Το ενδεχόμενο γάμου και ο λόγος που ο Mike δεν θα πάει μαζί της στην Ολλανδία

 

Η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό της #Eurovision2021, όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο! Φυσικά, ο άνθρωπος που τη στηρίζει από την πρώτη στιγμή που πήρε αυτή την απόφαση είναι ο σύντροφός της και δημοφιλής ράπερ, Mike!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν όταν ο Mike διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα βρεθεί μαζί της στην Ολλανδία για τον μουσικό διαγωνισμό.

Πόσο σε αγχώνει το θέμα του κορωνοϊού; Σε ρωτάω γιατί είσαι ζευγάρι με τον ράπερ Mike, που εξαιτίας μιας μορφής καρκίνου που του παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του κορονοϊού ανησυχεί όλους μας, πόσω μάλλον εμένα, που πρέπει να προσέχω ακόμα περισσότερο γιατί, όπως ανέφερες, ζω με έναν άνθρωπο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Έχουμε ζητήσει μαζί με την ομάδα μου σαφείς οδηγίες για το πώς θα ταξιδέψουμε και πώς θα κινηθούμε στην Ολλανδία. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι θα γίνονται covid tests παντού. Πριν πάμε στο Ρότερνταμ θα πρέπει να έχουμε αρνητικό τεστ 72 ωρών. Στη συνέχεια θα πάμε στο ξενοδοχείο, όπου θα τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης, και η μόνη διαδρομή που θα κάνουμε θα είναι από εκεί στο στάδιο για τις πρόβες. Δεν θα γίνουν πάρτι, ούτε συγκεντρώσεις, παρά μόνο κάποιες συνεντεύξεις, διαδικτυακά οι περισσότερες. Αυτό είναι το πλάνο τώρα, γιατί υπάρχει πιθανότητα αν τα κρούσματα αυξηθούν σε όλη την Ευρώπη να μην ταξιδέψουμε καθόλου στην Ολλανδία και να στείλουμε ένα βίντεο με την εμφάνισή μας, που θα μαγνητοσκοπηθεί στο τέλος του μήνα.

Θα είναι μαζί σου στην Ολλανδία;

Όχι, δεν θα είναι. Είναι κοινή μας απόφαση να μη με συνοδεύσει στην Ολλανδία, όχι μόνο γιατί πρέπει να προστατεύεται, αλλά και γιατί είναι ένα επαγγελματικό ταξίδι και όχι ένα ταξίδι αναψυχής. Εννοείται βέβαια ότι θα επικοινωνούμε καθημερινά με βιντεοκλήσεις, γιατί θέλω να τον αισθάνομαι πλάι μου και μετράω πολύ τη γνώμη του.

Λένε ότι οι δυσκολίες μπορεί να ενώσουν ή να διαλύσουν ένα ζευγάρι.

Στη δική μας περίπτωση είμαστε πιο μαζί από ποτέ. Όλο αυτό που περάσαμε ήταν ένα τεράστιο μάθημα που μας έχει κάνει πιο δυνατούς. Νιώθουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας και δεν φοβόμαστε. Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν στη ζωή μας. Το θέμα είναι να τις προσπερνάμε και να κοιτάμε μπροστά.

Δεν μπορεί να μη φοβήθηκες ή να μη λύγισες όταν έμαθες για την αρρώστια του Mike.

Φυσικά και φοβήθηκα, φυσικά και λύγισα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα. Αλλά δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να το δείξει στον Μάικ. Υπήρξαν πολλές στιγμές που έβαλα τα κλάματα, αλλά όχι μπροστά του. Έπρεπε να είμαι δίπλα του και να τον στηρίζω. Αλλά κι εκείνος δεν λύγισε στιγμή. Ήταν – και είναι – πολύ δυνατός.

Τώρα που η σχέση σας έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα, σκέφτεστε να την επισημοποιήσετε;

Δεν βιαζόμαστε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Έχουμε τουλάχιστον μία πενταετία μπροστά μας που θέλουμε να αφιερωθούμε στη δουλειά μας και στη μουσική που αγαπάμε και οι δύο πάρα πολύ. Νιώθουμε ότι είμαστε παιδιά. Δεν αισθανόμαστε ακόμα ότι έχουμε το σθένος να αναλάβουμε την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είναι κάτι που αποκλείουμε, αλλά ο γάμος μπορεί να περιμένει.    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!