Έλενα Τσαγκρινού & Στεφανία Λυμπερακάκη: Τα πρώτα λόγια μετά τον μεγάλο τελικό

 

Oι πρώτες δηλώσεις των εκπροσώπων Ελλάδας και Κύπρου στον 65ο Διαγωνισμό της #Euorvision 2021

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε μία από τις πιο αγαπημένες συμμετοχές της φετινής Eurovision αναδείχθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», που κατέλαβε την 16η θέση στην κατάταξη. Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και «μάγεψε» ανά την Ευρώπη, παρουσιάζοντας το δυναμικό act του «El Diablo» που ετοίμασε με τους συνεργάτες της. 

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Από την πρώτη κιόλας πρόβα στο «Ahoy Arena», η κυπριακή συμμετοχή ξεχώρισε: τα αποθεωτικά σχόλια κατέκλυσαν τα social media, ενώ τα επίσημα videos έγιναν top trend στο YouTube ανά την Ευρώπη και μετρούν εκατομμύρια views, όπως ακριβώς συνέβη και με την εμφάνιση της Κύπρου στον α’ ημιτελικό. Παράλληλα, η Έλενα Τσαγκρινού απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τη φωνητική της απόδοση και το performance της.

Μετά το τέλος της φετινής Eurovision, η εκπρόσωπος της Κύπρου έκανε την πρώτη της δήλωση στο panikmusic.gr: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη από το πρώτο λεπτό! Ουάου ήταν μια απίστευτη εμπειρία η Eurovision»

Την ίδια ώρα, το «El Diablo», εκτός από τα εκατομμύρια YouTube views και digital streams που έχει συγκεντρώσει, πέτυχε ακόμα μία σπουδαία κατάκτηση, καθώς μπήκε στα 10 πιο viral τραγούδια παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, φιγουράρει στο no9 της παγκόσμιας λίστας viral του Spotify, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των digital charts σε πολλές χώρες.

 

Ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού μιλάει για την εμφάνιση της κόρης του με το El Diablo.

 

H Στεφανία Λυμπερακάκη με την Ελλάδα κέρδισε τη 10η θέση. Το νεαρό κορίτσι με τη μαγική φωνή μας έκανε όλους πολύ υπερήφανους με την παρουσία της στη σκηνή του Ahoy Arena, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Λίγες στιγμές μετά την ολοκλήρωση τον αποτελεσμάτων, που έφεραν στην πρώτη θέση την Ιταλία με το συγκρότημα Måneskin, η Στεφανία έστειλε το πρώτο μήνυμα μέσα από το Instagram.

«Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους, η Ελλάδα μπήκε ξανά στη δεκάδα και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και στον πατέρα μου και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ παιδιά και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ!» είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!