Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά, εξαφανίστηκε» «Tα χρησιμοποιεί... παίζει θέατρο»

  09/02/2021 13:44
 «Δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά, εξαφανίστηκε» «Tα χρησιμοποιεί... παίζει θέατρο»

«Δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά, εξαφανίστηκε» «Tα χρησιμοποιεί... παίζει θέατρο»

  09/02/2021 13:44

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας την αδειάζει:  «Όταν έφυγε και πήγε στο #SurvivorGR δεν ήξερε κανείς τίποτα. Το Σαββατοκύριακο που έφυγε τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον πρώην σύζυγο της Σοφίας Μαργαρίτη, σήμερα (9/2), στο «Ευτυχείτε». Ο κ. Βασίλης Βουτσελάς παρενέβη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τα όσα είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Βουτσελάς και δήλωσε: «Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν».
Και συνέχισε: «Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor. Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο Σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε».
«Όταν έφυγε και πήγε στο Survivor δεν ήξερε κανείς τίποτα. Το Σαββατοκύριακο που έφυγε για Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Η Σοφία δεν τα έβλεπε τα παιδιά, εξαφανίστηκε», είπε αρχικά και λίγο μετά συνέχισε: «Με ενοχλεί που βλέπουν τα παιδιά την εκπομπή και την ακούνε και γίνεται το θέατρο του παραλόγου. Με ενοχλεί που λέει ότι μεγαλώνει τα παιδιά μας».
«Ο λόγος που πήγε η Σοφία στο Survivor ήταν καθαρά για λόγους προβολής και για να ανοίξουν κι άλλες πόρτες», είπε ενώ λίγο πιο πριν διευκρίνησε ότι δεν εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων ως μηχανικός.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας