H σκληρή αποχώρηση μια ανάσα πριν τον αποψινό τελικό του #GNTMgr

 
 
Ο πόλεμος του Aιμιλιάνο στην Παρασκευή, η παραδοχή του για τη Μαρίαγάπη και η καλύτερη φωτογραφία στον ημιτελικό του #GNTMgr
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η μάχη για μια θέση στον τελικό του GNTM άρχισε και τα μαχαίρια δεν άργησαν να βγούνε σχετικά με το ποιοι πρέπει να βρεθούν εκεί.

Ο Αιμιλιάνο δεν άργησε για μια ακόμα φορά να εκφράσει την αντίρρησή του για την Παρασκευή και έδειξε πόσο εγωκεντρικός εγωπαθής, ωραιοπαθής και κακεντρεχής είναι λέγοντας σε όλο το επεισόδιο αλλεπάλληλες φορές: «Εύχομαι να μην ακολουθήσουμε το πεπρωμένο να έχουμε μια κοπέλα στον τελικό. Μακάρι να φύγει η Παρασκευή και να είμαστε τέσσερα αγόρια. Δεν αξίζει να είναι στον τελικό, έχει χάσει σχεδόν το μισό παιχνίδι, έξι δοκιμασίες. Είναι πολλά πράγματα που με κρατάνε την σκέψη πίσω και δεν με βοηθούν να αποδεχτώ ότι είναι ένας καλός παίκτης. Ακόμα θεωρώ ότι έχουμε ένα outsider στην πεντάδα κι εντάξει αν πάει στον τελικό άσε.»

Ούτε στο τέλος δεν φαίνεται ο Αιμιλιάνο να συμπαθεί την Παρασκευή.

 

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια, τα μοντέλα στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στο κλίμα των Χριστουγέννων έχουμε μπει όλοι πια, καθώς μόνο 11 μέρες απομένουν για να τα γιορτάσουμε.

Στο Christmas mood μπήκε σήμερα και το GNTM 3.

Το κουδούνι της βίλας του διαγωνισμού χτύπησε και ο coach Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε ως εναλλακτικός Άγιος Βασίλης κι έφερε χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά δώρα στα νεαρά μοντέλα πυ βρίσκονται στον ημιτελικό.

Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας και Έντουαρντ στόλισαν μαζί με τον coach ένα εντυπωσιακό δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού του GNTM, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020.

 

Ο coach, λίγο πριν τον τελικό, ζήτησε από τους παίκτες να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους στο παιχνίδι, τις πιο αστείες αλλά και τις αποχωρήσεις που τους στοίχισαν συναισθηματικά.

Ο παίκτης που έκανε την πιο προσωπική εξομολόγηση ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, όταν αναφέρθηκε στον έρωτά του για τη Μαριαγάπη.

«Σαν άντρας προς άντρας… ερωτεύτηκες με τη Μαριαγάπη;», τον ρώτησε ο Γιώργος Καράβας, με το νεαρό μοντέλο να απαντάει ξεκάθαρα:
«Το αν έχω ερωτευτεί μαζί της ή όχι είναι μια μεγάλη λέξη, κάτι το οποίο θέλω να το δω κι έξω, να το τεστάρω έξω γιατί θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μπορώ να πω ότι εν μέρει ναι».

«Μπράβο σου επειδή είσαι ειλικρινής πάνω από όλα, γιατί είναι ωραίο, είναι μεγάλο συναίσθημα αυτό που λες», σχολίασε ο coach, με τον παίκτη να συμπληρώνει ότι θα ήταν ωραία να είναι κι εκείνη στο σπίτι να πάρουν τα δωράκια τους και να στολίσουν μαζί το δέντρο, ωστόσο είναι κάτι που θα κάνουν εκτός GNTM.

 

Μία ανάσα από τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων και οι εκπλήξεις δεν σταματούν!

Στη νέα δοκιμασία του ημιτελικού πρωταγωνίστησαν τα στοιχεία της περιπέτειας και της δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε «fashion υπερκατασκόπους».
Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα πόζαραν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της γνωστής φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη.
Αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, με την καλύτερη λήψη στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το προνόμιο να πάρει το αβαντάζ και να μοιράσει το ντεσαβαντάζ.

Το νεαρό μοντέλο επέλεξε να μη δώσει το ντεσαβαντάζ του περιορισμένου χρόνου σε κανέναν από τους τέσσερις συμπαίκτες του, ενώ χρησιμοποίησε το αβαντάζ για τον εαυτό του.

Σύμφωνα με αυτό, το μοντέλο μπορούσε να δει τις λήψεις του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και να διορθώσει τα όποια λάθη του.

 

Δεν βίωσε και την καλύτερή της εμπειρία η Παρασκευή στην δοκιμασία του ημιτελικού στο GNTM. Λίγο το πρόβλημα που είχε με το πόδι της κι έπρεπε να περπατήσει σε τακούνια και λίγο τα σχόλια των αγοριών, την έκαναν να θυμώσει κι έπειτα να λυγίσει.

Όσο φωτογραφιζόταν, τα τέσσερα αγόρια δεν σταμάτησαν να την σχολιάζουν και να λένε ειρωνικά σχόλια τύπου ότι τυφλώθηκαν από τον ήλιο της. Το γεγονός αυτό δεν λειτούργησε με τον πιο θετικό τρόπο στην ψυχολογία της και δάκρυσε καθώς είναι το μόνο κορίτσι που έχει μείνει σπίτι και τα αγόρια δεν πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές της. Μάλιστα κι ένα συγκεκριμένο σχόλιο, που είπε για πλάκα ο Έντουαρντ, πυροδότησε μία ένταση ανάμεσά τους.

 

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star και ο Άγγελος Μπράτης δεν ήταν στο πλατό.

Οι 5 φιναλίστ, βρέθηκαν στο πλατό απέναντι από τους κριτές, προκειμένου να δουν τις φωτογραφίες τους και να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Η απουσία του Άγγελου Μπράτη όμως ήταν ηχηρή.

Η Βίκυ Καγιά αμέσως τους είπε:

«Κυρία μου και κύριοι, καλωσορίσατε στον ημιτελικό του GNTM 2020. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι μαζί μας με Skype και θα αξιολογήσει τα πάντα κανονικά».

Λίγο μετά, ο Άγγελος Μπράτης, τους είπε μέσω Skype:

«Λυπάμαι που δεν είμαι εκεί σήμερα. Θέλω να πω με τη σειρά μου ότι χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσατε ως εδώ και περιμένω να δω τι θα κάνετε στο μέλλον».

Το μοντέλο με τη καλύτερη φωτογραφία

 

Και οι πέντε ήταν υπέροχοι! Ένας ή μία, όμως, θα πρέπει να αποχωρήσει ένα βήμα πριν τον τελικό. Η απόφαση των κριτών ήταν, πραγματικά, πολύ δύσκολη. Για ποιο μοντέλο ήταν αυτή η τελευταία αποστολή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μία ανάσα πριν από τον τελικό έφτασε ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα σocial media.

 

Ο Edward μας αποχαιρετά στο τελευταίο σκαλί πριν την κορυφή, με μία λήψη υψηλού επιπέδου. Πώς νιώθει που αποχωρεί στην πιο σημαντική στιγμή του διαγωνισμού;

 

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Έντουαρντ Στεργίου έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Σημασία έχει να ξέρεις ποιος είσαι και που θέλεις να φτάσεις. Δεν χρειάζεται να λες πολλά, ούτε να μπλέκεις με τους «πολλούς». Στα δύσκολα να χαμογελάς και να θυμάσαι πάντα το λόγο που ξεκίνησες αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την υποστήριξη και αποδοχή σας!», έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου μετά την αποχώρησή του από το GNTM.

 

 

Η τετράδα του τελικού είναι γεγονός! Ηρακλής, Παρασκευή, Αιμιλιάνο ή Ανδρέας;

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια που είναι έτσι κι αλλιώς η Παρασκευή, αφού έσπασε όλα τα ταμπού της φυλής της και απόδειξε ότι και με την οικογένεια της δε μένει προσκολλημένη σε παράδοξα ήθη και έθιμα και δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της να προχωρήσει και να πάει μπροστά στην ζωή της!

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν