Tι εκνευρίζει την Σταματίνα Τσιμτσιλή περισσότερο στον σύζυγό της Θέμη Σοφό;

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #Direct και κλήθηκε να απαντήσει σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις του Τάκη Χατζή. Με το αφοπλιστικό της χαμόγελο και την ειλικρίνειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποιά είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δεν έχω σχέδια γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα. Συνήθως καταστρώνεις ένα σχέδιο όταν θες να φύγεις από αυτό που είσαι…». ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να κάνει μια πιο ενημερωτική εκπομπή.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εκρηκτική σχέση που έχει με τον Δήμο Βερύκιο λέγοντας: Με τον Δήμο άρχισα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγώ αυτά που μου λέει, όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι το στυλ του…. Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πως να ανεβοκατεβάζω το volume. Δε σου κρύβω όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου, ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, «Με τον Παπανώτα, όσο καυστικός κι αν είναι, είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυία του, το χιούμορ του… Έχουμε χημεία. Το ίδιο και με την Τίνα αλλά και τον Κώστα. Με την Τίνα πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια»

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί: Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά…. Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί..., ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του.»

Όσο για το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε: Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»