivor αν και είχε δηλώσει συμμετοχή. Ο Σάκης ήταν ο κρυφός άσος στο μανίκι της παραγωγής καθώς τον… κρατούσε για αργότερα. Η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία επιλέχθηκε από την αρχή ήταν γνωστή. Τα όσα ακολούθησαν ανάμεσα στους δύο πρώην. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα και σχεδόν καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος είναι όμως ο Σάκης Κατσούλης τον οποίο αγαπούν για να μισούν;

Ο Σάκης Καστούλης είναι 30 ετών, γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών. Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε φυσικοθεραπεία. Επαγγελματικά δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Μότο του είναι το «Προχωράμε» και ήταν ξεκάθαρο πως είχε μπει στο Survivor με πολύ δυναμισμό και μόνο στόχο τη νίκη.

 

Δείτε το βίντεο για τον Σάκη

 

Ο μεγάλος τελικός

Στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στις  δυο ημέρες που ακολούθησαν μετά την επιστροφή των Σάκη Κατσούλη, Γιώργου Κόρομι, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Ηλία Μπόγδανου από τις παραλίες της Καραϊβικής ήταν γεμάτες από αναμνήσεις. Στον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες θυμήθηκαν σε βίντεο όσα έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.

 
 
 
Ο τελικός του δημοφιλέστερου ριάλιτι της σεζόν άρχισε ακριβώς στις 21.00. Με πλάνα του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη, των δύο φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

 

 

 

Κατάμεστο το ανοιχτό θέατρο στο άλσος Γαλατσίου με τους υποστηρικτές των δύο παικτών να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα και με τον Γιώργο Λιανό ενορχηστρωτή της βραδιάς. «Δυο παίκτες που έναν την πορεία τους και έδωσαν τις εξετάσεις τους στον στίβο μάχης», όπως είπε ο παρουσιαστής.

 

Η παραλία που έγινε το... πλοίο της αγάπης

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, δεν μάσησε τα λόγια του και παρακολουθώντας το βίντεο με όλες τις στιγμές του πρώην ζευγαριού Σάκη – Μαριαλένας, τους είπε μία πολύ εύστοχη φράση: «μου κάνατε την παραλία πλοίο της αγάπης». Και δίκιο είχε, καθώς μέσα από πολλά στιγμιότυπα, αλλαγές συναισθημάτων, αγκαλιές και καβγάδες, αποθέωση και γκρίνια οι δυο τους μονοπώλησαν από ένα σημείο και μετά το ενδιαφέρον ενώ ακόμη και σήμερα η σχέση τους δεν προσδιορίζεται…

Οι δυο τους παρακολούθησαν το βίντεο καθισμένοι δίπλα δίπλα και ανταλλάσοντας αγκαλιές και τρυφερά χάδια.

 

Η παραγωγή δεν στάθηκε μόνο στο πρώτο ζευγάρι αλλά στη συνέχεια σύστησε στο κοινό το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου, την Αλεξάνδρα, η οποία μετά από πρόσκληση του Γιώργου Λιανού μπήκε στην αρένα νιώθοντας αμηχανία.

Το τρολάρισμα του Γιώργου Λιανού στα ζευγάρια ήταν απολαυστικότερο κι από την εικόνα τους.

Το κεφάλαιο «Ντάφυ»

Ο παίκτης  που ξεχώρησε κατα τη διάρκεια της παρουσιάς του στον Άγιο Δομίνικο, όχι για την αγωνιστικότητα του αλλά γιατί ήταν η... ψυχή της παραλίας δεν ήταν άλλος απο τον Τριαντάφυλλο. Το... παιδί της Μαριαλένας και του Σάκη ήταν μια ομάδα μόνος του και ένας απο τους βασικούς λόγους που τα νούμερα  του Survivor 4  δεν έλεγαν να πέσουν απο την κορυφή.

 

Ο «Ντάφυ» πήρε το... όπλο του και τραγούδησε την επιτυχία του «σπάω τα ρολόγια», κάνοντας μάλιστα ντουέτο και με τον γιό του Νικόλα. 

 

 

Μεγάλο μέρος της φετινής επιτυχίας του ριάλιτι επιβιωσης του ΣΚΑΙ οφείλεται και στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιανός είχε τις δικές του στιγμές στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Ο ψαράς του Άγιου Δομίνικου

Ο Γιώργος Κόρομι μπορεί να έφτασε στον ημιτελικό και να  μην κατάφερε να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό, καθώς το κοινό δεν του έδωσε την ευκαιρία, όμως σίγουρα είναι ο survivor που έχει κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου ψαρά της Καραϊβικής. 

 

Τα τεράστια έπαθλα του Survivor

Εκτός απο τα τεράστια ψάρια που έπιανε ο Κόρο, τεράστια ήταν και τα έπαθλα που απολάμβαναν οι νικητές των αγωνισμάτων.

 

Πάνος Καλίδης και Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασαν το κέφι στο Γαλάτσι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!