Έκανε τεράστιο λάθος και το πλήρωσε - Δείτε ποιος αποχώρησε στο #MasterChefGR

 

Ανατροπή! Δεν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και άκουσε μπινελίκια - Ξενέρωσαν οι συμπαίκτες του στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας είναι γεγονός! Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 5 τον chef Μιχάλη Ντουνέτα, ο οποίος φέρνει ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή του.

Ο καλεσμένος chef είναι λάτρης των ελληνικών προϊόντων και φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος δάσκαλος για να διδάξει στους υποψήφιους του διαγωνισμού έναν ακόμα τρόπο, ανάδειξης των ελληνικών προϊόντων με τη μοναδική νοστιμιά. Το συγκεκριμένο πιάτο αντιγραφής αποτελεί μια εξαιρετική, δημιουργική αφορμή για να επανατοποθετηθούν οι φιλόδοξοι μάγειρες στο τεράστιο κεφάλαιο της πλούσιας ελληνικής μας κουζίνας.

Μέσα στην ατυχία τους, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έχουν την ευκαιρία να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, ένα πιάτο, πίσω από το οποίο υπάρχει μία σκέψη που θα μπορούσε εύκολα να γίνει η “βίβλος” για τα επόμενα μαγειρικά τους βήματα. Είτε μέσα, είτε έξω από τον διαγωνισμό.

Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκει νέο κάτοχο στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ενώ ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Τεστ Δημιουργικότητας έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οι χειρότερες προσπάθειες του θα αναμετρηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν του Διονύση, του Τζιοβάνι και της Μαρίας αλλά νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας ήταν η τελευταία!

Η Λία, η Ηρώ και ο Κωνσταντίνος όμως είχαν τα χειρότερα πιάτα στη δοκιμασία και έτσι βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο Κωνσταντίνος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι ο Κωστής θα ανέβει στον εξώστη με τους υπόλοιπους και τα σχόλια πήραν φωτιά από τον Διονύση και τον Ιωάννη Αυλωνίτη: «Σοβαρά τώρα; Ξενερώσαμε. Δεν αξίζει να είναι στον διαγωνισμό. Φάνηκε σήμερα. Παραδέξου το λάθος σου, μην είσαι κρυφή νυφίτσα. Έλα με τον βλ@κ@.»

Ανυπομονούσαν να μάθουν το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν. Πριν όμως ξεκινήσει η συγκεκριμένη διαδικασία ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση που τους ξάφνιασε.

Αυτή τη φορά το πιάτο που θα έκρινε την παραονή τους στον διαγωνισμό δεν το είχε επιμεληθεί κανένας από τους τρεις τους.

Η πόρτα της κουζίνας άνοιξε και αντίκρισαν τον καταξιωμένο σεφ, Μιχάλη Ντουνέτα.

Ομολογουμένως είχε ετοιμάσει ένα πολύ απαιτητικό πιάτο με συνολικά 11 παρασκευές.

Η καμπάνα έκρυβε από κάτω ένα εμβληματικό πιάτο: «Το καλαμάρι και οι υφές του. Χτένι, πιτάκι και φύλλο καλαμαριού και μαύρη μαγιονέζα πορτοκαλιού».

Οι τρεις υποψήφιοι είχαν τον χρόνο να παρατηρήσουν το πιάτο αντιγραφής και στη διάθεσή τους 75 λεπτά να το αντιγράψουν.

Οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

75 λεπτά για περίπου 12 παρασκευές είχαν οι τρεις διαγωνιζόμενοι. 

Η Ηρώ στην προσπάθειά της να προλάβει να κάνει όλες τις παρασκευές δεν πρόσεξε και τη στιγμή που έβαζε το ζωμό και κάποια από τα υλικά στο μπλέντερ για να τα πολτοποιήσει τα υλικά έπεσαν στον πάγκο.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον πάγκο της ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος είδε τι συνέβη και τη ρώτησε αν θα τους σερβίρει τη συγκεκριμένη παρασκευή.

Εκείνη πάνω στον πανικό της τα έβαλε πάλι μέσα και τα… πολτοποίησε για να τους τα… σερβίρει στη συνέχεια.

Μπορεί τα spoilers να ήθελαν τον Κωστή να αποχωρεί για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 5 τον chef Μιχάλη Ντουνέτα, ο οποίος έφερε ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή του.

Η Λία, η Ηρώ και ο Κωνσταντίνος είχαν τα χειρότερα πιάτα στη σημερινή δοκιμασία και έτσι βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ένας από αυτούς όμως αποχώρησε αφού πλήρωσε το τεράστιο λάθος που έκανε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα -όχι όμως όλα- και πήραν την απόφασή τους.

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Ηρώ.

 
Δες απόψε
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»