«Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά...»

 

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο για όλα όσα έρχονται στο φως, τα τελευταία 24ωρα, στον χώρο του θεάτρου. Ο αγαπημένος δημιουργός δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για συμπεριφορές συναδέλφων του ενώ αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.    
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε στην πρωινή εκπομπή πως «εξοργίζομαι για όσα μαθαίνω. Όχι πως δεν ήξερα ότι σε ευάλωτες δουλειές όπως είναι αυτή που κάνουμε εμείς θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι και αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι είτε ποινικά ασκηθεί δίωξη, που από ότι φαίνεται παραγράφονται οι περισσότερες περιπτώσεις αν όχι όλες, είτε έχοντας τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους. Επειδή είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα ήθελαν να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χείμαρρος αποκαλύψεων ο Χάρης Ρώμας! «Παιδιά από το «Καφέ της Χαράς», έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης»

«Σε όλους μας έχει συμβεί. Και βέβαια έχει συμβεί και σε μένα και πάνω από μια φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι. Να το ξεκόψω και να σπρώξω το συγκεκριμένο πρόσωπο, στη μία περίπτωση, και να φύγω» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής καλλιτέχνης. «Ξέρετε πόσα νέα παιδιά έχω βγάλει. Δεν υπάρχει, όμως, ένα το οποία να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας! Δεν υπάρχει ένα»!

«Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους».

Έτσι, μετά την αντίστοιχη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Μπέζος, ο Χάρης Ρώμας επιβεβαιώνει και δημοσίως τη λαϊκή ρήση «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα