Σοφία, Γρηγόρης & Πυργίδης στολίζουν την Άννα Μαρία! Με λυγμούς η παίκτρια!

 
 

Η μυστική συμφωνία των αγοριών λίγο πριν τον τελικό του #BigBrotherGR! Η αντίδραση του Γρηγόρη όταν είδε ξαφνικά τους δικούς του ανθρώπους. 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συμβουλές Θέμη προς τον Ζακ

 

Δεν μπορούσε να σταματήσει τα δάκρυά της.

Η εβδομάδα του τελικού έχει φτάσει στα άκρα τις σχέσεις των συγκατοίκων στο σπίτι του Big Brother. Οι πέντε φιναλίστ δείχνουν πλέον αρκετά κουρασμένοι, αλλά και παράλληλα αγχωμένοι με την ανάδειξη του νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To βίντεο με την Άννα Μαρία να χορεύει στα μπαρ της Μυκόνου προ #BigBrotherGR! Τα γλέντια και τα… ξεσαλώματα της 36χρονης παίκτριας

 

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, ο μεγάλος αδερφός είχε όρεξη για... παιχνίδι, καθώς κάλεσε τους παίκτες να τοποθετήσουν τις φωτογραφίες των πρώην συμπαικτών τους, με βάση τη σειρά με την οποία αποχώρησε ο καθένας.

 

Η Άννα Μαρία παρέμεινε στο δωμάτιο όπου και ξέσπασε με λυγμούς, τονίζοντας αργότερα τη συναισθηματική της φόρτιση, μιας και θα έβλεπε έστω και σε φωτογραφίες, τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε τη δυνατή εμπειρία του Big Brother.

Με λυγμούς και αργά βήματα, η Άννα Μαρία μπήκε στο παιχνίδι, ξεκινώντας... να μιλά μπροστά από τις φωτογραφίες.

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Εβδομάδα τελικού για το Big Brother και ο μεγάλος αδερφός έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τους πέντε φιναλίστ του ριάλιτι.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας ήταν ο νικητής της νέας δοκιμασίας, η οποία έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη. Ο ίδιος δεν γνώριζε ποιο θα ήταν το έπαθλό του, σίγουρα όμως δεν φαντάστηκε πως θα ερχόταν σε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους.

Ο μεγάλος αδερφός έφερε στο μπλε δωμάτιο τους κολλητούς φίλους του Γρηγόρη, ενώ εκείνος "τρελάθηκε" από τη χαρά του, όταν ξαφνικά τους αντίκρισε.

O Γρηγόρης παραδέχτηκε τα όσα βιώνει στο σπίτι του Big Brother, ενώ αργότερα ρωτήθηκε και για την καθημερινότητα δίπλα στην Άννα Μαρία.

 

Οι ανατροπές λίγο πριν τον τελικό του Big Brother συνεχίζονται κι οι ισορροπίες συνεχώς αλλάζουν. Η Άννα Μαρία νιώθει τόσο απογοητευμένη που ο Γρηγόρης ήρθε πιο κοντά με την Σοφία και έχει βρεθεί στον τελικό με τον Ζακ, χωρίς να έχουν εκφράσει και πολύ την άποψή τους για διάφορα στο σπίτι όσο και που ο Δημήτρης Πυργίδης δεν φάνηκε να νοιάζεται και πολύ που αποχώρησε ο Χρήστος Βαρουξής.

 

Η ίδια απομονωμένη και σε μονόλογο ξεκίνησε να σχολιάζει αυτές τις αδικίες, δηλώνοντας απογοητευμένη. Από την άλλη η Σοφία, ο Γρηγόρης κι ο Πυργίδης σχολίαζαν τις αντιδράσεις της, λέγοντας τι άλλο θα κάνει για τα 100.000 ευρώ κι ότι από μόνη της δημιουργεί εντάσεις για να φανεί το θέμα. Τόσο που κι ο Γρηγόρης αναθεώρησε την άποψή του για την ίδια και πλέον είναι έτοιμος να της δώσει και κόκκινη κάρτα.

 

Οι τρεις άνδρες που διεκδικούν τη θέση του νικητή, είχαν μια συνομιλία, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις δύο γυναίκες φιναλίστ, Άννα Μαρία και Σοφία! Τόσο ο Δημήτρης Πυργίδης, όσο και ο Ζακ με τον Γρηγόρη συμφώνησαν, πως η μεταξύ τους ένταση αλλά και οι φωνές στο σπίτι, τους έχουν κουράσει.

Μάλιστα ανέφεραν πως η κατάσταση αυτή μετρά 3,5 μήνες, ενώ πλέον ήρθε η στιγμή να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί τους, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις, κάθε φορά που ανάβουν τα αίματα ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

«Πρέπει να κοιτάξουμε να κρατήσουμε εμείς το ωραίο κλίμα. Και αν τσακώνονται εγώ θα τους φωνάζω», ανέφερε ο Γρηγόρης

«Θα σκάσουν αυτές, είναι στα πρόθυρα, σίγουρα θα τσακωθούν. Αυτές οι δύο επειδή είναι στην τελική εβδομάδα, θα κάνουν τα πάντα δυνατά. Δεν έχουν κάτι στο χέρι τους για να ανέβουνε και πώς θα ανέβουν; Θα κατεβάσουν τους υπόλοιπους», είπε ο Ζακ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!