Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Απάντησα και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε»

  09/02/2021 12:43
«Απάντησα και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε»

«Απάντησα και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε»

  09/02/2021 12:43

Νέα μαρτυρία γνωστής ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό-σκηνοθέτη: «Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο σε πρόσωπο και σώμα... Αντιδρούσα αλλά αυτό τον εξίταρε ακόμα περισσότερο και συνέχιζε την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά. Έτρεμα κάθε λεπτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μία νέα σοκαριστική μαρτυρία γνωστής ηθοποιού προβλήθηκε σήμερα στο «Πρωινό». Η ίδια, διατηρώντας την ανωνυμία της, εξομολογήθηκε ότι βίωσε σεξουαλική παρενόχληση 15 χρόνια πριν από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκεκριμένα, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Πριν από περίπου 15 χρόνια ο κύριος… με κάλεσε για να συνεργαστούμε στο θέατρο, που πρωταγωνιστούσε και σκηνοθετούσε την παράσταση. Στην αρχή το κλίμα ήταν πολύ καλό, ήταν ευγενικός απέναντί μου, χωρίς να μου δώσει κανένα δικαίωμα ανησυχίας. Θεώρησα πως ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου αυτή η δουλειά. Ενώ είχαμε ξεκινήσει πρόβες, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει. Επεδίωκε να μένουμε μόνοι, να με αγγίζει χωρίς λόγο σε πρόσωπο και σώμα και να με ρωτάει πολύ πιεστικά πότε θα βρεθούμε εκτός δουλειάς κάνοντάς μου κομπλιμέντα για την εμφάνισή μου.

Προσπαθούσα να τον αποφεύγω ευγενικά, χρειαζόμουν τον ρόλο. ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν μπορούσα να αφήνω εύκολα δουλειές. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητη, είχε μάθει τη διεύθυνση του σπιτιού μου, με παρακολουθούσε κι εμφανιζόταν στα ξαφνικά τρομάζοντάς με. Αντιδρούσα έντονα αλλά αυτό φαίνεται πως τον εξίταρε ακόμα περισσότερο και συνέχιζε την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά. Έτρεμα κάθε λεπτό ότι θα εμφανιστεί μπροστά μου και ζούσα με τον φόβο. Τον είχα ικανό για όλα.

Μιλούσα συνέχεια για τον τότε σύντροφό μου και τόνιζα πόσο ερωτευμένη είμαι. Μια μέρα με ρώτησε εάν έχω πάρει οριστική απόφαση να μην είμαι μαζί του.

Απάντησα θετικά και την επόμενη ημέρα μου ανακοινώθηκε από το θέατρο ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας χωρίς καμία εξήγηση. Στη συνέχεια, όλως τυχαίως, ακυρώθηκε και μία τηλεοπτική δουλειά που είχα κλείσει. Έκτοτε δεν τον ξαναείδα ποτέ. Είμαι δίπλα στις γυναίκες που βγαίνουν και μιλούν.

Αναγνώρισα σε πολλά σημεία των ιστοριών τους δικά μου άσχημα βιώματα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας