Η ώρα για τον τελικό του #MyStyleRocksGR έφτασε!

 
 

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks αναζητά τον κάτοχό του, στον Μεγάλο Τελικό την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λαμπερές εμφανίσεις, ιδιαίτερα concepts, πολλή αγωνία αλλά και συγκίνηση, σε ένα φαντασμαγορικό show. Η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπαθούν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”.

Η σαγηνευτική Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύει σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της βάζει φωτιά στο stage. Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς κάνουν την ανατροπή και παρουσιάζουν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνοδεύουν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Οι έξι φιναλίστ κρίνονται με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού είναι καθοριστική και αναδεικνύει τον νικητή, ο οποίος, ανακοινώνεται live και κερδίζει το στέμμα της Βασίλισσας ή του Βασιλιά του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου όπου και μίλησε για τις άγνωστε δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διαγωνιζόμενοι, τον τελευταίο καιρό.

«Είναι πάρα πολύ απαιτητικό το παιχνίδι και πραγματικά δεν φαίνεται. Όταν κάθεσαι από το σπίτι σου και βλέπεις απλά ένα αποτέλεσμα, ενός ανθρώπου ντυμένου, λες "δεν μπορούσε να βάλει ένα άλλο παπούτσι και έβαλε αυτό;", ο διαγωνιζόμενος όμως έχει κάνει τόσο κόπο... Ειδικά με όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα με τα καταστήματα να είναι κλειστά και κάποια κούριερ να μην παραδίδουν ποτέ. Ήταν δύσκολη η διαδικασία και ειδικά η τελευταία περίοδος», ανέφερε για την περίοδο της πανδημίας και το ριάλιτι.

Σχετικά με τους φιναλίστ, ο Στέλιος Κουδουνάρης παραδέχτηκε...

«Χαίρομαι γιατί έμεινε μια εξάδα με αρκετή ποικιλία, ποικιλία χαρακτήρων και στυλ ώστε να μην είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»