Το επίμαχο πλάνο & η απάντηση του Ιταλού νικητή για την χρήση κοκαΐνης on stage

 

Έκανε χρήση ναρκωτικών on stage ο τραγουδιστής στην #Eurovision 2021; - Tραγούδησε το #ElDiablo μετά τη νίκη του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μεγάλη νικήτρια στην Eurovision 2021 αναδείχθηκε η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin και το τραγούδι «Zitti E Buoni». Ένα πλάνο δευτερολέπτων, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έμελλε να προκαλέσει πανικό στα social media. 

 

Και αυτός καθώς ο frontman της ιταλικού συγκροτήματος, Damiano David μοιάζει να κινείται περίεργα σκύβοντας στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του. Ένα πλάνο που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο τραγουδιστής έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Έτσι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού, ο Damiano David θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δίχως να αφήσει οτιδήποτε να αιωρείται. 

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά. Σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικα ο frontman της ιταλικού συγκροτήματος που βρέθηκε στην κορυφή της Eurovision 2021.

 

Αργότερα ο 22χρονος Ιταλός, μοιράστηκε μία ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τραγούδησε μαζί με τον Thomas Raggi (τον κιθαρίστα του συγκροτήματος) μερικούς στίχους από το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού» El Diablo».

«Τι να πω, τι να πω αν όχι», είπε και συνέχισε τραγουδώντας με τον Thomas «Mama-mamacita, tell me what to do, Lo-la-lo-la-loca, I’m breaking the rules».

 

 

Ποιος είναι ο Ιταλός ροκάς με τα μαύρα νύχια που ξεσήκωσε το Ρότερνταμ και το διαδίκτυο - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 22χρονου Ιταλού νικητή

Ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου, με νικήτρια χώρα την Ιταλία και το rock συγκρότημα Måneskin. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν στην 24η θέση και ξεσήκωσαν την Ευρώπη υπό τους ήχους της ροκ μουσικής και κατάφεραν… να την κατακτήσουν!  

 

Η Ιταλία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη φετινή Eurovision και οι Måneskin πήραν με ευκολία την πρωτιά. Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015.

​Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin! Το όνομά τους σημαίνει φεγγαροφώς στα δανέζικα και είναι προς τιμήν της χώρας καταγωγής του μπασίστα τους.  

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει! 

 

Ωστόσο, ο ίδιος έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλία Influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»