Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο, ο  Lamanif κάνει νέα αρχή στη Γερμανία

  29/03/2021 10:46
Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο, ο  Lamanif κάνει νέα αρχή στη Γερμανία

Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο, ο  Lamanif κάνει νέα αρχή στη Γερμανία

  29/03/2021 10:46

Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο, ο ράπερ Lamanif κάνει νέα αρχή στη Γερμανία. Ο νεαρός μουσικός έστειλε μήνυμα, μέσα από βίντεο, στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα , βρήκα το θάρρος, βρήκα το κουράγιο , πείτε το όπως θέλετε, να κάνω τα συγκεκριμένα stories. Δε μου αρέσει να χρονοτριβώ , οπότε δε θα πω πολλά… Αλλά επειδή έκατσα και τσέκαρα κάποια από τα μηνύματα και είναι πάρα πολλά , θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους εσάς που μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα δύναμης , τόσα μηνύματα αγάπης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και συνέχισε: «Υπερευχαριστώ την οικογένειά μου, βρίσκομαι στη Γερμανία, είμαι σ’ ένα στάδιο προσαρμογής, είμαι σε ένα στάδιο που κάθε μέρα αισθάνομαι πιο δυνατός, τα βρίσκω με τον εαυτό μου όλο και περισσότερο. Για όσους με ρωτάτε πότε θα επιστρέψω μουσικά ,είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή.

Κι επειδή μετά από όλο αυτό έχω υποσχεθεί ένα πράγμα στο εαυτό μου, να έχω μια σχέση ειλικρίνειας για όλους εσάς που με ακούτε, για όλους εσάς που με έχετε στηρίξει, δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω. Τώρα το πότε, προς το παρόν είναι άγνωστο. Καλή συνέχεια, να περνάτε καλά , σας εύχομαι τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας