Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου όταν ήμουν 6 χρονών»

  06/02/2021 11:04
«Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου όταν ήμουν 6 χρονών»

«Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου όταν ήμουν 6 χρονών»

  06/02/2021 11:04

Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε με τόλμη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε δύο φορές από 17χρονο στην τρυφερή ηλικία των έξι μόλις χρόνων.

Η ιστορία που έχει σβήσει ο Τάσος Ξιαρχό από τη μνήμη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε με τόλμη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην τρυφερή ηλικία των 6 μόλις χρόνων.

Θυμάμαι παλαιότερα ότι είχες αναφερθεί και στην ενδοοικογενειακή βία που βίωσες στο σπίτι σου. Συγκεκριμένα, ασκούσε βία ο πατέρας σου προς τη μητέρα σου.

Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρονών. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας.

Τι ακριβώς συνέβη δύο φορές;

Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η σεξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε.

Και μετά έσβησαν όλα;

Ναι. Προφανώς τα απώθησε η μνήμη μου.

Πως πιστεύεις ότι έχει γράψει μέσα σου αυτό το γεγονός; 

 Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητα μου. Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν έχω προσδιορίσει αν είμαι γκέι ή bisexual και νομίζω ότι είναι ωραίο ταξίδι αυτό στη ζωή, να αναζητάς προς τα που οδεύεις. Γιατί κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω και οικογένεια, οπότε δεν θα ήθελα να με περιορίσει μια σεξουαλική ταυτότητα ή μόδα της εποχής;

Για το μπούλινγκ που έζησε μικρός

Με έλεγαν “αδερφάρα”. Δεν τους κρατάω κακία όμως, γιατί ένα παιδί 12 χρόνων αυτή τη λέξη δεν την έχει φιλτράρει στο μυαλό του. Από κάπου την άκουσε, από τον πατέρα ή τον θείο του. Και την αναπαράγει. Και να σου πω κάτι; Είτε “αδερφάρα” είμαι είτε εξωγήινος, περνάω καλά. Τα υπόλοιπα περισσεύουν… εξομολογείται ο Τάσος

3818409686787180 ΤΑΣΟΣ ΞΙΑΡΧΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας