Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Κούγιας καταγγέλλει την ανακρίτρια, για συνεργασία με τους ανήθικους μηνυτές

  10/03/2021 10:42
O Κούγιας καταγγέλλει την ανακρίτρια, για συνεργασία με τους ανήθικους μηνυτές

O Κούγιας καταγγέλλει την ανακρίτρια, για συνεργασία με τους ανήθικους μηνυτές

  10/03/2021 10:42

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε αναφορά-καταγγελία κατά της 19ης ανακρίτριας Αθηνών σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Ο συνήγορος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού την καταγγέλλει ουσιαστικά για συνεργασία με τους μηνυτές. Ο κ. Κούγιας κατά την έξοδό του έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει αναφορά καταγγελία κατά της 19ης ανακρίτριας του Πρωτοδικίου Αθηνών στην οποία σήμερα με στοιχεία που έχει ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, θα αποδείξει την παράνομη συνεργασία της ανακρίτριας με τον ψευδομηνυτές, αλλά και αναξιόπιστους και ανήθικους μάρτυρες στην υπόθεση Λιγνάδη.  

«Κατόπιν εξουσιοδότησης του κ. Λιγνάδη κατέθεσα σήμερα αναφορά-καταγγελία του κ. Λιγνάδη κατά της 19ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών για πολύ σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος που έχει διαπράξει. Το γραφείο μου συντάσσει εις βάρος της ανακρίτριας και των εισαγγελέων μήνυση για παράβαση καθήκοντος, η οποία θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου το κάνω αυτό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχα ζήσει αντίστοιχες συμπεριφορές ανακριτών και εισαγγελέων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας και ανέφερε συγκεκριμένες υποθέσεις από το παρελθόν.

Ο δικηγόρος του Λιγνάδη υποστηρίζει πως σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών από την ανακρίτρια. Όπως δήλωσε, η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται ως αξιόπιστες τις μαρτυρίες αναξιόπιστων προσώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος…» δήλωσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου τόσο στους μάρτυρες όσο και στους μηνυτές της υπόθεσης, λέγοντας τα εξής: «Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν την αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές, που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...».

Τέλος, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο εντολέα του, υποστηρίζοντας τα εξής: «Είναι αθώος άνθρωπος, ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως, όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Όσο ο  κ. Κούγιας συνέχιζε τις δηλώσεις του, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε στο επόμενο θέμα, λέγοντας: «Λοιπόν, αρκετά ακούσαμε από τον κ. Κούγια. Πάμε να συνεχίσουμε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας