Η συγκλονιστική φωτό της Μπεκατώρου με δάκρυα στα μάτια μετά το τέλος του #YFSF

 

 

Το βράδυ της Κυριακής, είδαμε ένα υπέροχο show στον τελικό του YFSF Αll Star με  την Τάνια Μπρεάζου να στέφεται νικήτρια της μεγάλης βραδιάς. Η συγκίνηση όλων μεγάλη και πιο πολύ της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου.  Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Μαρία έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ έχει αγαπήσει αυτή την εκπομπή και πόσο πολύ θα της λείψει αν σταματήσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν άντεξε και λύγισε στο τέλος του φετινού YFSF. Ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ευχαριστώ στο κανάλι που την προτίμησε για ένα τόσο μεγάλο σόου αλλά και στον κόσμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H μεγάλη νικήτρια στο #YFSF All Stars! Η υπόσχεση στη μαμά της και τα δάκρυα - Η Μαρία Μπεκατώρου... Raffaella Carra και η Άντζελα Δημητρίου και Ζωζώ Σαπουντζάκη έκαναν την έκπληξη στη σκηνή και οι μεταμφιέσεις του μεγάλου τελικού!

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου έδωσαν ένα τόσο μεγάλο σόου, και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε: «νιώθω ευγνωμοσύνη και θέλω μέσα από την καρδιά μου να φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που δουλέψαμε με τόση αγάπη για να κάνουμε αυτές τις υπέροχες δουλειές γιατί πιστεύω πως το YFSF θα μείνει για πάντα στην τηλεοπτική ιστορία» κατέληξε η Μαρία Μπεκατώρου. 

 

Η συγκίνηση της Μαρίας χθες στο φινάλε ήταν μεγάλη και την είδαμε όλοι. Ωστόσο η Κατερίνα Παπαμερή δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας συγκινημένη στην αγκαλιά της η οποία είναι συγκλονιστική!

Η Κατερίνα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους: «Η Μαρία. Δεν είναι κολακευτική η φωτογραφία αλλά δεν την νοιάζει «άσε μας καλέ» θα έλεγε… Σε αυτή την αγκαλιά κρύβονται πολλά χρόνια, πολλά μα παρα πολλά γελια, δυνατές στιγμές, επιτυχιες, ελάχιστες αποτυχίες, φιλίες, εμπειρίες. Μαρία μου να είσαι ευχαριστημένη αυτό με νοιάζει κι ας έχεις χαλάσει ένα κουτί χαρτομάντιλα αυτή τη στιγμή Photo credit ο πάντα πολύτιμος @alex_georgiadis_photograph» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!