Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μαντά θέλησε να δικαιολογηθεί για το «αχάριστος»! «Απομονώθηκε η φράση...»

  20/01/2021 11:26
Η Μαντά θέλησε να δικαιολογηθεί για το «αχάριστος»! «Απομονώθηκε η φράση...»

Η Μαντά θέλησε να δικαιολογηθεί για το «αχάριστος»! «Απομονώθηκε η φράση...»

  20/01/2021 11:26

Τι συμβαίνει τελικά με τη Λένα Μαντά, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου; Μήπως θα ήταν καλύτερο ένα «συγνώμη παραφέρθηκα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όλα ξεκίνησαν όταν η συγγραφέας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική και εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Την ακούσαμε λοιπόν, να αποκαλεί το δίδυμο «αχάριστους», γιατί καθιερώθηκαν την περίοδο που έγινε η μεταφορά του βιβλίου της «Βαλς με 12 Θεούς» στη μικρή οθόνη, χωρίς να της πουν ούτε ένα ευχαριστώ.

Ακολούθησε η δημόσια τοποθέτηση-απάντηση του Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου για τα λεγόμενα της Λένας Μαντά μέσα από το facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα, η συγγραφέας θέλησε να δικαιολογηθεί, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

«Απομονώθηκε εντελώς η φράση. Θα μας κάνετε να βρεθούμε πουθενά με τον άνθρωπο και θα κοιταζόμαστε και δεν θα ξέρουμε: είμαστε ή δεν είμαστε τσακωμένοι; Τα ίδια έγιναν και με τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μάλλον δε μου μιλάει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία, φαντάσου ότι μετά το «Βαλς» εμείς με τον Κούλλη έχουμε βγει κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, έπρεπε να έχω βάλει εισαγωγικά. Μου έμεινε ένα μικρό παράπονο του στιλ: “Έλα ρε συ, έκανες επιτυχία με το «Βαλς» είπε μεταξύ άλλων στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του «Happy Day», τονίζοντας πως όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας