Παραμονή Πρωτοχρονιάς troll-άρουμε το 2020… με το εορταστικό «Λούης Night Show»!

 
 

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στον ALPHA Κύπρου! Δείτε το χορταστικό εορταστικό πρόγραμμα... Λούης, Chase, Μr. Bean, Ηοme Alone και οι πιο αγαπημένες ταινίες... «ντύνουν» τις γιορτινές μέρες με γέλιο, καταδίωξη και κωμικές περιπέτειες.

Χριστούγεννα στον ALPHA Κύπρου με special μουσικές εκπομπές! Αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στο σπίτι μας και τραγουδάμε μαζί τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους... Πάολα, Γιώργος Μαζωνάκης, Στέλιος Ρόκκος, Τόνι Σφήνος, Onirama και Στέφανος Κορκολής έρχονται στον ALPHA Kύπρου για να κάνουν τις γιορτές μας… μελωδικά αξέχαστες!

Γιορτές και… εξι μοναδικές τηλε-συναυλίες έρχονται στον ALPHA Κύπρου! Πάολα 24/12, Μαζωνάκης 25/12, Ρόκκος 26/12, Σφήνος 31/12, 01/01 Onirama, 02/01 Κορκολής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Θετική διάθεση, χιούμορ και κλασικές κωμικές ταινίες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι… προσθέτει στο εορταστικό πρόγραμμά του ο ALPHA Κύπρου.

Κι αν νομίζετε ότι ο Λούης Πατσαλίδης και ο Τάσος Τρύφωνος θα καθίσουν… φρόνιμα, κάποιο λάθος κάνετε. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Λούης ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2021 μαζί με τους τηλεθεατές, στο πιο troll-αριστό stand-up comedy της χρονιάς που φεύγει, ενώ ο Τάσος βάλθηκε να μην αφήσει ήσυχους τους Chasers, ούτε καν τα Χριστούγεννα, αλλά ούτε και την Πρωτοχρονιά.

Συντονιστείτε με τον ALPHA Κύπρου, γιατί εδώ ΔΕΝ υπάρχουν μέτρα στο γέλιο και τη σάτιρα...

Πάρτε γεύση από το πρόγραμμα:

Τετάρτη 23/12:

Στις 21:20 o κυρ-Ηλίας και η κυρά-Καίτη αναλαμβάνουν δράση στην κωμική σειρά ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν τη Μένη να πιστέψει και πάλι στην αγάπη, ενώ η αριστοκράτισσα μαμά του Άγγελου και η παραδοσιακή μαμά της Βάλης γνωρίζονται και γίνονται… κόλλητες.

 

Πέμπτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων:

Στις 15:30, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μάς βάζει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα, αφού μαζί με την ομάδα της είναι πανέτοιμη για γιορτινά παιχνίδια, καλεσμένους και δώρα.

Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ γίνεται για ακόμα μια φορά η πιο αγαπημένη μας απογευματινή συντροφιά, λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Στις 19:20 ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται παίκτες-έκπληξη και σε γιορτινούς ρυθμούς ξεκινάει το CHASE, το παιχνίδι των ανατροπών και της αληθινής καταδίωξης γνώσεων. Ποιος θα είναι ο Chaser της «καρδιάς» μας, μία μέρα πριν από τα Χριστούγεννα; Η γιορτή της αγάπης έρχεται, αλλά ο Chaser δεν δείχνει να μασάει με τέτοια.

Στις 21:20, ο 8χρονος Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) μένει, κατά λάθος, μόνος στο σπίτι, και αρχίζει να σκαρφίζεται ξεκαρδιστικούς τρόπους για να εμποδίσει τους δύο διαρρήκτες να μπουν στο σπίτι του. Η κλασική και αγαπημένη ταινία των Χριστουγέννων HOME ALONE 1 (1990) ξεκινά, με την περιπέτεια να βρίσκει τον μικρό ολομόναχο στο Σικάγο και την οικογένειά του στο Παρίσι που θα αντιληφθεί, αργά, ότι ξέχασαν κατά λάθος… τον μικρό Κέβιν.

Παραμονή Χριστουγέννων στις 23:00, η αμετανόητη Πάολα μετατρέπει το σαλόνι μας σε αθηναϊκή πίστα με τη λαϊκή φωνή της. Ζωντανεύει ατελείωτα ξενύχτια, κάνοντας αρχή από το “Να με αφήσεις ήσυχη θέλω”. Το κέφι χτυπάει κόκκινο με τις “Τελειωμένες καταστάσεις” να δίνουν έναρξη σε μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία.

 

Παρασκευή 25/12, Χριστούγεννα:

Στις 14:30, ο MR. BEAN μάς συνδέει με τον αφελή κόσμο του. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, γιατί αυτές τις γκάφες δεν γίνεται να τις χάσετε. Απολαυστικός όσο ποτέ, ο Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει με νέες ιστορίες στις οποίες και πάλι η παιδικότητα και η αφέλειά του τον μπλέκουν σε περιπέτειες άφθονου γέλιου.

Στις 15:30, απολαμβάνουμε τα Χριστούγεννα με την πιο όμορφη απογευματινή παρέα. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα της μοιράζουν ευχές με αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και ανεβαστική διάθεση. Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ αρχίζει με χαμόγελα και εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Στις 17:30, ο μικρός Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) επιβιβάζεται σε λάθος αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος στη Νέα Υόρκη, χωρίς την οικογένειά του που ταξιδεύει προς Φλόριντα.

Το ΗΟΜΕ ALONE 2: LOST IN NEW YORK (1992) αρχίζει με τον πανέξυπνο Κέβιν να έχει στα χέρια του την πιστωτική κάρτα του πατέρα του, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με τους «Κολαούζους» που το έσκασαν από τη φυλακή.

Στις 19:20, ο Τάσος Τρύφωνος ανταλλάζει ευχές με τους παίκτες και τον Chaser σ’ ένα ανατρεπτικό χριστουγεννιάτικο τηλε-παιχνίδι CHASE! Συντονιστείτε στον ALPHA Κύπρου, γιατί σήμερα οι διαγωνιζόμενοι θα είναι απρόβλεπτοι και ο Chaser... ακόμα πιο αδίστακτος.

Στις 21:20, τι κι αν είναι Χριστούγεννα, ο Λούης Πατσαλίδης δεν βάζει φρένο ούτε στη σάτιρα ούτε... στο φαγητό. Μας υποδέχεται σ’ ένα εορταστικό ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW με ένα καλεσμένο που θα συζητηθεί. Trolls και άφθονο γέλιο προκαλούν τον δικό τους συνωστισμό σ’ ένα ασφυκτικά γεμάτο από τρέλα… Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας.

Χριστούγεννα στις 23:20, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης εξορκίζει τη νύχτα μας με ευχές, και το δικό του “Θαύμα” που δίνει νόημα στο “Αγαπώ Σημαίνει”. Έρχεται με “Οινόπνευμα Φθηνό” για να μας υπενθυμίσει ότι τα “Δύσκολα Φεγγάρια” θα είναι πάντοτε μέρος του πενταγράμμου, γιατί στην πραγματική ζωή, όλα ξεπερνιούνται με τραγούδι και εκείνο το “Τέσσερις πήγε...”.

 

Σάββατο 26/12:

Στις 14:30, ο Ντάστιν Χόφμαν κάνει την εμφάνισή του σε ρόλο-έκπληξη στη δραματική-μουσική ταινία BOYCHOIR (2014). Ένα 11χρονο ορφανό αγόρι παλεύει με τα θέλω του, ενάντια στις επίμονες υποδείξεις του μυστηριώδους δασκάλου μουσικής. Τελικά το ταλέντο του… τους αφήνει όλους άναυδους!

Στις 18:40 ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στα πιο μακρινά και απίστευτα μέρη του πλανήτη, αφού μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή PASSENGER, ο ένας και μοναδικός Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ξέρει να επιβιώνει κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Στις 21:20 οι 24 ΩΡΕΣ φέρνουν στο φως μία ακόμα συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία, βγαλμένη από την ίδια τη ζωή. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του φωτίζουν αθέατες πλευρές ιστοριών, δίνοντας βήμα σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας για να αποκαλύψουν στιγμές που συγκλόνισαν και πλήγωσαν την ψυχή τους.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 22:45, βάζουμε τέρμα τον ήχο της τηλεόρασης, γιατί ο Στέλιος Ρόκκος ξέρει ότι «Όπου και να πάω, πάντα εδώ γυρίζω χάνομαι…». Με μια κιθάρα στο χέρι και τη ξεσηκωτική ροκ διάθεσή του ερμηνεύει επιτυχίες του από το μακρινό 1999. Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξιδιάρικο “Έτσι αγαπάω εγώ”, καθώς και άλλες τόσες επιτυχίες του.

 

Κυριακή 27/12:

Στις 18:20, o Λούης Πατσαλίδης με την Αστέρω έρχονται ΤΕΤ Α ΤΕΤ στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ, για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Τάσο Τρύφωνος.

Στις 21:20 ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μεταμφιέζεται σε ηλικιωμένη νταντά-οικιακή βοηθό για να είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά του. Αγνοεί όμως το γεγονός ότι θα μπλεχτεί σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, που θα αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητά του στην κωμωδία MRS. DOUBTFIRE.

 

Τρίτη 29/12:

Στις 18:20, ο MR. BEAN μάς χαμογελάει πονηρά, αφού o Βρετανός Ρόουαν Άτκινσον συνεχίζει τις ξεκαρδιστικές περιπέτειές του, με την εκφραστικότητα του προσώπου του και τις ύποπτες κινήσεις του… που μόνο άφθονο γέλιο χαρίζουν.

 

Τετάρτη 30/12:

Στις 18:20, μην αφήσετε τον MR. BEAN να σας ξεφύγει, αφού ο μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει με νέες, κωμικές περιπέτειες και ένα σενάριο που ξεδιπλώνει συνεχόμενες σκηνές γέλιου και τρέλας.

 

Πέμπτη 31/12:

Στις 17:30 ο MR. BEAN με το γνωστό καφέ αρκουδάκι του και το κλασικό κοστούμι του, αλλάζει όψη, αλλά όχι κατεύθυνση. Επιμένει να μπλέκει σε καταστάσεις γέλιου, κρατώντας τους τηλεθεατές προσηλωμένους στα θεότρελα, πονηρά σχέδιά του.

Στις 21:00 ο Λούης Πατσαλίδης υποδέχεται το 2021 με το πρώτο covid friendly stand-up comedy της Κύπρου και τη σάτιρα να σπάει όλα τα μέτρα τρέλας! Το Special ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της Καινούργιας Χρονιάς... με μια απίστευτη δοσολογία trolls, τρέλας και καλεσμένων-έκπληξη.

Yποδεχόμαστε το 2021 με COVID friendly stand-up και με όλα τα αστέρια του ALPHA!

Το πιο θεότρελο εορταστικό της Κύπρου, έρχεται Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου και υπόσχεται ότι θα είναι το πιο αξέχαστο Covid friendly stand-up comedy της χρονιάς.

Με παρουσιαστή τον Λούη Πατσαλίδη, η φετινή αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της Καινούργιας Χρονιάς θα έχει μια απίστευτη δοσολογία τρέλας, εκπλήξεων και καλεσμένων που θα μας τα πουν και θα χορέψουν μαζί μας…

Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει από κοινού παρέα με αγαπημένα πρόσωπα του ALPHA ,που δεν είναι άλλοι από τους Χριστιάνα Αριστοτέλους, Αιμιλία Κενεβέζου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Τάσος Τρύφωνος και Φώτης Γεωργίδης. Ποιος είπε ότι μάσκες θα πέσουν;

Οι αποστάσεις ασφαλείας θα τηρούνται κανονικά, αλλά η σάτιρα του “Λούης Night Show” θα είναι φορτσάτη, χωρίς μέτρα και σταθμά.

Μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Κυριάκου, η μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους και τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, το θέατρο, τη δημοσιογραφία και την πολιτική.

Αφού γίνει ο πιο τρελός μονόλογος της χρονιάς, οι πρώτοι αστέρες του ALPHA που θα βρεθούν στο πλατό είναι οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Στέφανος Μιχαήλ, Μάριος Δημητρίου, Σοφοκλής Κασκαούνιας και σε δεύτερη φάση οι Κατερίνα Αγαπητού, Κάτια Σάββα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο πιο τρελός traveler Μάριος Πρίαμος.

Στο πρώτο μέρος, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον πιο troll-μονόλογο που φέρνει μαζί του όλα τα ευτράπελα του 2020, ατάκες-φωτιά και βίντεο που αποκαλύπτουν πολλά.

Αποχαιρετάμε με βαριά καρδιά τη χρονιά που μας ψέκασε με αντισηπτικά, δίνοντας συνέχεια στο κέφι, τα τραγούδια και την ανεβαστική διάθεση.

Κύπριοι τραγουδιστές, αλλά και η LNS Band θα πλημμυρίσουν το εορταστικό σκηνικό του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, με νότες χαράς, αισιοδοξίας και μπόλικου γέλιου.

Την ίδια στιγμή, οι καλεσμένοι θα εναλλάσσονται διαρκώς και όλα αυτά στο πλαίσιο μίας γιορτινής ατμόσφαιρας και σάτιρας μέχρι πρωίας.

Μην χάσετε το «Special COVID friendly Λούης Night Show» την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ALPHA Κύπρου, γιατί ο Λούης και η δημιουργική ομάδα του ετοιμάζουν το πιο troll-αριστό εορταστικό της χρονιάς, με τρελή σάτιρα και όλους τους πρωταγωνιστές του 2020. 

 

Στις 00:30, ο τυφώνας της λεβάντας, ο ανυπέρβλητος Τόνι Σφήνος έρχεται και μας βάζει φωτιές. Η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης ξεκινάει ένα ξέφρενο πάρτι με τη βλάχικη προφορά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψετε μέχρι και την περούκα, το μουστάκι, αλλά και το θεότρελο show του!

 

Παρασκευή 01/01, Πρωτοχρονιά:

Στις 15:30 ο Βρετανός Ρόουαν Άτκινσον φοράει το κοστούμι του MR. BEAN και αφήνει τις γκάφες και την αφέλειά του να παρασύρουν τους τηλεθεατές στον δικό του κόσμο. Κάτι τρελό ετοιμάζει και το πιο παράδοξο απ’ όλα είναι ότι έχει βρει και τους πιο απολαυστικούς συνένοχους.

Στις 19:20 ο Τάσος Τρύφωνος δίνει έναρξη στο πρώτο τηλε-παιχνίδι CHASE της νέας χρονιάς, όπου θα αποκαλύψει τους πρώτους παίκτες που θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Chaser-έκπληξη. Η καταδίωξη γνώσεων και επάθλου ανεβάζει ταχύτητες και χτυπάει κόκκινο… την 1η μέρα του 2021!

Στις 21:20 οι γιορτές βρίσκουν τον τετραπέρατο Κέβιν (Μάικ Γουέινμπεργκ) να ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές μαζί με τον πατέρα του, αφού στο HOME ALONE 4 (2002) οι γονείς του έχουν χωρίσει. Με κατεύθυνση την έπαυλη της νέας φίλης του πατέρα του, αντιλαμβάνεται ότι δύο ληστές ετοιμάζονται να μπουν μέσα για να κάνουν διάρρηξη.

Πρωτοχρονιά στις 23:00, συνδεόμαστε με την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος Onirama, αφού “ό,τι τελειώνει, αρχίζει πάντα ξανά”. Το ποπ ροκ συγκρότημα που μετράει ήδη 20 χρόνια δισκογραφίας, εισβάλλει στα σπίτια μας με τις επιτυχίες του και τον Θοδωρή Μαραντίνη να μας ξεσηκώνει, αφού “είναι δύσκολος καιρός για πρίγκιπες”.

 

Σάββατο 02/01:

Στις 22:45, ο Στέφανος Κορκολής μάς κάνει “σκόνη και θρύψαλα” μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες του. Παρέα με το πιάνο του, αφήνει τις νότες και τη φωνή του να μας ταξιδέψουν στην τεράστια δισκογραφία του, με το “Σημάδι του Σκορπιού” να γίνεται αιτία και αφορμή για την έναρξη μιας μοναδικής τηλε-συναυλίας!

 

Κυριακή 03/01:

Στις 18:20 ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους ως την πρώτη επώνυμο καλεσμένη του 2021 και ξεκινάει ένα ανατρεπτικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ…

Στις 21:20 ο μικρός Φιν δημιουργεί παγίδες στο HOME ALONE 5 (2012) για να αρπάξει το φάντασμα του πρώην κατοίκου του νέου του σπιτιού. Όμως η περιπέτεια ξεκινάει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να προστατεύσει το σπίτι και την αδερφή του από τρεις τρομερούς κλέφτες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!