#HFarma: Η Παναγιώταρου αναστάτωσε τους πάντες - Τα καυτά πλάνα με σέξι μπικίνι!

 

Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Τζώρτζογλου - Ποια είναι η νέα αρχηγός και ποιος ο πιο δημοφιλής παίκτης; - Η Παναγιώταρου αναστάτωσε τους πάντες - Τα καυτά πλάνα με σέξι μπικίνι! - Ντούπης - Κυριακή: Ερωτικό καβγαδάκι on camera; Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους - Oι δύο νέοι υπηρέτες, η πρώτη υποψήφια! Με ποια θα μονομαχήσει;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε τελευταίος από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και η απουσία του στη «Φάρμα.» ήταν αισθητή.

«H αγάπη που νιώθω με κάνει να πετάω. Υπάρχουν άνθρωποι που μας προστατεύουν από παντού. Δεν το μετάνιωσα. Είναι θετικό το πρόσημο. Η Φάρμα θα πρέπει να διδάσκεται στο σχολείο. Η επικοινωνία είναι το βασικό πρόσημο της εποχής μας. Καθόλου δε ζορίστηκα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος γιατί ήξερα πως μας πρόσεχαν. Εγώ δεν έσπασα ποτέ. Δε ζορίστηκα ούτε μια στιγμή.», δήλωσε μετά την αποχώρησή του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και τόνισε: «Κοντά ήμουν με όλους, γιατί εγώ το επέλεξα. Η ελευθερία, η αγάπη, η νίκη είναι επιλογή. Επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος. Εγώ ερχόμουν κοντά με όλους. Αν εκραγώ αυτό φαίνεται. Αν έβγαινα εκτός εαυτού θα με σταμάταγαν οι ψυχολόγοι, γιατί δε θα ήθελαν να γίνει κανένα ατύχημα μέσα στη Φάρμα. Η φωνή δεν είναι απαραίτητα θυμός. Η κατανόηση δε χαρίζεται, ούτε διαβάζεται στα βιβλία. Από τον πάγκο προσπαθούσα να τους στηρίξω όλους.»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που αποχώρησε τελευταίος από τη Φάρμα, άφησε ένα γράμμα στο οποίο όρισε την πρώτη υποψήφια αρχηγό. Αυτή ήταν η Φένια Τσικιτίκου.
 
«Πρέπει να πιστεύετε στα θαύματα για να γίνονται θαύματα. Σας αγαπώ και προτείνω για αρχηγό σας ένας από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσά σας. Κι αυτός είναι η Φένια», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο Στράτος Τζώρτζογλου. 
 
«Αρχικά θα ήθελα να το κρατήσω αυτό το γράμμα. Ήταν πολύ ευχάριστο. Με τιμά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είναι και μια μεγάλη ευθύνη», είπε με τη σειρά της η Φένια.

Οι παίκτες λίγο μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν για να ορίσουν τη δεύτερη υποψήφια παίκτρια για την αρχηγία.

Μετά από ανοιχτή ψηφοφορία λοιπόν, δεύτερη υποψήφια αρχηγός βρέθηκε η Κυριακή Καλογρεσασάκη.

Οι δύο παίκτριες, βρέθηκαν στον αχυρώνα και μονομάχησαν. Τελικά αρχηγός αναδείχτηκε η... Κυριακή Κατσογρεσάκη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτή, ανακοίνωσε στους παίκτες τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανέδειξαν τον πιο δημοφιλή παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ψηφοφορία του κοινού, η πιο δημοφιλής παίκτρια της Φάρμας είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου και κέρδισε φυσικά και την ασυλία.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως μπέρδεψε τη Φάρμα με τη... Μύκονο!

Φόρεσε ένα καυτό μαύρο μπικίνι και μπήκε να κάνει το μπάνιο της αναστατώνοντας τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συμπαίκτες της, οι οποίοι πέταξαν επικές ατάκες, ιδιαίτερα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Να σας θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης με ένα κοντό σορτσάκι το οποίο σχολιάστηκε αρκετά από τους συμπαίκτες της. 

Τα γενέθλιά της μέσα στη Φάρμα γιόρτασε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Οι συμπαίκτες της τής ετοίμασαν μια τούρτα και εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς μέχρι και εκείνη είχε ξεχάσει ότι έχει τα γενέθλιά της. 

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να ξεκινήσει αυτό το ειδύλλιο και φαίνεται πως στη μεταξύ τους σχέση φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα.

Η αεροσυνοδός, Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας με το παρατσούκλι Ντούπης, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του.

Στο επεισόδιο όμως της Παρασκευής (14/5) οι παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν συζητούσαν για τις σχέσεις και γενικότερα περί ωριμότητας. 

Στο παιχνίδι κουίζ, εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία να γίνουν υπηρέτες και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την Κάτια Δέδε!

Οι δύο υπηρέτες αυτής της εβδομάδας λοιπόν, μετά από δύσκολη απόφαση της αρχηγού είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Κώστας Γκρέκας. 

Λίγο μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε στη Φάρμα και η αρχηγός έπρεπε να αποφασίσει σε ποιον θα έδινε τη μαύρη πέτρα.

Η απόφαση αυτή θα έκρινε και τον πρώτο μονομάχο! Έτσι λοιπόν, η Κυριακή, επέλεξε να δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν είμαι έτοιμη αλλά θα το προσπαθήσω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και συνέχισε σχολιάζοντας την αρχηγό: «Μπροστά στον στόχο της δεν υπολογίζει τίποτα».

Η Barbie της Φάρμας λοιπόν, αύριο θα μονομαχήσει για να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Με ποια; Θα το μάθουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/5).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»