Η επίθεση Περικλή σε Κοψιδά, το ξέσπασμα της Ασημίνας και ο δεύτερος υποψήφιος

 

 

Οι βαριές κουβέντες μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων, το ποντιακό ξύπνημα, η επιστροφή των προμηθειών και το μαύρο στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη θα κριθουν απο το κοινό του #SurvivorGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εβδομάδα αλλαγών και εκπλήξεων για τους παίκτες του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε των ανασχηματισμό των δύο ομάδων, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να αποτελούν παρελθόν.

Ο παρουσιαστής του Survivor κάλεσε πρώτους στο συμβούλιο, τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή, προκειμένου να σχηματίσουν τις νέες ομάδες, επιλέγοντας εναλλάξ τους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Κόκκινοι» και «Μπλε», αποτελούν πλέον τις νέες ομάδες του φετινού Survivor με την κόκκινη ομάδα να μην τα καταφέρνει τελικά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας γι'αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, οι νέες ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους. Η Mπλε ομάδα έκανε τις προβλέψεις της για το ποιος θα είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού, αλλά και τι θα γίνει με την ψηφοφορία της εβδομάδας.

«Δεν θα μείνει μέσα η Ανθή. Η Ανθή θα πάρει λιγότερες ψήφους. Κι εγώ αν ήμουν Περικλής, θα έδινα την Ανθή», ανέφεραν, μεταξύ άλλων.

 

Το ανακάτεμα των ομάδων μεταξύ Διάσημων και Μαχητών, που πλέον έχουν γίνει απλά «κόκκινοι» και «μπλε» ώστε να υπάρχει μια ισορροπία δυνάμεων δεν φαίνεται να άλλαξε και πολλά πράγματα στο Survivor 4.

Επιπλέον η παραμονή του Περικλή Κονδυλάτου και της υποψήφιας προς αποχώρηση Ανθής Σαλαγκούδη στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά διατηρεί και τις ίντριγκες.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων φαίνεται να είναι μην αποδέχεται το γεγονός ότι ο ηθοποιός επιλέχθηκε ως αρχηγός για να διαλέξει την ομάδα του και σε μια κουβέντα που είχε με την Ανθή ξέσπασε λέγοντας βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη του.

«Ο Κοψιδάς είναι πεινασμένος για κάθε είδους εξουσία. Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται έτσι εδώ και να σε κοπανάει ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία», είναι μερικά απ’ όσα είπε ο Περικλής για τον Γιώργο.

 

Στην άλλη παραλία, αυτή των «Mπλε», τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Ισως οφείλεται στο γεγονός ότι χθες η ομάδα του Τζειμς πήρε την πρώτη νίκη και την ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ιώς όμως και στον…ποντιακό τρόπο που τους ξύπνησε ο Πάνος Καλίδης μετά την παραγγελιά της Μαριπόσα.

 

Θέμα συζήτησης για τους μπλε ήταν και η προμήθειες που φαγώθηκαν, αλλά και η αντίδραση της Ελίζαμπεθ όταν ο Κρις έκανε λόγο για δόλο.

 

Πάντως η απόφαση από τους «κόκκινους» είχε παρθεί ομόφωνα και ήταν να επιστραφούν οι προμήθειες για να μην τους κυνηγάει το…κακό κάρμα.

 

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε στον αγωνιστικό χώρο τις δύο ομάδες, έτοιμος να παρουσιάσει το νέο έπαθλο, αλλά και να εξηγήσει τους κανόνες για το αγώνισμα που θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά.

Η κουβέντα φυσικά πήγε στην πρώτη μεγάλη νίκη της Μπλε ομάδας, αλλά και στη συμβίωση των παικτών μετά τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τελικά εάν οι παίκτες που έφυγαν από τους "Διάσημους" έλαβαν τις προμήθειες που είχαν συγκεντρώσει τόσο καιρό και δικαιούνταν να πάρουν.

«Το θέμα με την μεταφορά των προμηθειών δεν αφορούσε όλους τους παίκτες, αλλά τα πέντε μόνο άτομα από την ομάδα. Αυτούς αφορά, κανέναν άλλον, κι εμένα προσωπικά δεν με αφορά», τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ενώ ο Τριαντάφυλλος του απάντησε με ύφος...

«Σου μιλάω Ελληνικά και λέω πως όλοι αποφασίσαμε, μόλις πήγαμε στην καλύβα, να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αναλογεί. Το καταλαβαίνεις αυτό Νίκο μου; Εντάξει αγοράκι μου;»

 

Στο αγώνισμα το οποίο ήθελε ταχύτητα, ισορροπία, καλό σημάδι και φυσικά πολύ καλή συνεργασία... τραυματιοφορέων, οι μπλε μπήκαν πολύ δυνατά και έκαναν ένα σερί νικών πηγαίνοντας το ματς στο 6-1.

 

Οι κόκκινοι έδειξαν αντίδραση και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 8-6.

 

Νικητές τελικά αναδείχθηκαν πάλι οι μπλε που πέτυχαν τις δυο νίκες που χρειαζόντουσαν για να κάνουν το 10-6, να πάρουν το τοτέμ της ασυλίας και να αναγκάζουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους κόκκινους να ψηφίσουν δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Πάντως δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά οι αντεγκλήσεις μεταξύ νικητών και ηττημένων για την… ψυχή των πάγκων.

 

Μετά το τέλος του αγωνίσματος η «Κόκκινη» ομάδα, επέστρεψε στην καλύβα φανερά απογοητευμένη από την δεύτερη ήττα για την Ασυλία.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε κακή κατάσταση και φανερά ταλαιπωρημένη, δήλωσε πως θα χρειαστεί βοήθεια, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες της να φάει κάτι, προκειμένου να μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Οι κόκκινοι παίκτες της πρότειναν να φάει μια καρύδα, αφήνοντας στην άκρη της προμήθειες. Η απάντηση αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό της.

«Εκνευρίστηκα για να είμαι ειλικρινής γιατί εγώ ζαλιζόμουν και πήγα να λιποθυμήσω και μου είπαν να φάω μια καρύδα και να κρατηθώ. Με εκνεύρισε αυτό το πράγμα», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

 

«Μπλε»: επιστράφηκαν λιγότερες προμήθειες

 

Στο συμβούλιο η ένταση μεταξυ των δυο ομάδων αυξήθηκε,  όταν οι μπλε έδειξαν να μην έχουν ικανοποιηθεί απο την πόσόστητα των προμηθειών που επεστράφη, με την Ασημίνα Ιγλέζου να ξεσπάει προς την πρώην ομάδα της.

 

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία των «κόκκινων» για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση απο την ομάδα τους, η πλειοψηφία (7) έριξε...μαύρο στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη θα κριθουν απο το κοινό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!