«Κοπήκαν τα πόθκια μου, σιγοκατάπινα, έσβησα τζαι περίμενα το όνομα μου»

 

Η αγωνία κορυφώθηκε στο #MasterChefGR το βράδυ της Δευτέρας όταν οι τρεις κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν τον έναν που θα έπαιρνε ποδιά. Μέσα από αυτή την επιλογή, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα έδιναν τη δυνατότητα σε έναν διαγωνιζόμενο να βρεθεί απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR/Omega. Ο κύπριος παίκτης με την ετοιμόγεννη σύντροφο, ο πρώτος που πήρε πόδια ,στα χειρότερα πιάτα ο σωσίας του Κουτσόπουλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ψάρι είχαν να διαχειριστούν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef, στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μην το αφήνει βεβαίως ασχολίαστο! Άλλωστε είναι γνωστή η τύχη του κριτή να «ανακαλύπτει» κόκαλα στα πιάτα του.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να πειράξει με χαμόγελο τον συνεργάτη και καλό του φίλο στο ριάλιτι μαγειρικής. «Γόπα. Θα την καθαρίσουν λογικά εύκολα γιατί υπάρχουν και γόπες που είναι πολύ πιο μικρές. Εσένα, όμως, πρέπει να σε προσέξουν σίγουρα! Και μπριζόλα να είναι πρέπει να σε προσέξουμε».

Ο τρόμος των διαγωνιζόμενων για τα πιάτα που θα παρουσίαζαν ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. «Πολλά κόκαλα η γόπα ε; Πολλά κόκαλα» φώναξε με νόημα στους παίκτες του MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων του.

Η νέα εβδομάδα για το MasterChef ξεκίνησε με τη δεύτερη φάση του Bootcamp. Πριν την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους, οι κριτές ανακοίνωσαν τους όρους του διαγωνισμού, αλλά και τον αριθμό των παικτών που θα καταφέρουν να βρεθούν στην επόμενη φάση του ριάλιτι μαγειρικής.

Η παραγωγή είχε φροντίσει για τα πάντα, ενώ κάτω από κάθε καμπάνα στον πάγκο, βρισκόταν τα υλικά του κάθε υποψήφιου masterchef. Όλοι τους είχαν στη διάθεσή τους 60 λεπτά, προκειμένου να ετοιμάσουν το πιάτο που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου, οι κριτές του MasterChef κάλεσαν μπροστά τους τρεις παίκτες που θα παρουσίασαν τα πιο ξεχωριστά πιάτα.

Τότε ήταν που ο Σωτήρης Κοντιζάς προχώρησε στην ανακοίνωση. «Ένας έκανε την καλύτερη προσπάθεια και είναι αυτός που θα πάρει ποδιά και θα πάει απευθείας στο MasterChef. Την καλύτερη προσπάθεια την έκανε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης»!

Αυτός είναι, λοιπόν, ο παίκτης που θα ανοίξει πρώτος την πόρτα του MasterChef 5…

Η πρώτη ποδιά του bootcamp ανήκει στον Αλέξανδρο Ακριτίδη, που εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο του!

 

Ο Τεό, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος δεν τα κατάφεραν, αφού είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες της 14άδας. Το ταξίδι τους στο #MasterChefGR σταματά κάπου εδώ.

Ο κύπριος παίκτης με την ετοιμόγεννη σύντροφό τα κατάφερε να πάρει ακόμα μία ευκαιρία για να μπει στο σπίτι

Ο Αλέξανδρος με τη Μαρία, ο Αντώνης με τον Γιώργο, η Αργυρώ με τη Μαρία Φ., ο Σερόπ με τον Γιώργο Κ. και η Ανούς με τη Βιβή θα αναμετρηθούν για μια ακόμα ποδιά. Οι νικητές των 5 ζευγαριών θα εξασφαλίσουν και τις θέσεις τους στο σπίτι!

Πέντε μονομαχίες για πέντε ποδιές. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του #MasterChefGR! Άγχος, αγωνία, πίεση χρόνου… Ποιοι θα τα καταφέρουν;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»