H μεγάλη νικήτρια στο #YFSF All Stars! Η υπόσχεση στη μαμά της και τα δάκρυα

 

Η φαντασμαγορική έναρξη και η Μαρία Μπεκατώρου... Raffaella Carra! - Η Άντζελα Δημητρίου και η Ζωζώ Σαπουντζάκη  έκαναν την έκπληξη εμφανιζόμενες στη σκηνή και οι μεταμφιέσεις του μεγάλου τελικού!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο μεγάλος τελικός του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 είναι γεγονός και η γλυκιά οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου έβαλε τα δυνατά της για να κάνει την έναρξη πραγματικά μοναδική! 

Όπως μας έχει συνηθίσει όσα χρόνια παρουσιάζει το Your Face Sounds Familiar, στον τελικό η Μαρία επινοεί έναν υπέροχο ρόλο για να μεταμφιεστεί σ' αυτόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική φωτό της Μπεκατώρου με δάκρυα στα μάτια μετά το τέλος του #YFSF - Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

 

Φέτος ήταν η σειρά της Raffaella Carra να εμφανιστεί επί σκηνής και η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος τής πήγαινε... γάντι!

Η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε, χόρεψε και μας έδειξε από νωρίς τον ρυθμό του μεγάλου και πολυαναμενόμενου τελικού!

Και όταν η Raffaella Carra ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η Μαρία Μπεκατώρου με ένα υπέροχο σκηνοθετικό τρικ εμφανίστηκε στη σκηνή με μία υπέροχη τουαλέτα που της πήγαινε πολύ.

Καλωσόρισε το κοινό και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του διαγωνιστικού κομματιού του σόου αφού προηγουμένως βέβαια καλωσόρισε και τους κριτές. 

Οι τέσσερεις φιναλίστ της βραδιάς, Τάνια Μπρεάζου, Θανάσης Αλευράς, Ησαΐας Ματιάμπα και Ίαν Στρατής έδωσαν το 100% του εαυτού τους επί σκηνής και μας συγκ λόνισαν με την μοναδική τους ερμηνεία. 

Κατερίνα Στικούδη και Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν το πρώτο ζευγάρι στον μεγάλο τελικό που εμφανίστηκε στη σκηνή και τα... έσπασαν!

Οι δύο καλλιτέχνιδες οι οποίες όμως δεν διαγωνίζονται πλέον αφού δεν ανήκουν στους τέσσερις φιναλίστ.

Κατερίνα και Ματθίλδη ερμήνευσαν το ντουέτο «Εμείς» του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση. 

Κρατερός Κατσούλης και Λευτέρης Ελευθερίου τα... έδωσαν όλα on stage και ξεσήκωσαν το πλατό!

Ερμηνεύοντας σε ντουέτο και ως Blues Brothers το «Everybody needs somebody to love», Κρατερός και Λευτέρης έδωσαν ρυθμό, ξεσήκωσαν τους κριτές και φυσικά τη Μαρία Μπεκατώρου και όλοι μαζί έδειχναν να το καταδιασκεδάζουν.  

H Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου ως Jessica Rabbit και... σάρωσε με την παρουσία της!

Οι άντρες μένουν με το στόμα ανοιχτό με την Jessica Rabbit αλλά η Μπέττυ Μαγγίρα άφησε με το στόμα ανοιχτό τους κριτές.

Ήταν τόσο εντυπωσιακή η εμφάνισή της με τα προσθετικά που την είχαν βάλει για τη μεταμφίεσή της που πραγματικά έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Και φυσικά μετά την εμφάνισή της, με το πηγαίο χιούμορ και τρολάροντας την Jessica Rabbit έκανε ένα πλατό να πέσει κάτω από τα γέλια. Μάλιστα, μίλησε στη Μαρία Μπεκατώρου για διαφορά... στήθους και ύψους ποζάροντας δίπλα της.

Καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτό, οι κριτές δεν μπορούσαν να μιλήσουν από τα γέλια, χαρίζοντάς της φυσικά τα καλύτερα σχόλια και κριτικές. 

Λίγο μετά την ολοκλήρωση όλων των εμφανίσεων, η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μοιράσει τα καθιερωμένα της βραβεία. Ένα από αυτά ήταν και το βραβείο «Που είναι ο σύντροφός μου» το οποίο δικαιωματικά πήγε στην Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια που εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, ήταν εκείνη που απαρνήθηκε τις περισσότερες φορές τη θηλυκή της πλευρά και μεταμφιέστηκε σε άντρα. 

Το βραβείο αυτό, ανέλαβε να παραδώσει ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης και το στιγμιότυπο ήταν μοναδικό.  

 Το βραβείο «Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου» στον Λευτέρη Ελευθερίου! Την απονομή κάνει η προκάτοχός του, Εύα Τσάχρα, και οι καθηγητές μας, Σόφη Ζαννίνου και Άλεξ Παναγή! 

Το Βραβείο Πρωτότυπης χρήσης φυτικών και ζωικών πόρων στη Ματθλίδη Μαγγίρα από τη μία και μοναδική lady Άντζελα Δημητρίου!

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε έκπληξη εμφανιζόμενη στη σκηνή του λαμπερού σόου και με τη σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε ακόμα μία έκπληξη, ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος. 

O Τάκης Ζαχαράτος θα είναι στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ... για την παράσταση «ΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΛΛΑ… ολοταχώς», την πιο hot ολοκαίνουργια παράσταση του φετινού καλοκαιριού! Μάλιστα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της χρυσής αυτής συνεργασίας έγινε λίγο μετά την απονομή του βραβείου της Άντζελας Δημητρίου στη Ματθίλδη Μαγγίρα για την απίστευτη μεταμφίεσή της σε προηγούμενο σόου ως Λαίδη.  

Βραβείο καλύτερης χορογραφίας στον Κρατερό Κατσούλη για την εμφάνισή του ως Marc Anthony από τη χορογράφο μας Άννα Αθανασιάδη! 

​Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε ότι δίνει το βραβείο της... χαμένης αδελφής στην Μπέττυ Μαγγίρα αλλά δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη που την περίμενε!

Γιατί απλά εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό η Ζωζώ Σαπουντζάκη κάνοντας την Μπέττυ Μαγγίρα να φωνάζει «δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω» καθώς πράγματι δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την έκπληξη.

Η μεγάλη αρτίστα φυσικά αφού παρέδωσε το βραβείο, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας το πλατό.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φυσικά ενθουσιάστηκε και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί την Ζωζώ για την έκπληξή της τονίζοντας πως είναι από τις καλλιτέχνιδες που θαύμαζε από μικρό παιδί. 

Εννοείται πως με το σόου της Ζωζώς ανέβηκαν στη σκηνή όλοι, διαγωνιζόμενοι και μη και φυσικά ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Θανάσης Αλευράς ήταν ο φιναλίστ που εμφανίστηκε τελευταίος στη σκηνή του αποψινού τελικού αλλά έκανε τη διαφορά!

Ο γνωστός ηθοποιός στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar ως Γιώργος Μαρίνος και τραγούδησε το «Παιδικά παιχνίδια».

Και μόνο η μεταμφίεση σε έναν τόσο σημαντικό καλλιτέχνη που τόσο πολύ λείπει από το κοινό του, η καταπληκτική ομοιότητα του Θανάση Αλευρά αλλά και ο σεβασμός και η ταπεινότητα με τα οποία προσέγγισε τον χαρακτήρα αυτό ο ηθοποιός, ήταν αρκετά για να κάνουν την έτσι και αλλιώς ευσυγκίνητη Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου να βάλουν τα κλάματα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια όταν ολοκλήρωσε ο Θανάσης Αλευράς την εμφάνισή του, έτρεξε στην αγκαλιά του και άρχισε να κλαίει, προσπαθώντας όσο μπορούσε να το κρύψει.

Μάταια όμως αφού και ο Θανάσης Αλευράς συγκινήθηκε όπως αργότερα και ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος μίλησε με δέος και μεγάλο σεβασμό για τον αγαπημένο Γιώργο Μαρίνο.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έκανε μία επιλογή για τον τελικό σε ό,τι αφορά τον τραγουδιστή που θα υποδυόταν αλλά και το τραγούδι που θα ερμήνευσε που δεν το περίμενε κανείς.

Όπως εξήγησε, ήθελε, αν πήγαινε στον τελικό, να εμφανιστεί ερμηνεύοντας ένα παραδοσιακό τραγούδι.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα όπως είπε στη Μαρία λίγο πριν τον απολαύσουμε, επέλεξε να τραγουδήσει το «Καίγομαι και σιγολιώνω» σε ερμηνεία Δημήτρη Υφαντή, πολύ ξεχωριστή ενός παραδοσιακού τραγουδιού που ο ίδιος λατρεύει.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής στο τέλος της ερμηνείας του θέλησε να αφιερώσει την εμφάνισή του αυτή στη γυναίκα του και τον γιο του. 

Ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε στη Μαρία Μπεκατώρου, ο Ίαν ήθελε να φτάσει στα όριά του και να κάνει πράξη ένα όνειρο που είχε.

Να βρεθεί στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar να τραγουδήσει ως Michael Jackson αλλά και να χορέψει ως ο αξέχαστος βασιλιάς της ποπ.

Ο Ίαν όχι μόνο το τόλμησε αλλά έκανε ακόμα και το χαρακτηριστικό moon walking του Michael Jackson να μοιάζει παιχνιδάκι.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους κριτές οι οποίοι μάλιστα τού είπαν ότι ήταν η καλύτερή του εμφάνιση ever στο σόου. 

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Αλευράς, την τρίτη θέση ο Ησαΐας Ματιάμπα και την δεύτερη θέση ο Ίαν Στρατής. Η μεγάλη νικήτρια συγκλόνισε κριτική επιτροπή και τηλεθεατές με το πηγαίο ταλέντο της, κερδίζοντας την πολυπόθητη πρωτιά του YFSF All Star.

Η πορεία της νικήτριας ήταν εξαιρετική στο show μεταμφιέσεων, οι κριτικές που αποσπούσε από την αρχή του show ήταν η μια καλύτερη από την άλλη και με την μοναδική της φωνή κατάφερε να ξεχωρίσει και να είναι εκείνη η νικήτρια του τελικού στο YFSF All Star. 

Στον μεγάλο τελικό, η Τάνια Μπρεάζου επέλεξε να τραγουδήσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τραγούδι, το «My heart will go on» της Celine Dion από την ταινία Τιτανικός, εκπληρώνοντας μία υπόσχεση που είχε κάνει στη μητέρα της, μιας και η διάσημη τραγουδίστρια είναι η αγαπημένη της μητέρας της.

 Η σκηνή της ανήκει! Η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγουδάει για πρώτη φορά ζωντανά, το νέο της τραγούδι «Σκλάβα». 

 Kαι ο Κωστής Μαραβέγιας σαρώνει τη σκηνή 

 

Δες τον μεγάλο τελικό:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα