Ο #TheBachelorGR επέλεξε μετά από αμέτρητα φιλιά με 20 κορίτσια την εκλεκτή του!

 
 

Μετά από τρεις μήνες αμέτρητων ραντεβού, το #TheBachelorGR έφτασε επιτέλους στο τέλος του! Μεγάλη νικήτρια η Νικόλ! H 21χρονη cheerleader που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε 20 γυναίκες εκείνη που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, μέσα από δοκιμασίες, ραντεβού και πολλές συζητήσεις. Και έχουμε νικήτρια!

Η 21χρονη Νικόλ κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού εργένη και να αναδειχθεί η μία και μοναδική στη ζωή του, κάνοντας της πρόταση γάμου με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην πανέμορφη Μάνη.

 

Οι 2 φιναλίστ, Βίβιαν και Νικόλ γνώρισαν για πρώτη φορά τους γονείς του Παναγιώτη, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνες. Την επόμενη ημέρα, ταξίδεψαν μαζί του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πέρασαν μια υπέροχη ημέρα στην λακωνική Μάνη, όπως στο Οίτυλο και το Λιμένι. Μετά τα δυο υπέροχα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν, ο Παναγιώτης ήταν έτοιμος για τη μεγάλη ανακοίνωση… 

 

«Δεν υπάρχει μέρα που να μη σε σκέφτομαι… Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου Νικολέττα!» δήλωσε ο Παναγιώτης και έκανε πρόταση γάμου στην Νικόλ!

 

Η πρώτη συνάντηση της Νικόλ με τους γονείς του Παναγιώτη

 

Δες φωτογραφίες από το τελευταίο ραντεβού της Νικόλ και του Παναγιώτη στην Μάνη:

 

Ποια είναι η νικήτρια του The Bachelor

Η Νικόλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο»  είχε δηλώσει η πανέμορφη Νικόλ.

 
 

H Bίβιαν αποδέχτηκε την απόφαση του Παναγιώτη και πλέον συνεχίζει τη ζωή της και στο πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της , θέλησε να ευχαριστήσει ον Παναγιώτη:

«Στιγμές μοναδικές, στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι.. Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή. Thank you for everything», έγραψε.

 

H κοκκινομάλλα που ο Παναγιώτης ερωτεύτηκε και ξεχώρισε ανάμεσα σε τόσα κορίτσια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η ίδια μάλιστα έκανε ήδη και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram.

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς.@vasilakospanagiotis12 Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη, με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί! Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!!!!!», έγραψε η ίδια.

«Aγάπη μου !! Μας εύχομαι ότι καλύτερο !! Υγεία πάνω από όλα και ότι είναι να γίνει θα γίνει πάντα για το καλό όλων μας», απάντησε ο Παναγιώτης στο μήνυμά της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα Ελένη Φουρέιρα, έβαλε fuego στον Α’ Ημιτελικό της #Eurovision! Let the show begin!
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!