Η… μεταμόρφωση Mπλε και Kόκκινων και το ξέφρενο πάρτι Ένωσης στο #SurvivorGR

 

Τα πλάνα φωτιά στις ντουζιέρες, η «Τελεφερίκ», το... τρελό δείπνο, το καραόκε και ο Jason Derulo! 3,5 ώρες διαφημίσεις και τοποθετήσεις προϊόντων, 1,5 ώρα απίστευτων παραφωνιών για 6 τραγούδια του Jason Derulo στο  πολυδιαφημισμένο πάρτυ της ένωσης του #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη πρωταγωνιστεί στα «πηγαδάκια» του Survivor με άλλους να κλαίνε κι άλλους να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.

Φυσικά πρώτος και καλύτερος για την δεύτερη περίπτωση ήταν ο Αλέξης Παππάς που εκτόξευσε «καρφιά» για την ίδια: «Είχα αναφερθεί παλιότερα ότι η Άννα Μαρία είναι το καρκίνωμα της μπλε ομάδας κι αυτό έφυγε. Είμαστε λίγες ώρες πριν το μεγάλο πάρτι, που ξεκινά με την πιο σημαντική αποχώρηση από το Survivor. Θα ήταν καλό να είναι κι εδώ τα παιδιά για να το ακούσουν. Πιστεύω ότι ξεκινά μια καινούρια ημέρα και ποντάρω πολύ στο να ενωθούμε, αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει φύγει το μεγαλύτερο καρκίνωμα, η μεγαλύτερη πηγή κακού από το Survivor.

Έμεινε τόσο ώστε να της δημιουργήσει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε μέρα που περνούσε, δημιουργούσε μεγαλύτερο κακό.»

 

Μια κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου να πειράξει τον χώρο όπου είχαν φτιάξει ο Αλέξης Παππάς κι ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και να δημιουργήσει τουαλέτα, εξόργισε τον τελευταίο που έκανε λόγο ότι δεν υπάρχει σεβασμός. Ο Τριαντάφυλλος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του κι όσο περνούσε η ώρα, η συζήτηση άναβε, ώσπου οι δυο τους αντάλλαξαν προσβολές.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα.» Ωστόσο η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει φτιάξει τίποτα ποτέ με τα χέρια του, τον έκανε πυρ και μανία: «Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη.»

 

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor 4 ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες των μπλε και κόκκινων να βγάλουν για λίγο από το μυαλό τους τον στίβο μάχης, τις στρατηγικές, τις ίντριγκες και το φαγητό και να διασκεδάσουν όλοι μαζί καθαροί και περιποιημένοι σαν μια ομάδα.

 

Οι παίκτες πλύθηκαν, κουρεύτηκαν, ντύθηκαν και έγιναν κυριολεκτικά αγνώριστοι. Τα πλάνα στις ντουζιέρες ήταν αυτά που… έκλεψαν την παράσταση κυρίως όταν εστίαζαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, με κάποιους να δείχνουν ακόμα περισσότερο την σέξι πλευρά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Για κάποιους μάλιστα η… μεταμόρφωση ήταν εντυπωσιακή.
 

 

Το πάρτι ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους παίκτες των δύο ομάδων να συνομιλήσουν μεταξύ τους, με την Ελευθερία Ελευθερίου σε ένα από τα πηγαδάκια μιλώντας στον Τριαντάφυλλο να στάζει… φαρμάκι για την Άννα Μαρία Βέλλη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και δεν είχε την ευκαιρία να παρτάρει με τους υπόλοιπους.

 «Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε σήμερα από το μηδέν για όλους μας. Έχουμε πει ότι δεν θα ξαναφέρουμε πράγματα του παρελθόντος, θα κάνουμε μια νέα αρχή. Αν θέλει κάποιος να κρατήσει τα παλιά, ας τα κρατήσει. Θεία δίκη. Την ξεμάτιαζα κι έλεγε δεν πιστεύω. Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που της έφαγε τα σωθικά. Εγώ; Να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο! Με έτρωγε, δεν ήθελε να κερδίζω. Το πιστεύεις ότι από τον επόμενο αγώνα θα φέρνω πόντους; Πολύ κακός άνθρωπος. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μπήκε μια φορά στον τάκο κι έφυγε. Αυτός που θα έφευγε πριν από την ένωση, θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε για το κακό που έχει κάνει σε εμάς.»

 

Οι παίκτες απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλς, με τον Ατζούν Ιλιτζάλι να τους συστήνει τους  Survivor της Τουρκίας, ενώ δεν έλειψαν και τα φλερτ μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Ωστόσο η κορυφαία στιγμή ήρθε κατά τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με Τούρκο παίκτη, ο οποίος δεν άκουσε καλά το όνομά της, ρωτώντας την εάν την λένε Τελεφερίκ

 

Εκτός από κοκτέιλς οι Survivors απολαύσαν και ένα φοβερό δείπνο με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου να τους… τρελαίνει με τα πιάτα που τους ετοίμασε.  Άλλωστε όπως αναφέρει και η παροιμία «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και δοκίμασαν την τύχη τους στο τραγούδι σε έναν απίστευτό διαγωνισμό καραόκε με τους επαγγελματίες Τριαντάφυλλο, Ελευθερία Ελευθερίου και Ηλία Μπόγδανο να βγαίνουν εκτός συναγωνισμού.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις η κριτική επιτροπή ήταν επιεικής με τις φωνητικές ικανότητες των συμπαικτών τους και φυσικά τη σκηνική τους παρουσία, ενώ σε άλλες έδειχναν την αυστηρότητα τους. 

Στα highlights της βραδίας η... επική τουμπα του μεθυσμένου Νίκου Μπάρτζη.

 

Με 159,5 πόντους νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία θα παραβρεθεί και του χρόνου στο πάρτι ένωσης, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

 

Φυσικά, το πάρτι έφτασε στην κορύφωση του όταν οι παίκτες του Survivor Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας συνωστίστηκαν κάτω από την πίστα για να χορέψουν στους ρυθμούς του guest star της βραδιάς Jason Derulo.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»