Φωτιά και λάβρα η Έλενα άνοιξε την #Eurovision! Εντυπωσιακή και η Στεφανία!

 

Η μεγάλη στιγμή επιτέλους έφτασε! Η καρδιά της ευρωπαϊκής μουσικής χτυπάει αυτή τη στιγμή στο Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, όπου ξεκίνησε ο 65ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός της #Eurovision.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στις 22:00 ακριβώς  άρχισε να προβάλλεται live στo ΡΙΚ, ο μεγάλος τελικός της Eurovision, οπου 26 χώρες συνολικά διαγωνίζονται για το μεγάλο βραβείο – 20 προκρίθηκαν από τους 2 ημιτελικούς, οι Big 5 και η νικήτρια χώρα το 2019, Ολλανδία. 

Ανάμεσα στους 26 σημερινούς διαγωνιζόμενους βρίσκονται η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo Ελλάδα καθώς επίσης με την Στεφανία Λυμπερακάκη και το τραγούδι Last Dance.

 

Η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo άνοιξε τη μεγάλη βραδιά του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ. Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena και παρέσυρε τους πάντες στο ρυθμό της. Εκρηκτική και σέξι, η Έλενα Τσαγκρινού καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε με την ερμηνεία της.  Η σκηνή παίρνει φωτιά, η Έλενα με μοναδική ερμηνεία και άψογη σκηνική παρουσία βάζει φωτιά στην Ahoy Arena.

Το El Diablo, που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

 

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 10η θέση του Τελικού της Eurovision 2021  με την Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι Last Dance, μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. 

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών, ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Μαζί με την Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή εμφανίστηκαν οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!