Όσα πρόβαλαν στο Τούρκικο επεισόδιο για τη Μαριαλένα με τον Σάκη στο #SurvivorGR

 

«Μετά από τον  δύσκολο χωρισμό είναι δύσκολο ο ένας να ξεχάσει τον άλλον. Σωστά Μαριαλένα;»  «Σωστά» - Tα πλάνα δεν τα είδαμε! - Ο Γιώργος Λιβάνης απαντά για τη Μαριαλένα - Η φωτό με τον Λιβάνη που πόσταρε η μαμά της Μαριαλένας την ώρα του πάρτi της ένωσης και η αδερφή του Σάκη λύνει τη σιωπή της για το #SurvivorGR  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Kι όμως υπάρχουν κάποια πλάνα που χθες, 28 Μαρτίου, δεν τα είδαμε!

Η εκπομπή, «Ευτυχείτε» πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από το τουρκικό survivor και… ο Ατζούν αναφέρθηκε μπροστά σε όλους τους παίκτες στη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, τους έκανε νέες ερωτήσεις και… ο Αλέξης Παππάς πέταξε τη μπηχτή του φέρνοντας σε δύσκολη θέση το πρώην ζευγάρι!

Ο Ατζούν είπε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν πρώην ζευγάρι και ο Αλέξης Παππάς πέταξε την ατάκα στο πάρτι της ένωσης «προς το παρόν» κάνοντας τον Σάκη και την Μαριαλένα να ξεσπάσουν σε γέλια αμηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Και πρόσθεσε ο Ατζούν: «Φυσικά σε κάθε σχέση μετά από έναν χωρισμό είναι δύσκολο ο ένας να ξεχάσει τον άλλον. Σωστά Μαριαλένα;» και η παίκτρια απάντησε: «Σωστά»!

Και υπογράμμισε ο Ατζούν ότι η Μαριαλένα τώρα έχει σχέση στην Ελλάδα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Σάκη: «Πώς είναι ο τραυματισμός σου; Είναι καλή νοσοκόμα η Μαριαλένα;»!

Και ο Σάκης απάντησε με τον πιο γλυκό τρόπο!

 

Τραγούδια γεμάτα…υπονοούμενα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα! Οι ερμηνείες των παικτών του Survivor που μας άφησαν άφωνους.

Το «Πρωινό» έκανε όλες τις αποκαλύψεις για το φαντασμαγορικό πάρτυ της ένωσης που έλαβε χώρα στο χθεσινό επεισόδιο (28/3)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, άλλο τραγούδι ήθελε να πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και άλλο τελικά είπε.

Η παίκτρια της πρώην Μπλε ομάδας, τραγούδησε, όπως παρακολουθήσαμε χθες το «Αγοράκι μου» της Άντζυς Σαμίου, ένα τραγούδι όλο νόημα. Τα tweets είχαν πάρει… φωτιά και όλοι μιλούσαν πως το επέλεξε ειδικά για τον συμπαίκτη της και πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε προβάρει ήδη από την Αθήνα, να ερμηνεύσει το «Που και που» το τραγούδι που ερμήνευσε σε επανεκτέλεση, ο Γιώργος Λιβάνης, λίγους μήνες πριν.

Κι ενώ το είχε προβάρει, η παραγωγή της άλλαξε τα σχέδια και της έδωσαν ένα άλλο τραγούδι, αυτό της Άντζυς Σαμίου.

 

Ο Γιώργος Λιβάνης απαντά για τη Μαριαλένα

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το survivor αλλά και τη σχέση του με την Μαριαλένα.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και στο παιχνίδι αργότερα προστέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης τόνισε ότι τη στηρίζει!

Αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης είπε: «Δεν υπήρχε πρόταση να είμαι στο Survivor και δεν θα το έκανα»! Και στη συνέχεια είπε: «Στηρίζω τη Μαριαλένα».

Ενώ όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ να τον «στριμώξει» για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση του με την Μαριαλένα, εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και έφυγε!

 
 

Η μητέρα της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου παρακολούθησε και καμάρωσε την κόρη της στο χθεσινό επεισόδιο και πόσταρε δυο φωτογραφίες οι οποίες είχαν τρομερό ενδιαφέρον.

Η μαμά της Μαριαλένας κατά την διάρκεια του πάρτυ της ένωσης στο Survivor, ανήρτησε μια φωτογραφία από το Instagram του Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος, όπως είναι ήδη γνωστό διατηρεί σχέση με την εν λόγω παίκτρια.

Η δεύτερη φωτό που ανήρτησε ήταν της κόρης της από το πάρτυ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τη Μαριαλένα», στέλνοντας το δικό της μήνυμα. 

 
 

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, ξεκαθαρίζει ότι αδερφός της δεν μπήκε στο παιχνίδι για την πρώην σχέση του.

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δωθεί από την παραγωγή του Survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει», είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη