H συγγνώμη και το δώρο του Ηλία και η «σκούπα» του Αντετοκούνμπο στο #SurvivorGR

 

Η συγγνώμη του Ηλία, το… ξενέρωμα Καρολίνας και Ασημακόπουλου, το παράπονο της Ελένης, η δικαίωση του Ντάφυ, η εξομολόγηση του Σάκη και η μάχη για το NBA

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η προηγούμενη εβδομάδα είχε τρία μεγάλα έπαθλα για το Survivor 4, με τους Kόκκινους χάρη στον Σάκη Κατσούλη να απολαμβάνουν βόλτες με καταμαράν, ελικόπτερα και τζετ.

Η απουσία των Kόκκινων από την παραλία έδειξε να επιδρά θετικά στην ψυχολογία των Mπλε που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο και δεν πήγαν στο Μαϊάμι. Οι τρεις Amigos ξύπνησαν με καλή διάθεση. Η Καρολίνα περισσότερο γιατί δεν είδε άτομα που δεν ήθελε να δει, ο Ασημακόπουλος αισθανόταν πιο «ζεν», ενώ ο Ηλίας ήθελε να μάθει το πώς πέρασαν οι νικητές. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο! Αυτοί κερδίζουν ασυλία σήμερα (31/05)!

 

Πάντως η Μαριαλένα με την επιστροφή τους στην παραλία δεν είδε καλή διάθεση από τους μπλε, ενώ ο Τριαντάφυλλος νόμιζε ότι τους είχε… σκοτώσει τη μάνα. Ακόμα και ο Γιώργος Κόρομι και η Ελένη Χαμπέρη διέκριναν αρνητικότητα από τους «φίλους» τους. Ο Ηλίας έδειξε να ξεχωρίζει από Καρολίνα και Ασημακόπουλο και να χαίρεται από την χαρά των υπολοίπων όταν άρχισαν να τους περιγράφουν πως πέρασαν.

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος πλησίασε τον Σάκη Κατσούλη και άρχισε να τον αποθεώνει για το πόσο παικταράς είναι και ότι είχε ζηλέψει την αγωνιστικότητα του. Ο 30χρονος επιχειρηματίας αυτή τη φορά είδε με καλό μάτι την προσέγγιση του και οι δυο τους έδειξαν να τα βρίσκουν.

«Νιώθω από την τελευταία φορά με το αγώνισμα με τους Τούρκους, ότι υπάρχει μία ψυχραμάρα μέσα μου απέναντί σου. Συνειδητοποίησα ότι έκανες ένα απίστευτο σερί αγώνων και το πήρες όλο επάνω σου με τους Τούρκους. Δεν το παραδέχθηκα αλλά ήταν σα να ζήλεψα… Του τα είπα για να βγούνε από μέσα μου. Δεν περίμενα να το κάνω και ξελάφρωσα. Μου βγήκε μια κακία και ζητώ συγγνώμη. Ήδη νιώθω καλύτερα.»

 

Το βράδυ, οι Τριαντάφυλλος, Σάκης και Μαριαλένα είχαν μια κουβέντα σχετικά με τους Amigos para Siempre, με τον Ντάφυ να εκτιμάει πως από πέντε θα γίνουν τρεις. Ο Σάκης ένιωθε πως δεν υπήρχε ειλικρίνεια στη συγγνώμη του Ηλία Μπόγδανου, ενώ η Μαριαλένα εξήγησε ότι οποίος σε πλησιάζει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι γιατί κάτι θέλει. Αυτό πού δεν πίστευε η 25χρονη γυμνάστρια ήταν ότι μέσα στο σκοτάδι θα έβλεπε και «φάντασμα». Ο Τριαντάφυλλος βρήκε την ώρα να πάρει το… αίμα του πίσω για την φάρσα με το φυστικοβούτυρο.

 

Το πρωί ο 43χρονος τραγουδιστής ανακάλεσε στη μνήμη του τις «μπιφτέκες» του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με την αλλαγή ρότας του Ηλία, ενώ η Μαριαλένα έκανε το σταυρό της. Ο Ντάφυ ένιωθε ότι δικαιώνεται για τους Amigos πάρα πέντε. Αντίθετα η Ελένη Χαμπέρη δεν κατάφερε να διαχειριστεί την αντιμετώπιση που είχε από Καρολίνα και Ασημακόπουλο και την πήρε το παράπονο. Ηλίας και Κόρο άκουσαν τους προβληματισμούς της και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Κατευθείαν όταν γυρίσαμε, είδα διαφορετική στάση. Από την αρχή που πήγε η ομάδα μας, ήξερα από την αρχή ότι θα μου δημιουργήσει θέμα. Με την Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο δεν κάνουμε πολύ παρέα αλλά είμαστε ομάδα μια εβδομάδα, έχουμε φέρει νίκες και δεν θα στεκόμουν εγώ εμπόδιο να κερδίσουμε το έπαθλο, όσο κι αν είναι φίλοι μου στην απέναντι ομάδα… Τελείωσε ο αγώνας, πήγα να χαιρετήσω τον Ασημακόπουλο κι ήταν πάρα πολύ ειρωνικός και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Του είπα ότι δεν θα έκανα κάτι εσκεμμένα… Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μου το είπε κι αν έκανα ότι μου είπε, δεν θα τα είχα καλά με την συνείδησή μου… Δε νιώθω ότι έκανα κάτι κακό.»

 

Στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποφάσισε να μην προσφέρει μόνο πατάτες τηγανιτές σαν έπαθλό, αλλά να κάνει κάτι να πλησιάσει τα έπαθλα του Ατζούν. Έτσι απαίτησε να δώσει και αυτός ένα πολύ καλό έπαθλο και τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει για τους νικητές τέσσερα εισιτήρια για τον 4ο αγώνα για τα playoffs του ΝΒΑ μεταξύ των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μαιάμι Χιτ. Σε ότι αφορά τον Ηλία Μπόγδανο, που έχει πρόβλημα με το διαβατήριο του, σε περίπτωση που θα κέρδιζε, το έπαθλο του θα ήταν να περάσει όλο το καλοκαίρι στο σπίτι του Ατζούν και να προσφέρει  τα δυο εισιτήρια  του σε δυο συμπαίκτες ή αντιπάλους.

 

Από τις γυναίκες το εισιτήριο για τον αγώνα Μαϊάμι-Μιλγουόκι το σφράγισε η Μαριαλένα στον τελικό με την Ελένη την οποία νίκησε με 3-1 και θα επέλεγε να πάρει μαζί της ακόμα ένα άτομο.

 

Κατά την διάρκεια των αγώνων υπήρξε ένταση μεταξύ των δυο πάγκων με τον Ηλία Μπόγδανο να λειτουργεί ως πυροσβέστης και να σβήνει τη φωτιά.

 

Στον τελικό των ανδρών έφτασαν Ηλίας και Σάκης, με τον 29χρονο τραγουδιστή να επικρατεί με 3-1 του 30χρονου επιχειρηματία και να καλείται να επιλέξει δυο survivors για να τους στείλει στο Μαϊάμι.

 

Η Μαριαλένα εξήγησε πως τα έδωσε όλα για τον Σάκη με σκοπό να του κάνει δώρο να δει από κοντά τον Greek Freak, ενώ ο Ηλίας που δεν μπορούσε να χαρεί το έπαθλο έδωσε τα δυο δικά του εισιτήρια σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Καρολίνα Καλύβα, που ήταν οι μόνοι που δεν είχαν πάει Μαϊάμι.

 

 

Οι Γιώργος Λιανός, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος έφεραν και γούρι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με «triple double» οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς να «σκουπίσουν» την σειρά κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, τους οποίους νίκησαν με 120-103 κάνοντας το 4-0 και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση των playoffs!

 

Η εμπειρία για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ  ήταν μοναδική.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά