Η αδιαφιλονίκητη νικήτρια από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία Άννα Μαρία!

 
 

 

Μετά από τρεισήμισι μήνες ψυχολογικού πολέμου, πίεσης και απομόνωσης και ενός live (του τελικού) όπου για 4 ώρες, προσπαθούσαν όλοι να την διαβάλουν, η Άννα Mαρία με την αγάπη του κοινού κατάφερε να είναι η νικήτρια του μεγάλου επάθλου του #BigBrotherGR των 100.000 ευρώ! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Από νωρίς στα στούντιο επικρατούσε ένας ευχάριστος πανικός καθώς όλοι οι παίκτες που είχαν συμμετάσχει στο Big Brother είχαν βρεθεί εκεί για το τελευταίο live και φυσικά χαίρονταν που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί.

«Μετά από 112 ημέρες έφτασε η βραδιά που όλοι περιμέναμε. Πέντε συγκάτοικοι έφτασαν μέχρι εδώ όμως μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο συνολικής αξίας 100.000 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης κατά την έναρξη, ενώ στα πλάνα βλέπαμε όλους τους παίκτες που πέρασαν από το παιχν΄διι αλλά και τους συγγενείς των παικτών που βρίσκονται στον τελικό.

 

Η Ραμόνα για τις εμπειρίες της στο BB

 

H μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του ριάλιτι έφτασε και λίγο μετά τις 22:00 αποχώρησε ο πρώτος παίκτης.

Από νωρίς στα στούντιο επικρατούσε ένας ευχάριστος πανικός καθώς όλοι οι παίκτες που είχαν συμμετάσχει στο ριάλιτι είχαν βρεθεί εκεί για το τελευταίο live και φυσικά χαίρονταν που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη μοιράζονται το ίδιο όνειρο.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Τσεκούρα.
 
 
 
Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη μετά την αποχώρησή του
 

 

Ο Jay και η Ράνια για τις εμπειρίες τους στο BB

Ο Χάρης Βαρθακούρης, κατά τη διάρκεια του live του Big Brother, της θύμισε ότι κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι, η Άννα Μαρία της είχε διαβάσει το φλιτζάνι.

Τότε, η Ράνια αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία της είχε πει ότι θα χωρίσει και όντως χώρισε!

«Θέλω να πω ότι η Άννα Μαρία έχει μαντικές ικανότητες. Μου είχε πει ότι με εκείνον τον άνθρωπο μου είχε πει ότι θα χωρίσω και έτσι κι έγινε. Δεν είμαι με εκείνο το παιδί. Έχουμε χωρίσει», είπε μεταξύ άλλων η Ράνια Καραγιάννη, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που ακολούθησαν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 


Λίγο μετά τις 22:00 αποχώρησε ο πρώτος παίκτης και λίγο αργότερα αποχώρησε και ο δεύτερος. 

Ποιος αποχώρησε δεύτερος;  Ο Ζακ αποχώρησε δεύτερος.

 
 

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζακ μετά την αποχώρησή 

 

 Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής για τις εμπειρίες τους στο BB 

 

Στις 00:00, ο Χάρης Βαρθακούρης, ανακοίνωσε ποιος αποχώρησε τρίτος από το ριάλιτι!

Εκείνος που θα συναντούσε τόσο τον Χάρη Βαρθακούρη όσο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο στούντιο του Big Brother μια ώρα νωρίτερα. Για την ακρίβεια, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Έτσι, το πρόσωπο που κλήθηκε να αποχωρήσει μια… στροφή πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης.

Γυναικεία υπόθεση, λοιπόν, η νίκη στο Big Brother!

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Δ. Πυργίδη μετά την αποχώρησή του

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να προκαλέσει πάλι χαμό στον τελικό, λίγο πριν ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγο πριν ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοινώσει το αποτέλεσμα, για το ποια κέρδισε τελικά τα 100.000 ευρώ, θέλησε να κάνει μια αναφορά στον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον παίκτη που έφυγε κακής κακώς από το σπίτι του Big Brother, λόγω ενός σχολίου που είχε κάνει.

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μία αδικία που εγώ νιώθω είναι μια αδικία απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη. Τον διώξανε και δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα», είπε αρχικά και ο παρουσιαστής του είπε:

«Μπορούμε να εστιάσουμε στους παρόντες;».

«Με κόβεις», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το ξέρω ότι σε κόβω αλλά το κάνω συνειδητά», απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην το αφήνει ασχολίαστο και να λέει: «Όχι εσύ, οι από πάνω».

 

Οι δύο κυρίες μάλιστα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν εκείνες που έμειναν τελευταίες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Στο φινάλε, λοιπόν του μεγάλου τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα της μεγάλης νικήτριας του Big Brother.

Και αυτό, όπως πολλοί περίμεναν, δεν ήταν άλλο από… Άννα Μαρία Ψυχαράκη

 

Αν κι από την αρχή ήταν το μεγάλο φαβορί κι όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το Big Brother, η ίδια έδειχνε να μην το πιστεύει με τίποτα.

Αφού χαιρέτισε την Σοφία Δανέζη που κατέκτησε την δεύτερη θέση, ξέσπασε σε κλάματα περνώντας από κάθε γωνιά του σπιτιού και μην ξέροντας τι να κάνει. Παράλληλα ούρλιαζε ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη του και που την στήριξε με όσα πέρασε μέσα στο παιχνίδι.

Ο κόσμος εκτίμησε τον χαρακτήρα της κι η Άννα Μαρία δεν ήξερε πως να διαχειριστεί όλη αυτή την αγάπη.

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας - Μαρίας

 

Πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ήταν ο Γρηγόρης ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες ψήφους από το κοινό ώστε να αποτελεί απειλή για τη νίκη.

Ο Γρηγόρης, στα πρώτα κιόλας λεπτά του μετά από την αποχώρησή του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι. Εκατόν δώδεκα μέρες έγκλειστος και φυσικό ήταν η ψυχολογία του να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Δείτε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του:

 

 

Η τετράδα έγινε τριάδα όταν από το σπίτι αποχώρησε ο Ζακ Ιωαννίδης. Ο νεαρός παίκτης ο οποίος κατά τη διάρκεια της "θητείας" του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν είχε ποτέ προκαλέσει εντάσεις και διατηρούσε πάντα καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, ήταν για ακόμα μία φορά γλυκομίλητος κατά την έξοδό του από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Δείτε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του:

 

 

Τελευταίος πριν τη τελική δυάδα, την Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη αποχώρησε από το σπίτι ο... Χάος, ο Δημήτρης Πυργίδης ο οποίος φυσικά αναστάτωσε το πλατό με το που εμφανίστηκε. Και παρακάτω θα δείτε το βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις μετά το αντίο που είπε στις δύο κοπέλες:

 

 

 

 

Όταν έσβησαν τα φώτα του Live και ο Χάρης Βαρθακούρης καληνύχτισε τους τηλεθεατές συνέβησαν τα... καλύτερα! 

Η σχέση των δύο συμπαικτριών μέσα στο σπίτι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Από εκεί που στην αρχή ήταν κολλητές, ξαφνικά απομακρύνθηκαν και μάλιστα κάποια στιγμή η Άννα Μαρία έδειξε τα... δόντια της στην άλλοτε φίλη της, αποκαλώντας την πολλές φορές και ψεύτρα ή διπρόσωπη.

Ο λόγος για τη Ραμόνα η οποία έγινε παραλήπτης της κακής συμπεριφοράς της Άννας Μαρίας η οποία όμως ένιωθε ότι είχε εξαπατηθεί από την άλλοτε φίλη της και ένιωθε προδομένη.

Μάλιστα, όταν έφυγε η Ραμόνα από το σπίτι, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα μεταξύ τους και όλοι πίστευαν πως αυτή η σχέση τελείωσε εκεί που ξεκίνησε, στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Όμως, απόψε, όταν έσβησαν οι κάμερες και τα φώτα του πλατό του live του Big Brother, η Ραμόνα έσπευσε να συγχαρεί την Άννα Μαρία για τη νίκη της και μάλιστα και η τελευταία ήταν ιδιαίτερα θερμή μαζί της. Την αγκάλιασε και εκείνη, δείχνοντας να έχει αφήσει για πάντα στο μακρινό παρελθόν ό,τι τους χώριζε.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της συμφιλίωσής τους.

 

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι νέας γενιάς και μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα, φανερά ευτυχισμένη για το αποτέλεσμα που τη δικαίωσε. 

Ακόμα σοκαρισμένη, όπως δήλωσε, από τη νίκη της την οποία ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, η Άννα Μαρία θέλησε πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη στήριξαν σε αυτό το μακρύ ταξίδι 112 ημερών της στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Είμαι σε κατάσταση σοκ αλλά εντάξει, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Έχω την οικογένειά μου δίπλα μου που πάντα με στηρίζει και θέλω όλος ο κόσμος να έχει την οικογένειά του δίπλα του γιατί είναι το Α και το Ω. Να πιστεύετε και στον Θεό γιατί όπως ξέρετε και εγώ πιστεύω στον Θεό γιατί κάνει και θαύματα και είμαι εδώ. Ο Θεός έβαλε στο μυαλουδάκι σας να καταλάβετε ότι είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι όλα αληθινά που είπα».

Στην ερώτηση πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, η Άννα Μαρία είπε: «Θέλω αυτό το έπαθλο να το ονομάσω έπαθλο αγάπης γιατί είναι αγάπη και την αγάπη τη μοιράζουμε. Όπως έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, έτσι αυτή την αγάπη θέλω να τη μοιράσω. Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο. Θα βοηθήσω ανθρώπους γνωστούς μου, αγνώστους, οικογένειες και την οικογένειά μου βεβαίως. Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ στη ζωή μου όπως πολύς κόσμος και οι γονείς μου. Δεν το έχουν βάλει ποτέ κάτω και ποτέ δεν πρέπει να το βάζετε κάτω και ποτέ να μην ξεχνάτε από πού ξεκινάτε».

Η ίδια παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Δεν ήθελα να αποχωριστώ το σπίτι γιατί εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Εκεί έζησα, εκεί μεγάλωσα, εκεί γέρασα, τι να πω… Με έπρηξαν από την αγάπη που τους έδωσα. Νομίζω ότι και τα παιδιά θα μ’ αγαπήσουν κάποια στιγμή. Όπως και να έχει, τους αγαπώ και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί όλοι εκεί ήμαστε και ο καθένας τους έχει μία αξία».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν