Στα χαρακώματα Άννα Μαρία - Τριαντάφυλλος, υποψήφια η Ελευθερία στο #SurvivorGR!

 

Η αποχή της Μαριπόσα απο τη ψηφοφορία, η ατάκα... φωτιά του Αλέξη Παππά στον αρχηγό James και η τρίτη σερί νίκη ασυλίας για τους Κόκκινους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ήταν να μην γυρίσει ο τροχός και φάει επιτέλους και ο Kόκκινος στο Survivor 4.  Από τη στιγμή που η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά άρχισε να νικά και σε αυτό σίγουρα έχει παίξει ρόλο η προσθήκη των Ηλία και Καρολίνας, τους Mπλε τους έχει πάρει από κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από το 8-0 φτάσαμε στο 9-3 με τους κόκκινους να έχουν κερδίσει δυο ασυλίες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ/Sigam και ένα γεύμα με όσπρια και σαλάτα και τους απομένει μόνο η επικοινωνία. Η χθεσινή νίκη φαγητού ήταν και το θέμα συζήτησης το πρωί στην παραλία των νικητών.

Βέβαια το αγώνισμα ήταν για την ασυλία και όλοι πλέον ξέρουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ψυχολογία της ομάδας.

Άλλωστε από τότε που βγήκαν στον… τάκο οι Mπλε και αναγκάστηκαν να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμπαικτών τους έχουν αρχίσει και οι γκρίνιες, οι υπο-ομάδες, η απομόνωση παικτών που έχει φέρει και την ανατροπή κλίματος. Το θέμα της ψυχολογικής ανάτασης, απασχόλησε τους Mπλε εν όψει του αγωνίσματος ασυλίας.

Εκτός από ψυχολογικό είναι και θέμα πείνας.

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου που στο χθεσινό αγώνισμα λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί,  έδειξε έτοιμη για τη σημερινή μάχη. Όμως οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, υπολόγιζε χωρίς να ρωτήσει τις αντοχές της.

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά ήταν απαιτητικός. Ειδικά για τους παίκτες που έχουν φάει λιγότερο, έχουν ξεκουραστεί λιγότερο και η ψυχολογία τους δεν είναι και στα καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η νεαρή Instagramer παραδέχθηκε ότι… πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!

«Πέφτουμε, σαν τα κοτόπουλα… Τακ, τακ, τακ, τακ… Αντέχουμε ακόμα. Εγώ κατέρρευσα χθες, σήμερα όμως νιώθω καλύτερα μετά την ιατρική περίθαλψη που έλαβα. Νιώθω πως έχω ένα τσακ περισσότερο να δώσω αλλά αυτό που με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά σήμερα, σε σχέση με χθες, είναι ότι κάναμε κάποιες συζητήσεις και τα παιδιά κατανόησαν ακριβώς τι συμβαίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

«Έχω πίστη σε αυτή την ομάδα και νομίζω ότι σήμερα θα πάμε πιο συγκεντρωμένοι, με λιγότερες δυνάμεις, για να κερδίσουμε» πρόσθεσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Το πάθος για τη νίκη έφερε και τις δυο ομάδες στην αρχή να μάχονται στήθος με στήθος. Άλλωστε οι διαφορές είναι μικρές. Μέχρι το 5-5 όλα έδειχναν ντέρμπι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος κόντρα στο Δημήτρη Μαρκόπουλο έκανε το 8-6 και εκεί κάπου βγήκε η κούραση στους μπλε. Αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα δυο… κόκκινες νίκες για το τελικό 10-6 που θα έστελνε την ομάδα του Κοψιδά θεατές στο συμβούλιο ασυλίας.

Στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας ο παίκτης των Mπλε που άντεξε μέχρι τέλος ήταν ο Αλεξης Παππάς, ο οποίος μπορεί να γλίτωνε να βγει στη… σέντρα, όμως θα ειχε την ευθύνη για τον συμπαίκτη του θα επιλέξει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το γεγονός ότι σε ακόμα ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας ο αρχηγός των μπλε Τζειμς Καφετζής τα παρατάει για να μην μπει αυτός στη διαδικασία να υποδείξει συμπαίκτη του προς αποχώρηση, σχολιάστηκε στην παραλία με τον Αλέξη Παππά να του λέει ότι αυτό δεν σε κάνει αρχηγό, αλλά υπερόπτη.

Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού η Mπλε ομάδα μετά από τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, έχασε τη Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Έλενα Κρεμλίδου και Ελευθερία Ελευθερίου παρέμειναν στο παιχνίδι, με την τραγουδίστρια όμως να έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών της απέναντί της. Πριν όμως οι Mπλε οδηγηθούν στην ψηφοφορία η μάχή Mπλε και Kόκκινων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Εκεί, η νεαρή παίκτρια των Μπλε αναφώνησε μια λέξη που δεν άρεσε και τόσο στον τραγουδιστή. Μια λέξη η οποία, ωστόσο, όπως έσπευσε να μαζέψει η Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες αργότερα δεν απευθυνόταν στον Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά στο συμβούλιο των δύο ομάδων στο Survivor πως «δεν έβρισα εσένα, Τριαντάφυλλε μου, ήταν μια έκφραση που μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν ήταν προσωποποιημένη πάνω σου. Από κει και πέρα έγινε ένα σκηνικό, με κοίταξες στα μάτια πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γελάσαμε και μετά έκανες ότι δεν έγινε ποτέ. Και μετά σου είπα ότι δεν είσαι τίμιος».

«Το είπα για πλάκα και χαβαλέ! Δεν θέλω όμως να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο με αυτή τη λέξη… Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο σου. Ήταν μια λέξη που λέμε όλοι μας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παίκτρια των Μπλε.

«Τελείωσε! Άννα Μαρία τέλος… Το είδε όλος ο κόσμος» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος με την πρώην συμπαίκτρια του. «Το δέχομαι».

Ο Γιώργο Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελενά Μαριπόσα Κρεμλίδου θα παραμέινει εκτός παιχνιδιού για λογους υγείας και αυτομάτως θα τεθεί και εκτός της διαδικασίας. Έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου έμεινε μόνη...  επι ξύλου κρεμάμενη και με 7 ψήφους θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

 

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»