Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά...»

  06/02/2021 12:55
«Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά...»

«Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά...»

  06/02/2021 12:55

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο για όλα όσα έρχονται στο φως, τα τελευταία 24ωρα, στον χώρο του θεάτρου. Ο αγαπημένος δημιουργός δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για συμπεριφορές συναδέλφων του ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.    

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε στην πρωινή εκπομπή πως «εξοργίζομαι για όσα μαθαίνω. Όχι πως δεν ήξερα ότι σε ευάλωτες δουλειές όπως είναι αυτή που κάνουμε εμείς θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι και αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι είτε ποινικά ασκηθεί δίωξη, που από ότι φαίνεται παραγράφονται οι περισσότερες περιπτώσεις αν όχι όλες, είτε έχοντας τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους. Επειδή είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα ήθελαν να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χείμαρρος αποκαλύψεων ο Χάρης Ρώμας! «Παιδιά από το «Καφέ της Χαράς», έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης»

«Σε όλους μας έχει συμβεί. Και βέβαια έχει συμβεί και σε μένα και πάνω από μια φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι. Να το ξεκόψω και να σπρώξω το συγκεκριμένο πρόσωπο, στη μία περίπτωση, και να φύγω» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής καλλιτέχνης. «Ξέρετε πόσα νέα παιδιά έχω βγάλει. Δεν υπάρχει, όμως, ένα το οποία να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας! Δεν υπάρχει ένα»!

«Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους».

Έτσι, μετά την αντίστοιχη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Μπέζος, ο Χάρης Ρώμας επιβεβαιώνει και δημοσίως τη λαϊκή ρήση «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας