«Πω πω σας αγαπάω… μου αρέσεις, είσαι πιστεύω ο ήρωάς μου...»

 

Η τελευταία ημέρα των Αudition! Ο Κουτσόπουλος παρομοίασε διαγωνιζόμενο με τον Βασιλάκο! Ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε με την ιστορία του & η ευχή της γιαγιάς του. Κόκκαλο o Κοντιζάς με το κολακευτικό σχόλιο...  από τον Πέτρο στο #MasterChefGR! «Ορίστε;»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Οι 8 μάγειρες και μαγείρισσες, στην κουζίνα του MasterChef 5, πρέπει να δείξουν, σε συγκεκριμένο χρόνο που τους δίνεται για να δημιουργήσουν το πιάτο της επιλογής τους, τις δυνατότητές τους, τη φαντασία τους αλλά και τον μαγειρικό τους χαρακτήρα.  

Οι επίδοξοι μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και γιατί όχι να αποσπάσουν τα τρία ναι που θα τους έστελναν απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ένας από αυτούς που θέλησαν να διεκδικήσουν μια θέση στην επόμενη φάση είναι ο Καβαλιώτης Δημήτρης που προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές φτιάχνοντας γλυκό ραβιόλι.

Λίγο πριν μπει στην κουζίνα, ο νεαρός επίδοξος μάγειρας, προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με τις τρυφερές ευχές της γιαγιάς του οι οποίες όπως φαίνεται έπιασαν τόπο. Το πιάτο που έφτιαξε ο Δημήτρης το αφιέρωσε στην αδερφή που δεν γνώρισε. Όπως εξομολογήθηκε, η μητέρα του ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι που όμως δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίσει αφού απέβαλλε.

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως είχε δυο σοβαρά τροχαία ατυχήματα που τον ανάγκασαν να αφήσει τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολούνταν.

Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

 

Aνάμεσα στους παίκτες που είδαμε να διαγωνίζονται ήταν και ο Μάνος ο οποίος θύμισε κάποιον άλλο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα ο σεφ, ενώ ο διαγωνιζόμενος μαγείρευε θέλησε να κάνει το σχόλιο του λέγοντας, «Μάνο! Να σου πω ότι τόση ώρα σε κοιτάω και νομίζω ότι μοιάζεις σε αυτό το παλικάρι που κάνει το Bachelor. Τον Βασιλάκο. Λίγο».

Βέβαια ο Μάνος αν και δε συμφώνησε με αυτή την παρομοίωση δέχτηκε το σχόλιο του κριτή με χαμόγελο.

Εκεί βρέθηκε και ο Πέτρος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Σωτήρη Κοντιζά, κάνοντας τον τελευταίο να σαστίσει. Ο ίδιος του ανέφερε:

«Τι κάνετε; Χαίρομαι που σας γνωρίζω από κοντά αλλά και τους άλλους που τους βλέπω τόσο καιρό από την τηλεόραση. Είναι πιο ωραίοι από κοντά, καλά τυπάκια.»

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ενημέρωσε για τον χρόνο, έλαβε την απάντηση: «Πω πω σας αγαπάω…που μου το θυμήσατε. Ο κ. Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω, είναι πιστεύω ο ήρωάς μου.»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, αν κι αρχικά έμεινε άφωνος με τα κολακευτικά σχόλια του Πέτρου, τα δέχτηκε με χαμόγελο αλλά και με μια γλυκιά αμηχανία.

 

Η τελευταία audition κλείνει με πέντε εισιτήρια για το bootcamp και μία λευκή ποδιά!
 

Ο Δημήτρης, η Παναγιώτα, ο Αντώνης, ο Ιωάννης και ο Μάριος θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να κερδίσουν την ποδιά, ενώ ο Τζιοβάνι φοράει ήδη τη δική του!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»