Αυτό είναι το Last Dance που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην #Eurovision2021

 

Ακούστε για πρώτη φορά το Last Dance με την Stefania! Θυμίζει Dua Lipa!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα απόσπασμα από την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021, κυκλοφόρησε ήδη! Το Last Dance με ερμηνεύτρια την Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία και αυτή είναι μια πρώτη γεύση από το τραγούδι…

H πρώτη επίσημη ακρόαση του Last Dance, του τραγουδιού με το οποίο η Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021, θα γίνει στο ERTFLIX, την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Η εμπλοκή όμως του ERTFLIX με την Eurovision δεν σταματάει εκεί, καθώς πλέον οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας της ΕΡΤ ολόκληρους διαγωνισμούς της Eurovision από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για την Eurovision 2021

Ο παλμός της Eurovision χτυπάει αποκλειστικά στο ERTFLIX

Η Eurovision, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού, πλησιάζει και το ERTFLIX δίνει πρώτο τον παλμό της μουσικής γιορτής που εδώ και χρόνια μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Η Ελλάδα ετοιμάζεται για μία ακόμη εντυπωσιακή συμμετοχή και το ERTFLIX παρουσιάζει αποκλειστικά, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 17:00, το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση στο Ρότερνταμ. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής έχει ξεκινήσει και οι πολυάριθμοι φαν του διαγωνισμού έχουν ακόμη έναν λόγο να ενθουσιαστούν.

Μια μεγάλη έκπληξη για όλους: Δείτε ολόκληρες τις προηγούμενες διοργανώσεις της Eurovision, από το 2004 έως το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Στο ERTFLIX, την ίδια μέρα, μια νέα κατηγορία με τίτλο Eurovision, σάς περιμένει! Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρες τις προηγούμενες διοργανώσεις, από το 2004 μέχρι και την περσινή διαδικτυακή παρουσίαση του 2020. Θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε τις ελληνικές συμμετοχές, τις πρωτιές, τα τραγούδια αλλά και τα… «παρατράγουδα» που έκαναν την κάθε χρονιά ξεχωριστή.

Από το «Shake it» του Σάκη Ρουβά, μέχρι το «My Number One», την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου, τα χρυσά χρόνια των ελληνικών συμμετοχών ξυπνούν νοσταλγικές αναμνήσεις και μας βάζουν στο κλίμα με τον καλύτερο τρόπο. Η Ρουσλάνα του «Wild Dances», η Άννα Βίσση με το «Everything» οι Lordi, η Βέρκα Σερντούτσκα και οι Ντίμα Μπιλάν και Αλεξάντερ Ρίμπακ, που έφτασαν στην κορυφή των διοργανώσεων του Βελιγραδίου και της Μόσχας αντίστοιχα, κλείνουν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες. Ακολουθούν μοναδικά στιγμιότυπα με τους Lena («Satellite»), Loreen («Euphoria»), Λούκα Γιώρκα, Demy, Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Ντούσκα, που παίρνουν ξανά θέση στην οθόνη μας δείχνοντας τον δρόμο για τη διοργάνωση του 2021 μέσα από τη μοναδική αυτή διαδρομή.

 

Εντωμεταξύ μόλις 10 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο κανάλι της Panik Records στο YouTube, το «El Diablo» κατάφερε να εκτοξευτεί και στο No1 των Youtube trends και έχει κατορθώσει να προσελκύσει 1,5 εκ. θεάσεις, 11,1 χιλίαδες comments και 36k like reactions.

Oι bookers στα στοιχήματα το δίνουν μέχρι και στην 5η θέση και όλο και ανεβαίνει.

Το φετινό τραγούδι της Κύπρου εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί και ανάμεσα στους Youtubers που ασχολούνται φανατικά με την Eurovision αφού σε όλα σχεδόν τα βίντεο με τα «προγνωστικά» ψηφίζεται ως το καλύτερο του φετινού διαγωνισμού και βγαίνει πρώτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος