Δύο «Διάσημες» μαλώνουνε για τα μάτια ενός αγρότη, στο #SurvivorGR

 

Αλλάζουν ομάδα τον Νίκο Μπάρτζη; Απόφαση κόλαφος της παραγωγής του #SurvivorGR Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου; Τι πραγματικά έχει συμβεί στις σχέσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Άννα Μαρίας Βέλλη; Γιατί από κολλητές έγιναν εχθροί;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 
 
Ειδικότερα χαμός επικρατεί από το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή της κόντρας τους στο Survivor 4, στάθηκε η ψήφος της τραγουδίστριας Youtuber, για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχει γίνει το έλα να δεις. Τα καρφιά πάνε και έρχονται και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα η Ελευθερία να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι όλοι εναντίον της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχωρεί οικειοθελώς από το #SurvivorGR!

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει έρθει αρκετά κοντά με την Άννα Μαρία και παρότι η τελευταία δηλώνει ερωτευμένη και σε σχέση στην έξω ζωή δίνει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, αφού η κάμερα την έχει την έχει πιάσει σε περίεργες στιγμές με τον συμπαίκτη της! Κι όλα αυτά ενώ κυκλοφορεί φήμη για παίκτες που πιάστηκαν να κάνουν σεξ στον Άγιο Δομίνικο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγιναν τσακωτοί από τους συμπαίκτες τους σε πολύ τρυφερές στιγμές στο δάσος...

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο λόγος είναι ο Νίκος Μπάρτζης! Το τι έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες για το Survivor δεν υπάρχει! Ερωτεύτηκε λέει η Ελευθερία Ελευθερίου, που στην έξω ζωή έχει όποιον θέλει, τον Νίκο Μπάρτζη και η απόρριψή του (η ποια;) για τα μάτια της Άννα Μαρίας έφερε την ρήξη ανάμεσα στις δύο παίκτριες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑthensMagazine στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε ένα πολύ άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο και συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να επέμβει η παραγωγή και να του βάλει χοντρό χέρι!  

Όπως χαρακτηριστικά του είπαν: «Τους τσακωμούς τους δεχόμαστε αλλά τα ουρλιαχτά δεν χωράνε εδώ».

Ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε να τρομοκρατείτε από το περιστατικό και την παρέμβαση της παραγωγής και ζήτησε συγνώμη ωστόσο οι άνθρωποι του Ατζούν έδειξαν ιδιαίτερο προβληματισμό! Μάλιστα του ξεκαθάρισαν πως στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο να τον αλλάξουν ομάδα την επόμενη φορά που θα ξεφύγει και να τον στείλουν στους Kόκκινους, εκεί όπου δεν θα έχει κανέναν σύμμαχο!

O ίδιος ο παίκτης έγινε έξαλλος και απείλησε και με αποχώρηση όμως μόλις κατάλαβε ότι δεν το παίρνει και πως οι απειλές προς την παραγωγή δεν περνάνε! Χαρακτηριστικά του είπαν πως «την επόμενη φορά που θα μας απειλήσεις θα σε διώξουμε από το παιχνίδι»!

Όπως και να έχει το επεισόδιο της Κυριακής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρασκήνιο με τον τσακωμό του Νίκου Μπάρτζη να ξεχωρίζει από τα πλάνα που θα δούμε από τις δύο παραλίες!

Η Βαλέρια Χοψονίδου μιλάει για τον άγνωστο καυγά με την Άννα Μαρία

 

Φίλος Αλέξη Παππά: Σίγουρα υπήρξε φλερτ με την Ελευθερία

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» η Ανθή είχε έναν βαρύ τραυματισμό που την έκανε να υποφέρει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η παίκτρια κατά τη διάρκεια αγωνίσματος έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο. Οι γιατροί έσπευσαν παρέχοντας της, τις πρώτες βοήθειες και με τη συμβουλή να παραμείνει εκτός και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή.

Την ίδια βραδιά του ατυχήματος η παίκτρια έμεινε ξάγρυπνη από τους πόνους με την ίδια να χειροτερεύει την κατάσταση της λόγω των αντίξοων συνθηκών μέσα στην καλύβα.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν καλύτερα και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στα επόμενα αγωνίσματα με την Κόκκινη ομάδα, αλλά και την Μπλε να της δίνουν συγχαρητήρια.

Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου την Κυριακή;

Oι πληροφορίες ταναφέρουν πως πάμε και αυτή την εβδομάδα για μοιρασμένες νίκες! Δεν ξέρουμε αν θα είναι πάλι 2-2 ή 3-1 για κάποια από τις δύο ομάδες, όμως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νίκες και για τις δύο ομάδες!

 ​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!