Μουτσινάς και Κανάκης παίρνουν θέση για τα επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη

 

«Παράξενα γεγονότα. Είναι πλέον ανυπόφορο αυτό το ping pong βίας σε αυτή τη χώρα...» «Αν απαντάς στη βία με βία, τότε δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε και να συζητάμε τα αυτονόητα. Φύγετε από τα κόμματα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» μετά τα επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη, το «Ραδιοαρβύλα» καθυστέρησε να ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στις σοκαριστικές εικόνες, ωστόσο προσπάθησαν με τον τρόπο τους, στην πορεία της εκπομπής, να αλλάξουν τη διάθεση του  τηλεοπτικού κοινού.

«Παράξενα γεγονότα. Είναι πλέον ανυπόφορο αυτό το ping pong βίας σε αυτή τη χώρα. Τη μία μέρα, η ενημέρωση, η σάτιρα, οι πάντες και τα πάντα καυτηριάζουμε τη βία που έρχεται από εκείνη την πλευρά. Την άλλη μέρα έρχεται βία από την άλλη πλευρά. 

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Στο τέλος όλοι τυφλοί μένουν αν ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου. Θα προσπαθήσουμε, υπάρχει ένα κλίμα παράξενο και αυτές εικόνες δεν μας άρεσαν και μας επηρέασαν» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Τα πρωτοφανή επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και ο σοκαριστικός τραυματισμός νεαρού αστυνομικού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από το βράδυ της Τρίτης. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που τοποθετήθηκαν για τα όσα έγιναν και καταδίκασαν κάθε μορφή βίας. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ανέβασε βίντεο από τα επεισόδια, αλλά και από τον τραυματισμένο αστυνομικό κι έγραψε:

«Αν απαντάς στη βία με βία, τότε δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε και να συζητάμε τα αυτονόητα. Φύγετε από τα κόμματα, φύγετε από τις στολές και δείτε μόνο τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι. Είτε αστυνομικός, είτε απλός πολίτης, είτε  άντρας, είτε γυναίκα.

Το μήνυμα κατά της βίας δεν είναι η χρήση βίας από κανέναν μας». 

Aνάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η χθεσινή πορεία είναι και πολλοί Έλληνες celebrities. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που συχνά τοποθετείτε μέσα από τα social media για πράγματα που απασχολούν την κοινωνία χωρίς να φοβάται να πει ανοιχτά τη γνώμη του.

«Μπορεί να ήταν το γνωστό κόλπο με 50 βαλτούς μπαχαλάκηδες για να αμαυρώσουν την πορεία 10.000 ανθρώπων. Μπορεί όμως να ήταν και ένα ξέσπασμα οργής του κόσμου. Όπως και να ΄χει το συμπέρασμα είναι ένα: Μαζεύτε τους από τους δρόμους γιατί θα έχουμε θύματα και θα φταίτε μόνο εσείς και η εντολές σας” έγραψε και λίγο μετά συμπλήρωσε, “”Δυστυχώς κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας”… είπε ο Κυριάκος.. Διχαστικό… Απειλητικό… Τιμωρητικό… Κρίμα – Αίσχος» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια